Madzika Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Ty sie nabijaj a ja since mam wczoraj na tej gololedzi zaliczylismy po 1 gleboe (fajnie wyglada jak pies na lodzie zaczyna sie rozjezdzac :diabloti:) ale sam mnie tam ciagnal. Jesli chodzi o sinkai to niejeden bokser ma ich mniej niz ja ostatnio:cool3: Quote
Anza&Hacker Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Wy tu o siniakach - a gdzie foty?!:mad::mad::mad: ...a i pamiętaj uważać na tym lodzie na stawy borderka :roll: Quote
Madzika Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Ja sie o psa troszcze nic nie boj to ja sie wiecej razy wywalam bo chce z nim np isc na trawke a tam blotko albo cus:cool3::cool3:. A tu cus z archiwum :p Quote
Anza&Hacker Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Słodki mały Akirek:loveu::loveu::loveu: Jak mały przetrwał sylwestra?:diabloti: - no ja myśle, że dbasz o pieska:cool1: - niestety co jakiś czas trafiam na kogoś, kto jest wielce zdziwiony jak się dowiaduje, ze szczeniak nie może śmigać po parkietach, lodzie, zjeżdżalni ani schodach bo stawy się porozwalają:shake:[SIZE=2] No to ze względu na to ja tak tylko na wszelki wypadek się upewniam - ale jestem spokojna i wierze, że Akira ma u Ciebie naprawde dobrze:p No i czekamy na coś nowego - tak mobilizująco:mad::mad::mad: Quote
Madzika Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 A wiec wczoraj zapisalismy sie do Zk w katowicach i jednoczesnie zglosilismy na wystawe w spodku^^ juz dzis wiem ze bedzie ubaw na maksaale co tam wazna jest fajna zabawa i tyle :D:D kto przyjdzie trzymac kciuki bedziemy startowac w niedziele w klasie mlodziezy Quote
Jess Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 A w szczecinie będziecie ?! :razz: Wtedy to może by się nawet z Boogie mogły spotkać na porównaniu :lol: Tylko by musiały I miejsca pozajmować co trochę komplikuje :lol: :D :lol: A więc czekam na foto wystawowe (pozycja, bieg) ;) Quote
Nanami Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 No jak fajnie, pewnie Was spotkamy :-D Mam juz 2 bordery do kibicowania. Quote
Madzika Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 JESS:) napisał(a):A w szczecinie będziecie ?! :razz: Wtedy to może by się nawet z Boogie mogły spotkać na porównaniu :lol: Tylko by musiały I miejsca pozajmować co trochę komplikuje :lol: :D :lol: A więc czekam na foto wystawowe (pozycja, bieg) ;)Nie w Szczecinie nas nie bedzie bo my tylko w oklicy miejsca zamieszkania bo ogolnie na wystawy mnie nie ciagnie wcale a jak zobacze ze Akulca to stresuje to na tej 1 sie skonczy. ja na zadne lokaty i tak nie licze jedynie na dobra zabawe bo pootem ide sie bawic w flyball bede w obsludze toru jak dobrze pojdzie:p Quote
Jess Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ojj nie wiem czemu każdy patrzy na to jako stres ... fajnie jest tyle psów, chyba że jest nieśmialy ;) P.S Gdzie foto ? :mad: Quote
Madzika Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 No dobra pare fot z dzisiejszego zimowego spaceru :cool3: A co mi sie to frisbe tak upapralo :question::oops2: Quote
Madzika Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 No i pare portretów jaki to ja jestem duży Quote
Anza&Hacker Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [CENTER]Akira cuuudo! :loveu: ...a jakie to frisbee - JAWZ? [/CENTER] Quote
Madzika Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Oba jawza i Euroblende ^^ bo mam czesto kontakt z magda i kuba a oni to rozprowadzaja i tak krok po kroczku kolekcjonuje dyski jak narazie jawz mimo 5 miesiecy juz uzytkowania jest prawie jak nowy(napis na nim sie tylko zatarl) euroblende mam krocej ale i tak sie b dobrze trzyma:roll: Quote
Madzika Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Pare fotek jeszcze przeciez to galeria :PPP i jak sie oprzec takim oczom :loveu::loveu: Quote
Madzika Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Juz mam inna perspektywe na swiat:p:p no i klasyka border i pileczka ^^ A na sylwestra dostalem to (bo kocham balony ) az mi sie oczka ze szzcescia swiecily Quote
limoncia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Czesc jestem tu chyba pierwszy raz. Cudownego masz psiaka.:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Śliczny Akirek jak zawsze z resztą :loveu: Te oczka są suuuper!!! :lol: Quote
Nanami Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Z Akiry coraz wiekszy kawał chłopa sie robi :diabloti: Piękny chłopak, narobie mu troche zdjec z ringu heheh :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Bosse ale piekniutki Borderek :loveu: Naprwde śliczności powiec mi gdzie mieszkasz bo też chce takiego :evil_lol: Nie no żarcik pozdro dla Was (Aki ma ładnie wykolorowaną mamuśke i sam też jest pieknie i nie typowo umaszczony) Naprawde piękny :thumbs: A i jeszcze jedno życze na wystawie oceny DOSKONAŁEJ Z PIERWSZĄ LOKATĄ!! Na pewno wam się uda :roll: A jak nie :mad: to sędziego chyba własnoręcznie:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Madzika Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Co wy wszyscy tak z ta wystawa my do dizs nawet stoj nie umiemy:oops::oops::oops:. Ale z bieganiem coraz lepiej:roll: coprawda jak nie ma sniegu bo jak lezy to iale to nei ma szans na klus :D jest albo nurek albo konik lub krolik jak kto woli;) Quote
Madzika Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 A wiec we wtorek spadl na slasku snieg :razz: ktorego zbytnio nie lubie ale neich bedzie no i zabawa sie zaczela JAk chce pozowac to umiem A bieganie po sniegu ehhh No i oczywiscie w poszukiwaniu zagubionej sniezynki Quote
Madzika Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 nathaniel napisał(a):Jaki on już duzy.... :-oTAk szczerze to on juz przerosl wiekszosc borderow jakie znam:-o I jakos na haslo on dopiero nabierze masy mnie mrozi bo to juz powoli Onka przypomina :D Quote
Klaudia :-) Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Madzika a ile Akir ma aktualnie w kłębie???;-) Quote
Madzika Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 No okolo 54 cm moze ciut nad:oops::oops: Nie da sie tego specjalnei zmierzcy bo on nie wie o co mi biega i uwaza to za super zabawe :D i albo mi sie kladzie jak proboje z gory przylozyc linijke do miare albo ma inne pomsyly na zrobienie z tego zabawy:p wazy aktualnie ponad 22kg ( norma to do 20 :cool1:) ale jest chudy Quote
Recommended Posts