Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a nie można zabrać go do jakiegoś hotelu abo schroniska nawet? poza tym z tego co wiem to nie można tak sobie pojść i uspić zdrowego psa. Nawet jak ugryzł to najpierw trzeba tego dowieść a lekarz, który na słowo honoru zdrowego psa uspi może mieć poważne konsekwencje. Inaczej każdy kto chciałby pozbyć się psa mógłby iść i nakłamać, że ugryzł.

Posted

yokosky napisał(a):
a nie można zabrać go do jakiegoś hotelu abo schroniska nawet? Poza tym z tego co wiem to nie można tak sobie pojść i uspić zdrowego psa. Nawet jak ugryzł to najpierw trzeba tego dowieść a lekarz, który na słowo honoru zdrowego psa uspi może mieć poważne konsekwencje. Inaczej każdy kto chciałby pozbyć się psa mógłby iść i nakłamać, że ugryzł.

uwierz można !!!!!!!
Sa weterynarze którym to lata czy ugryzł czy nie czy stary czy młody !!

Posted

IVV napisał(a):
pisze gdzie moge i nic ....:(

DOM TYMCZASOWY pilnie potrzebny!!!!!!!!!!!!!!!

Proponowałam parę dni temu, ale szykował się dom stały :(
Teraz już nie mogę zaproponować - inna bida przyjedzie na to miejsce

Posted

[quote name='Ninti']Słuchajcie, na tym wątku http://www.dogomania.pl/threads/196856-Wa-Wa-Ursyn%C3%B3w-zagin%C4%85%C5%82-york!/page2
pewien Pan znalazł zgubioną małą suczkę na Ursynowie i wziął do siebie do domu w Nowym Dworze Mazowieckim. Na szczęście znalazł się właściciel. Może wziąłby małego na tymczas, jakby mu naświetlić sytuację?

Świetny pomysł,może weźmie jak nie tą to inną psinkę. Chciał adoptować.....

Przepraszam, staruszek boksio też potrzebuje pomocy. Bazarek:

http://www.dogomania.pl/threads/197067-kamera-Chmielewska-i-inne-dla-Bodzia-w-przygotowaniu-do-05.12.2010-godz-22?p=15806891#post15806891

Posted

kopciuszek napisał(a):
Trzeba poczekać na Budryska ona najbardziej jest w temacie ...

Niestety BUDRYSEK wczoraj zawoziła do hotelu 3 psiaki(2 staruszeczki i przeraźliwie spanikowanego szczylka) i wróciła do domu po 4-ej rano...dziś jest w schronach w Żywcu i Bielsku...nie wiem ,o której uda sie jej dotrzeć na neta:oops:...i tak niestety w kółko- kierownica, psiaki i kocięta i to w całym rejonie południa Polski...
Bardzo przydałaby się pomoc kogoś kto ma możliwość częściej bywać na necie i mógłby ogarnąć wszystkie pojawiające się okazje i niejako koordynować je...inaczej może umknąć masa okazji dla psiaków.