Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ty sie nabijaj a ja since mam wczoraj na tej gololedzi zaliczylismy po 1 gleboe (fajnie wyglada jak pies na lodzie zaczyna sie rozjezdzac :diabloti:) ale sam mnie tam ciagnal. Jesli chodzi o sinkai to niejeden bokser ma ich mniej niz ja ostatnio:cool3:

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słodki mały Akirek:loveu::loveu::loveu:
Jak mały przetrwał sylwestra?:diabloti:

- no ja myśle, że dbasz o pieska:cool1: - niestety co jakiś czas trafiam na kogoś, kto jest wielce zdziwiony jak się dowiaduje, ze szczeniak nie może śmigać po parkietach, lodzie, zjeżdżalni ani schodach bo stawy się porozwalają:shake:[SIZE=2] No to ze względu na to ja tak tylko na wszelki wypadek się upewniam - ale jestem spokojna i wierze, że Akira ma u Ciebie naprawde dobrze:p

No i czekamy na coś nowego - tak mobilizująco:mad::mad::mad:

• 2 weeks later...
Posted

A wiec wczoraj zapisalismy sie do Zk w katowicach i jednoczesnie zglosilismy na wystawe w spodku^^ juz dzis wiem ze bedzie ubaw na maksaale co tam wazna jest fajna zabawa i tyle :D:D

kto przyjdzie trzymac kciuki bedziemy startowac w niedziele w klasie mlodziezy

Posted

A w szczecinie będziecie ?! :razz:
Wtedy to może by się nawet z Boogie mogły spotkać na porównaniu :lol: Tylko by musiały I miejsca pozajmować co trochę komplikuje :lol: :D :lol:

A więc czekam na foto wystawowe (pozycja, bieg) ;)

Posted

JESS:) napisał(a):
A w szczecinie będziecie ?! :razz:
Wtedy to może by się nawet z Boogie mogły spotkać na porównaniu :lol: Tylko by musiały I miejsca pozajmować co trochę komplikuje :lol: :D :lol:

A więc czekam na foto wystawowe (pozycja, bieg) ;)
Nie w Szczecinie nas nie bedzie bo my tylko w oklicy miejsca zamieszkania bo ogolnie na wystawy mnie nie ciagnie wcale a jak zobacze ze Akulca to stresuje to na tej 1 sie skonczy.

ja na zadne lokaty i tak nie licze jedynie na dobra zabawe bo pootem ide sie bawic w flyball bede w obsludze toru jak dobrze pojdzie:p

Posted

Oba jawza i Euroblende ^^ bo mam czesto kontakt z magda i kuba a oni to rozprowadzaja i tak krok po kroczku kolekcjonuje dyski jak narazie jawz mimo 5 miesiecy juz uzytkowania jest prawie jak nowy(napis na nim sie tylko zatarl) euroblende mam krocej ale i tak sie b dobrze trzyma:roll:

Posted

Bosse ale piekniutki Borderek :loveu: Naprwde śliczności powiec mi gdzie mieszkasz bo też chce takiego :evil_lol: Nie no żarcik pozdro dla Was (Aki ma ładnie wykolorowaną mamuśke i sam też jest pieknie i nie typowo umaszczony) Naprawde piękny :thumbs: A i jeszcze jedno życze na wystawie oceny DOSKONAŁEJ Z PIERWSZĄ LOKATĄ!! Na pewno wam się uda :roll: A jak nie :mad: to sędziego chyba własnoręcznie:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Co wy wszyscy tak z ta wystawa my do dizs nawet stoj nie umiemy:oops::oops::oops:.

Ale z bieganiem coraz lepiej:roll: coprawda jak nie ma sniegu bo jak lezy to iale to nei ma szans na klus :D jest albo nurek albo konik lub krolik jak kto woli;)

Posted

A wiec we wtorek spadl na slasku snieg :razz: ktorego zbytnio nie lubie ale neich bedzie no i zabawa sie zaczela

JAk chce pozowac to umiem

A bieganie po sniegu ehhh

No i oczywiscie w poszukiwaniu zagubionej sniezynki

Posted

nathaniel napisał(a):
Jaki on już duzy.... :-o
TAk szczerze to on juz przerosl wiekszosc borderow jakie znam:-o I jakos na haslo on dopiero nabierze masy mnie mrozi bo to juz powoli Onka przypomina :D

Posted

No okolo 54 cm moze ciut nad:oops::oops: Nie da sie tego specjalnei zmierzcy bo on nie wie o co mi biega i uwaza to za super zabawe :D i albo mi sie kladzie jak proboje z gory przylozyc linijke do miare albo ma inne pomsyly na zrobienie z tego zabawy:p wazy aktualnie ponad 22kg ( norma to do 20 :cool1:) ale jest chudy