Agnes B. Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Tam od razu siara;) Jeszcze byś się zdziwiła:razz: Na tę samą łapencję kuleje co przed wystawą? Oby to nie było nic poważnego, bo ja na punkcie łap i stawów jestem po ostatnich przejściach strasznie przewrażliwiona:shake: i martwię się o Przystojniaka:loveu: Ucałuj mordeczkę ode mnie:diabloti: Quote
Madzika Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Madzika'] A co do tej foty w kwesti wyjaśnienia... to frisbie tych borderkow z tylku ( kenia i Vinciego) ale Aki im je podkosił :multi: :multi: ;) Quote
Agnes B. Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Aki to jest spryciarz, on sobie tam da radę:evil_lol: Te dwa pleśniaczki na zdjęciu wyglądają jakby się namawiały:lol: Swoją drogą fotka bardzo mi się podoba:loveu: Quote
Madzika Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Te dwa merlaki są półbraćmi po Arisie :p A różnice charakteru sa ogromne, mieszkaja razem ale prym w domu ma 7 miesieczny Vini :crazyeye: Mimo ze Kenio ma juz 1,5 roku ciągle mu ustepuje. Ale pracuja własciciekla nad Vinim aby zdobył troszeczge ogłady i nie próbował ustawiać wszystkiego co sie da:shake: Quote
Madzika Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 :cool3: :cool3: Witamy również w ten piekny i gorący dzien Quote
Jess Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 W sporcia macie pewnie sznase, chyba że na fotkach Aki tylko wydaje się szybki :lol: :eviltong: ;) DAJ JAKIEŚ ZDJĘCIE :mad: :diabloti: :mad: Quote
Madzika Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Wlasnie wiesz Aki ma długoie łapska jak na bordera i.... moj kompakt nie wyrabia aby chwycic gow biegu :cool3: Jak wroce do domu to poszukam czegos ala Aki w ruchu ale nic nie obviecuje;) Quote
Madzika Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 A foteczki..... chyba nie tu ale kombinuje jak je zgrać spoks :P A co do wystawy we Wrocławiu... znów ostatnia lokata z ocena bdb :D ale w końcu mamy jakiś konkretny opis a nie tekst pt"pies w fazie wzrostu nie pozwalającej na sukcesy wystawowe 8). Teraz wiem ze mam długonożna lekkokostna odmianę BC:lol::lol::loveu::loveu: Quote
Madzika Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Co do wersji długo nożnej przyznaje racje :P Aki przed obrośnięciem :cool3: A tak wygląda to jak probuje chwycić pieska w biegu :p a on włącza nadswietlna Quote
Jess Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Aki ^^ Jaki on mały :loveu: I krótką sierść ma :eviltong: A Madzik zapraszam na : www.bcbc.fora.pl Sorki to nie ma być spam :eviltong: Tylko Ci mówię że jak masz czas to zajrzyj :cool3: Quote
Madzika Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Madzia mnie uczyli ze po 12 to juz nie poranek ale popoludnie :cool3: Ale witam witam :D Quote
Jess Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Madzika napisał(a):Madzia mnie uczyli ze po 12 to juz nie poranek ale popoludnie :cool3: Jaki problem :eviltong: Witam o poranku :D 1. Gdzie fotki ? 2. Madziku ćwiczysz może z Akim fresbee ? :razz: Quote
Madzika Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Ta cwiczymy frisbe aale etraz przewaznie tylko dobry wyskok bo z tym Akul ma problemy ( a ja pelno sincow na ciele :P) poprostu zapomina ze ma 2 lapy z przodu i 2 z TYLU :cool3: a ze ,ma ogon to chyba jeszcze nie wyczaił :D Zdjecia może bedą popołudniu jak siąde kiedys do kompa :lol: Quote
Madzika Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Obiecane foty : koleczko :crazyeye: Rodzeństwo (foto by Edyta) Quote
Gonitwa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu:Zakochałam się.... Ma podobne imię jak mój poprzedni pies(Ako)... Quote
Madzika Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Więcej nie ma jak mam rzucać a jednocześnie focic :P Ja juz za stara na takie triki jestem poza tym nie mam narzazie aparatu:roll: Quote
diabelkowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Madzika ide sobie kiedys wieczorkiem z psem a tam Aki bez smyczy spokojnie sobie idzie z twoim tata ... ktos ci psa podmienil czy cos ? Quote
Madzika Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Bo collie z zasady lepiej chodzi bez smyczy niż z :cool3: Ale akurat ja tępię chodzenie z nim bez smyczy na terenie osiedla, jak co to jak sie idzie za garaże to tam go raczej spuszczam:razz: . A mały już jest na tyle ułożony ze zna komendę równaj nawet bez smyczy więc dont worry ktoś mi dorośleje z każdym dniem coraz bardziej:lol: A żeby było weselej to dziś rodzice pojechali z psem do pracy i zapomnieli wziaśc smyczy :diabloti: :diabloti: ( przynajmniej wzięli obroże) Quote
Recommended Posts