Kati Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jak się rana goi? Może smaruj ranę Tribiotikiem, bardzo pomagaw gojeniu się ran. Mam nadzieje, ze do wystawy w Katowicach Akira wyzdrowieje, bo będe wam kibicować. :) Quote
Medorowa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jeejj, ale big kość:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Gdzie taką nabyliście:razz: Quote
Olynda Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 ojejjjj ale dojrzała panienka juz :crazyeye: śliczna :loveu: podoba mi sie to ze ma czarna mordke Quote
Madzika Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Kopiliśmy w zoologicznym i kupilismy zla mieliśmy zamiast wędzonej kupić wapienna (taka biala) bo ta trochę pociumkal i sie znudził:lol::lol: Quote
Madzika Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 A ze jutro sie wystawiamy o 10 na ringu 2 :D to ciut fot z histori Akulca jaki on kiedys byl Malusi potem podrośl A potem jeszcze urósł Aż wygląda mniej wiecej tak Quote
Jess Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Olcia&Tasha napisał(a): ojejjjj ale dojrzała panienka juz :crazyeye: śliczna :loveu: podoba mi sie to ze ma czarna mordke :lol: :lol: :lol: To jest PIES :roll: Więcej fot Akulca :loveu: :loveu: :loveu: Pozdro dla Pańci i psiaczka ;) Quote
Nanami Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 No to wam kibicujemy i spróbujemy coś fot zrobic ;) Quote
haska_12 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 http://i143.photobucket.com/albums/r139/kotajka/IMG_6255.jpg Hahaha :D Powalające :loveu: jaka szczesliwa. Quote
Marta_Ares Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='haska_12']http://i143.photobucket.com/albums/r139/kotajka/IMG_6255.jpg Hahaha :D Powalające :loveu: jaka szczesliwa. hehe kolejna osoba ktora sie pomylila:evil_lol: Aki to PIES, a nie suczka:loveu: :lol: :lol: :lol: Quote
Kati Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Nie dziwię się, ze się myli. Ja znam też Akirę - suczkę. :lol: Madzika, jak było na wystawie? Mnie niestety nie udało się was wypatrzyć. :( Quote
Madzika Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 No jak bylo.... rece mam prawie pociete przez ringowke ;) A Aki pieknie stal jak sedzia nie patrzal i peszyl sie jak sedzia patrzal :D Ogolnie ze byl 9 do sedziowania mial juz dosc chcial se pobiegac pobawic sie z innymi ale np nie stac i nic nie robic bo jakis gostek go oglada ;/ Ogolnie mamy ocene bdb zobaczymy co bedzie w opolu A tak pozatym Aki potem pieknie pokazal pozycje wystawowa( potem znaczy po powrocie do domu gdzie oczka mu poprostu sie zamykaly ) wniosek nastepnym razem musze wstac o 4 rano i przed wystawa psa wymeczyc :D Quote
Madzika Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 :PPP nijaki w sumie sama sie na tym nie znam więc przepisze: "głowa,kufa dobra ,oko trochę za jasne,poprawna linia grzbietowa klatka piersiowa dobrze rozwinięta okolica lędźwiowa trochę za długa , zad i katowanie dobre wąski przód w ruchu,opada w ruchu ( ja mam wrażenie ze tłomaczący coś tu pozjadał :) Ale przynajmniej wiem ze moj pies ma glowe ^_^ Quote
Klaudia :-) Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 opis w sumie nie jest zły,nad ruchem musisz się postarać popracować:-) chciałabym zobaczyć wkońcu Akusia na żywo:-) Quote
Madzika Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Wiesz z ruchem byl problem bo po pierwsze Aki sie wynudził czekając na swoja kolej a wszystkie psy wokol biegały ( nie puscil nas wszystkim razem tylko każdego psa po koleji w trójkącie) i jak przyszla kolej na Akulca on przeszedł od razu do galopu A co mu zalezalo :)) w sumie robil wszystko na odwrot pozycje wystawowa jak sedzia nie patrzal a jak sędzia patrzał to kombinował jak pitnac z ringu i pobawić sie z wszystkimi naokoło :D Innymi słowy caly moj Akulec :loveu::loveu::loveu: Którego właśnie za jego żywiołowość i pomysły kocham Quote
Nanami Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Pare fotek Akiry, strasznie trudno go było uchwycic, miło było poznac Ciebie i panią od Logana ;) Gratulujemy ;) Quote
Madzika Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Dziekuje za foty :) chodz widze tylko pierwsza ale prosze Cie poslij mi na maila kotajka@tlen.pl Mi rowniez bylo milo Cie poznac Quote
Nanami Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Teraz juz wszystkie widac, musiałam je zmniejszyc ;) Jutro fotki podesle. Quote
Klaudia :-) Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 nanami mogłabym te fotki wstawić na forum border collie? Quote
Nanami Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 No jasne, tutaj masz fotki z dwóch dni i tam jest mnóstwo border collie, mozesz spokojnie dawac na forum borderkowym. http://nanami.fotopic.net/list_collections.php Quote
diabelkowa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Nam tez milo bylo ciep oznac Nonami :))) Madziu jak sie czujesz z borderem z ADHD??:P Quote
Madzika Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Zajefajnie nie wymienie go na zadnego innego :D:loveu::loveu::loveu::loveu: Bo Akul jest Moj Moj Moj kochany i bardzo podobny do mnie :P:evil_lol::lol: A ZE EJST PIEKNY TO WIEM I NIE MUSZE TEGO SPRAWDZAC Quote
Jess Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Madzika'] "głowa,kufa dobra ,oko trochę za jasne,poprawna linia grzbietowa klatka piersiowa dobrze rozwinięta okolica lędźwiowa trochę za długa , zad i katowanie dobre wąski przód w ruchu,opada w ruchu Czemu taki ... średnio zły opis :roll: Aki jest piękny i nie ma się co martwić jakimś opisem ... może innym razem się mu uda ;) Quote
Madzika Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 No to na tym forum sa foty z dzisejszego spaceru nie przeklejam bo za duze :PP http://bordercollie.fora.pl/viewtopic.php?t=1098&postdays=0&postorder=asc&start=0 Quote
Recommended Posts