Madzika Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 No i mineły juz trzy tygodnie odkąd moj dom wzbogacił sie o nowego domownika 8 tyg wówczas border collie. Nazywa sie Akira, jest to japońskie meskie imie i w tłumaczeniu znaczy inteligentny bądz piekno nocy, w domu wołamy go poprostu Aki:roll::roll: Pasuje mu najlepiej. Moge sie tylko podpisac pod tezą że border nie jest rasa dla każdego i decyzja o jego kupnie była przemyslana ale w sumie niczego nieżałuje i zrobiłabym drugi raz tak samo ^^ potem juz tylko rosnał i sie rozwijał: Mam nadzieje ze i Wam sie podoba mój kundelek :p:p Quote
Marta_Ares Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 a dlaczego kundelek czyzby piesek byl bez rodowodu????:cool3:a kuleczka sliczna Quote
jo-jo Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='Madzika'] Ktoś tu cyba chciał się podrapać i źle trafił :razz: :loveu: Quote
Madzika Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Moja droga piesek nie tylko ma rodowod ale pochodi tez ze sprawdzonej i znanej hodowli :cool3::cool3: Jak juz chciałam rasowca to tylko z papierkiem:lol: A kundelek dlatego ze nikt go nie poznaje i wszyscy podziwiaja mojego kundelka z symetrycznymi skarpetami a ja ich nie oswiecam ze to rasa A co do nozki on poprostu na nia polował i w końcu złapał:razz::razz: Quote
Marta_Ares Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 o pileczka :lol:ja tu widze kolejnego zawodnika do naszej druzyny:lol: moze kiedys na Mundial sie wybierzemy???:cool3: Quote
Madzika Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Ten mały swistak na widok piłki noznej dostaje szały może byc jednoczesnie obronca i atakujacym w sumie w swoim krotkim u mnie zyciu wykońcył juz jedna piłke do nogi:mad::mad: Tempo to on ma ( czekam na promocje w hiper by kupic nowwą :p) Quote
Marta_Ares Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 hehe moj tez kocha pileczki a przegryza je w yempie blyskawicznym, ostatnio kupilam mu tenisowa ale nie jest tak nia zainteresowany jak pilkami z gumy za ktore zrobi wszystko:lol: Quote
MoniŚ Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Śliczna kuleczka :loveu: . Zamierzacie jeździć na wystawy? Albo startować w agility itp? :razz: Quote
Madzika Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Powiem szczerze ze nie sadze aby na wystawach miał duze szanse gdyz nie ma on charakterystycznego umaszczenia czyli kryy i kołnierza ale charakterek typowo borderkowy:cool3::cool3::cool3: Co do sportów bardziej mnie interesuje friesbee i flyball, a co do agility do diabe`l sam sobie w domu robi i na przykład ma juz cos ala tumel gdyz biega za rogowka gdzie sa rózne rzeczy (np materac z lezaka balkonowego ktory musi przeskoczyc) narazie jego glownym zadaniem jest rosnąc i sie rozwijac:roll::roll: Quote
Madzika Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 A w weekend wypad na działeczkie i to co borderki lubia najbardziej woda:loveu::loveu: Quote
jo-jo Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Madzika'] Piękna mordeczka i jaka morka :loveu: Quote
Madzika Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 No mokra ale po tym jak stwierdzil ze wilgotnośc grzadek po podlaniu jest niewystarczajaca:evil_lol::evil_lol: Quote
MoniŚ Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 No to zycze sukcesów i zeby maluch dobrze sie rozwijał :razz: Moja psina tez sie tarza po mokrej ziemi :D . Świetne zdjęcia, ja chce więcej :cool1: :mad: Quote
Madzika Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Chciec a miec to róznica spróbóje porobic nowe narazie sie baterie w aparacie regeneruja :p Quote
Madzika Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Ale dam tu jeszcze jego konkursowe (autoreklama musi byc:eviltong::eviltong:) mój kotek :p Quote
Madzika Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Dziekuje za miłe słowa :iloveyou::Cool!::Cool!::Rose: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Piękny borderek :) i namaiwam do wykorzystania talentu do agility :P Quote
Recommended Posts