Monika.D Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 kopciuszek napisał(a):A ja mam jedn chętrną osobe ... ma się odezwać do Budryska ;) Trzymam kciuki za pozytywną odpowiedź :) Quote
Andzike Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 kopciuszek napisał(a):A ja mam jedn chętrną osobe ... ma się odezwać do Budryska ;) ooo :) ja też trzymam :) oby jak najszybciej trafil do swojego domku:) Quote
kopciuszek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Aga a ja już wiem ;) Wiem wszystko ;) Dziewczyny wizyta się szykuje dla maluszka ;) Quote
Andzike Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 kopciuszek napisał(a):Aga a ja już wiem ;) Wiem wszystko ;) Dziewczyny wizyta się szykuje dla maluszka ;) Aaaaa!!!! Rewelacja!!! bardzo się cieszę, że coś się ruszyło!!! :) Quote
kopciuszek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 TŻ takie dziewczyny po kilku dniach gadania o Kubusiu się złamał i zgodził na maluszka ;D Quote
BUDRYSEK Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 o rany ile się tu działo :) ja od rana mam tel w spr Kubusia ale kilka juz na dzień dobry odpadło ;) większość ludzi chce psiaka dla dzieci...hmmmm....czekam na dokładne info od właścicieli jak to dokładnie z nimi jest? bardzo sympatyczna dziewczyna jest z Ostrowca i tam szukamchętnego na wizytę...znacie kogoś? Quote
IVV Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 sama mam yorka ,one sa z dziecmi ok tylko dzieci z nimi raczej nie, bo psiaki malych rozmiarow i nie moga sie zawsze bronic przed natarczywoscia dzieci ...:( a pozniej sie psa oddaje lub usypia ....albo psina trafia na pogotowie z jakimis polamaniami ehhhh strasznie sie ciesze ,ze chlopak bedzie zyc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie moge o nim przestac myslec.... Quote
BUDRYSEK Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 uzupelnione info > imię: Kuba > wiek: 8 lat > rasa: maltańczyk + york > choroby przebyte: brak > czy ma szczepienia? : tak (jakie dokładnie?)- jest co roku szczepiony na wszystko co trzeba( ma to wszystko wpisane w książeczkę) > czy jest odrobaczony? - info brak- jest odrobaczony > czy ma książeczkę? : tak > czy kastrowany? : nie (właściciel dla dobra, patrz: ocalenia życia, nie > mógłby zasponsorować kastracji?) > czy lubi dzieci? : nie (czym to się objawia, bo dziecko dziecku > nierówne, wiekiem i podejściem do zwierząt?) > czy lubi inne psy? : tak > czy lubi koty? - info brak- nigdy nie miał kontaktu z kotem, więc właściciel nie wie > jak często wychodzi na spacery? : rzadko > co je? : karma sucha > charakter - spokojny, zrównoważony > chodzi na smyczy? - info brak- chodzi na smyczy > znosi jazdę autem? - info brak- dobrze znosi jazdę autem > czy może być zostawiany w domu (wycie, demolka itp.)? - info brak- może bez problemu zostwać w domu > dane kontaktowe - budrysek78@wp.pl 605427615 > Quote
Aleksandra:) Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 IVV napisał(a):czy juz cos wiadomo ??? no właśnie ? Quote
Ewanka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Widzę, że są chętni dać domek ... czyli psiak na szczęście uratowany, czy ja dobrze czytam??? Quote
Andzike Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 IVV napisał(a):czemu tak cichutko ?????????????? No właśnie... Najpierw prośby i pomoc, a potem nawet słowa wyjaśnienia co się dzieje :( Quote
Ewanka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 ..... i dalej nic nie wiadomo ???????? Quote
BUDRYSEK Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Andzike napisał(a):No właśnie... Najpierw prośby i pomoc, a potem nawet słowa wyjaśnienia co się dzieje :( a może ktoś tak zapieprza ze śpi tylko 3 godz. dziennie i nie ma siły i czasu wejśc na dogo? nic sie nie dzieje...czekam na odp czy ktoś spr domy Quote
Andzike Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 BUDRYSEK napisał(a):a może ktoś tak zapieprza ze śpi tylko 3 godz. dziennie i nie ma siły i czasu wejśc na dogo? nic sie nie dzieje...czekam na odp czy ktoś spr domy Wystarczyłaby krótka informacja - parę osób się małym zainteresowało i chciało pomóc... Trzymam kciuki za malucha :) Quote
IVV Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 co z tym domkiem ??? czy Kubus bedzie bezpieczny??? Quote
BUDRYSEK Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 osoba która robiła ogłoszenia nie podała w nich najwazniejszego info ze Kubuś nie lubi dzieci ludzie dzwonią bo "dzieci juz czekają" na niego :( nie chce ryzykowac i szukamy domu bez dzieciaków trzeba jeszcze zrobic kastrację ale fundusze zerowe zgłaszają sie domy min które nie chca kastracji, którym wczoraj pies sasiadów zagryzł psiaka a oni nie maja ogrodzenia itp..... Quote
Andzike Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 O kurcze, czyli mały nadal czeka... :( Quote
Recommended Posts