Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...kontaktowałam się wczoraj wieczorem z właścicielem Kubusia; w imieniu Budryska i wszystkich zainteresowanych losem mauszka prosiłam o cierpliwość. Wydaje się, że Kuba ma jeszcze trochę czasu ale ile dokładnie to niestety nie wiem...Jeśli Budryska tu dziś nie będzie, postaram się dowiedzieć o jaki adres w Ostrowcu chodzi...

Posted

A macie numer telefonu do burdyska? Mogłabym zadzwonić i zapytać jeśli tak by było szybciej. Ja też jestem bardzo zabiegana, zwykle są przynajmniej 2-3 "zwierzakowe" sprawy do załatwienia.

Posted

Piesek mieszka w Lublińcu, mniej więcej w połowie drogi między Częstochową a Opolem...

ps. wyjaśniam tylko, że jestem dobrą znajomą Budryska i mam kontakt z właścicielem psa. Zatem gdyby ktoś potrzebował dodatkowych informacji bezpośrednio od niego, to proszę o informację

Posted

Dziewczyna z chłopakiem..., no nie wiem, jeżli to są młodzi ludzi o nieustabilizownej sytaucji życiowej, to potem różnie może być. A jak jeszcze np. mieszkanie wynajmowane, to ja do takich miejsc psa nie wydaje.

Posted

No i świetnie,.... zawsze jest ryzyko przy adopcjach ale lepsze to niż schron. Obok mnie mieszkało małżeństwo z 2 kotami na stancji. Boksio poszedł do pani która wynajmuje mieszkanie na 10 piętrze.....

Posted

Songo82 napisał(a):
Wizyta chyba udana gdyż, z tego co wiem, potrzebny jest teraz transport dla Kubusia na trasie Lubliniec- Ostrowiec Świętokrzyski.

dokładnie :)

szukamy transportu do Ostrowca Świętokrzyskiego

Posted

ja nie pomoge w transporcie bo jestem w kołobrzegu

wracam w sobote

ale jadac tutaj

wpadłam w poslizg na wysokosci wrocka i pojechałam po bandzie na autostradzie

wiec musze do blacharza jajechac !!!

sorki