diabelkowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 swietne jest to zdjecie normalnie stojace uszy jak Logan :PPP Quote
WinterGirl Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 zaglądamy nieśmiało...po waszych ujęciach widać, że AKi to szczęśliwy psiak, mizianko od biało- czarnych Cleo & WielkoLUD Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Doberek:loveu::loveu::loveu: Ślicznie mu w tych niebieskich szeleczkach:loveu: Quote
Madzika Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Zaszalałam na wystawie w Katowicach ( jego debiucie:cool1: ) i dostał odemnie nagrode pocieszenia bo sedzia go niedocenił:razz: Gdzies mam foty z wystawy w Opolu to wstawie przy okazji :P tam na 3 miejsca zajelismy znow 3 :roll: no i jeszcze 2 wystawy i dajemy sobie spokój:cool3: i bawimy sie tylko we frisbee . A to że Aki jest piekny wiem i bez opini sedziego ( i to ze ma za jasne oczy tezale wlasnie dlatego sa takie piekne:p ) Quote
Medorowa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Madzika napisał(a): A to że Aki jest piekny wiem i bez opini sedziego ( i to ze ma za jasne oczy tezale wlasnie dlatego sa takie piekne:p ) :thumbs::thumbs:I o takie podejście właśnie chodzi:thumbs::p Quote
Agnes B. Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Borderki pięknie prezentują się w mleczach:loveu: Pozdrawiamy serdecznie;) Quote
Madzika Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Co do prezentowania to i owszem... Ale chyba z Akulcemn abawilismy sie jakiejsc alergi na nasiomnka jak idziemy jedna droga to zaczynamy synchronicznie kichac i psikac :PPP Dlatego nei chodzimy juz na nasza stała polanke przynajmniej przez tydzien:cool3: dzieki za dowiedziny i sama widzisz że negra jest BARDZO borderopodobna :D Quote
Agnes B. Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Oj alergicy łączmy się. Sama chodzę i kicham... Najgorzej będzie, gdy zaczną pylić lipy:roll: olaboga A Negra dostaje kudełków:loveu: i codziennie mnie czymś zaskakuje:razz: Pozdrawiamy serdecznie:loveu: Jak się już ładnie w posłuszeństwie wyszkolimy to odwiedzimy Was na jakimś spotkanku:razz: Nie odpuszczę Wam:evil_lol: Quote
Jess Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Madziku taki ten Twój baner mroźny... więc zrobiłam letnie : oraz : Tylko że zmieniłaś nazwe galeri :lol: :mad: :lol: Quote
Madzika Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 No Banerki cudne.... a ja zmieniłam nazwe galeri Ale niech tak zostanie a te banerki sa z linkiem bo ja w te klocki jestem lewa:razz: Jeszcze raz szczerze dziekuje za banerki:multi: W tym drugim jakbys mogła zmienić czcionke na ciemniejsza ( czarnsa i pogrybic byłoby cacy :D Quote
Jess Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Musiałam robić baner od nowa ale mój folder za dużo by ważył gdybym zapisywała z napisem i bez :eviltong: Quote
diabelkowa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Madzika jaki sliiczny bannerek Akulec dostal :ooo :)) Quote
Madzika Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 A jak bys umiala podmontowac link do galerii w banerku bylabym wdzieczna j a sie na tym nie znam :evil_lol: A tak przy okazji AKi znow zajał ostatnie miejsce na wystawie w swojej klasie co jest nielada wyczynem przegrac z debiutujacym mniejszym braciszkiem miotowym :p z ocena bdb I TAk wiec ostatnia szansa aby go zobaczyc na wystawie bedzie we Wrocku, potem to trza bedzie bbbbaaaarrrdddzzzzooo dlugo czekac ;) Quote
Agnes B. Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Tam od razu ostatnie:eviltong: Zagrzał sobie drugą lokatę:loveu: Pozdrawiam serdecznie:loveu: Quote
Madzika Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Nie drugą tylko ostatnią powtórka z Opola :PP może i z Katosów bo tam wszystkie psy co miały bdb byly teoretycznie 5:cool1: A tak serio to dlatego ze Aki nie ma ani strzalki ani kryzy i do tego jest beznadziejnie wystawiany :roll: . Diabelkowa chcesz sie pobawic w Handlera:razz: Quote
Jess Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ehhh..... dla mnie to on jest piękny :cool1: Ale szkoda że żaden sędzia tego niezauważa .... :shake: Byłby idealny gdyby miał kołnierzyk ... a strzałka ? Ja lubię BC z małą lub wogole bez :cool1: Czy będziesz w szczecinie ? Racja, zepsułaś kariere psu bo źle go wystawiasz ... wogóle ty go uczesałaś ... pewnie na szelkach go wystawiałaś odrazu jak wyszedł z tego bagna po tego buta co jeszcze ma w pysku :eviltong: :evil_lol: :eviltong: oj nieładne :lol: :mad: :lol: Diabelkowa jeszcze jak Aki zajmie 2 miejsce na 40 psów to będzie Madzika cię męczyła czemu nie I :lol: :eviltong: :lol: JESS Quote
Madzika Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Wiesz miałam lekcje wystawiania jedna bo jedna ale zawsze i szczerze mowiac ponoć nic nie robiłam poprawnie :PP A co do kołnierzyka to Aki ma dokładnie pół :cool3:A strzałki nie ma wcale :P Po prostu tzw wystawowy border wygląda ciut inaczej :D A ze nam na wystawach nie idzie stawiamy na sport ;) Quote
Agnes B. Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 I bardzo dobrze, bo sport to zdrowie, a wystawy to sam stres:eviltong: wiem bo widziałam;) A według mnie Akulec jest najpiękniejszy na świecie:loveu: Quote
Madzika Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Bardzo podobny do Negry co :cool3::cool3: Quote
Agnes B. Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Też:eviltong: Ale on naprawdę strasznie mi się spodobał:loveu: I tak kochanie się do Ciebie przytulał przed wyjściem na ring, jakbym mówił "Magda ratuj... Chodź uciekniemy stąd i pobawimy się tą piłeczką co ją tam schowałaś":razz: Wymiziaj przystojniaka ode mnie mocno i ucałuj od Negry:loveu: A co!;) Quote
Madzika Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 MAdzia pieska potem poratowała czymś lepszym :razz: Latającym ufo,czyli to co borderki lubia najbardziej, w zawodach zesmy nie startowali bo siara by była niezła:lol: A prawda jest taka ze Aki trenował pewien czas kaskaderke łapał frisbe i zapominał jak sie ląduje. W chwili obecnej ma przymusowa przerwe bo.. chyba sobie naciagnał jakieś ścięgno i ciut kuleje jak mu do jutra nie przejdzie idziemy do weta:shake: Quote
Recommended Posts