Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak dobrze pojdzie to tam mamy zadebiutowac:cool3:
JA tego nie widze ale po konsultacji z hodowca ktoremu strikte powiedziłam ze nie chce psa wystawowego tylko przyjacielA i owszem wystawy ale w okolicy bez wypadów heeen w Polske.
Ale do tej pory bede musiała go nauczyc paru rzeczy i szczerze mowiac mam nadzieje ze hodowca go wystawi bo ja sie tego uczyc nie mam ochoty:cool3::razz:

Posted

[quote name='Nanami']A za rok na marcowaj Katowickiej wystawie bedziemy na Was polowac przy ringu borderów :evil_lol: (i żadnych ale!).
To słowo, które pogrubiłam chyba jasno daje do zrozumienia, że co niektórzy liczą, że jednak ta ochotę znajdziesz :cool3:

Posted

Alez oczywiscie ze bede w spodku to m:cool3:oje rodzime miasto i znajac zycie rodzice tez beda. Ale ja go sama nie bede wystawiac bo juz sie kapłam że tam jakie figury i sytawianie psa i tp a mi to akurat do zycia niepotrzebne:roll: A że hodowca na bank tez bedzie wiec:razz:

Posted

No dobra dla wielbicieli diabełka :cool3::cool3::cool3:

Cos ala pozycja wystawowa (zaznaczam coś):razz:

a uszka czasem wstaja i zaprzeczaja siła grawitacji

no i rosna i powoli dosiegam do coraz nowszych poziomów:razz:

A tak w sumie wszystko sie mu puszcza płazem za takie oczy:loveu::loveu::loveu:

A co do pokazywanie zebów (mogłloby sedziego zaboleć)

Posted

Jakie on ma już długie łapeczki :crazyeye: teraz chyba ten czas co się w górę "wyciąga" i zamiast puchatej kuleczki takiego podrostak wydzimy :) Ale obojętnie w jakim stadium rozwoju - jak zawsze śliczny! :loveu:

A tak w sumie wszystko sie mu puszcza płazem za takie oczy:loveu::loveu::loveu:

wcalę się nie dziwię :)

Posted

bigos napisał(a):
No tak:mad:, psiak też chciałby poczytać gazetkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:
raczej cos do przekaszenia z talerza z drugiej strony stołu :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Madzika']Cos ala pozycja wystawowa (zaznaczam coś):razz:

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
o to chodziło :loveu: :loveu: :loveu: ŚWIETNIE !!!!!!!! powinna mieć tylnią łapke jedną do tyłu ale początki świetne !!!!!!!!!!!!! Śliczny borderdas nam na forum rośnie :multi: :multi: :loveu: :loveu: :multi: :multi:

Posted

[quote name='JESS:)']:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
o to chodziło :loveu: :loveu: :loveu: ŚWIETNIE !!!!!!!! powinna mieć tylnią łapke jedną do tyłu ale początki świetne !!!!!!!!!!!!! Śliczny borderdas nam na forum rośnie :multi: :multi: :loveu: :loveu: :multi: :multi:

powinna=powinien to on :P

Prosze o zademonstrowanie na zywo tej pozycji wystawowej :D

Posted

no co Ty z łapka kurczaka na laczke raczej nie pojde bo 2 sepy na jedna nozke :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
pamietacie patyczek do obgryzania:lol::lol:
wtedy

teraz