moni12 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Jestem na zawołanie IVV , no wyć sie chce. Zaraz spytam koleżanki ,yorka chce. Quote
E-S Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 IVV mnie tu przywlokła, jezu ... nie mamy w spadku żadnych domków .... Quote
IVV Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 dziekuje dziewczyny ,ze jestescie!!!! kurde ,no musi sie cos znalesc ....ludzie chca Yorki...nie moge przestac o nim myslec Quote
E-S Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Pytałam o domki ... te spadkowe, nie ? Mamy Szwajcarię ... Quote
Selenga Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 czy ten niebezpieczny brytan ma allegro? Quote
IVV Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 chlopaku pokazuj sie !!! dom pilnie potrzebny!!! Quote
Jaaga Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 W jakim mieście mieszka Kubuś? Zaproście mshume, to go na pewno rozreklamuje, ale skoro juz jest na mikropieskach, to pewnie sama go wypatrzy. Quote
Andzike Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Taki cudny psiak i nikt go nie chce :( Gdyby byl wykastrowany miałabym dla niego DT, ale tak to nie bardzo :( (w DT jest niewysterylizowana jeszcze suczka, poza tym po ostatnim samcu i oblewaniu przez niego wszystkich możliwych rogów / krzeseł/ mebli / szafek DT stwierdził, że jeśli jeszcze kiedyś piesek to tylko kastrowany :( Quote
IVV Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 zagladam moim rankiem ...a chlopak dalej bezdomny z wyrokiem za kilka dni :( gdyby go ktos wziol nawet na kilka dni,a my szukalybysmy dalej ....przeciez musi sie cos znalezc,potrzeba tylko troche czasu.... Quote
IVV Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 dla mnie on bardziej york niz maltanczyk wiec wstawilam go tu http://www.dogomania.pl/threads/143491-Yorki-w-potrzebie-znalezione-zaginione/page15 Quote
Monika.D Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Mam nadzieję, że uda się uratować to maleństwo! Quote
Andzike Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Wysłałam Kubę do małżeństwa, które dzwoniło po mojego tymczasowicza - szukają małego pieska, do domku z ogrodem, niekoniecznie młodego ;) Trzymajcie kciuki :) Quote
majqa Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Jestem przywołana przez IVV. Uporządkujmy: imię: Kuba wiek: 8 lat rasa: maltańczyk + york choroby przebyte: brak czy ma szczepienia? : tak (jakie dokładnie?) czy jest odrobaczony? - info brak czy ma książeczkę? : tak czy kastrowany? : nie (właściciel dla dobra, patrz: ocalenia życia, nie mógłby zasponsorować kastracji?) czy lubi dzieci? : nie (czym to się objawia, bo dziecko dziecku nierówne, wiekiem i podejściem do zwierząt?) czy lubi inne psy? : tak czy lubi koty? - info brak jak często wychodzi na spacery? : rzadko co je? : karma sucha charakter - spokojny, zrównoważony chodzi na smyczy? - info brak znosi jazdę autem? - info brak czy może być zostawiany w domu (wycie, demolka itp.)? - info brak dane kontaktowe - budrysek78@wp.pl 605427615 A pytałyście o miejsce u Renata5? Quote
BIANKA1 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Jestem na wezwanie , ale nie mogę pomóc . Quote
Andzike Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Dziewczyny,gdzie on teraz jest? Nie moge przestać o nim myśleć, to takie cudeńko jest, ogloszenia mu zrobić i raz dwa się domek znajdzie. Tyle, że on niekastrowany jest-zaraz się zlecą amatorzy yorczkow :( Nie wysylajcie go do platnego hotelu, płacenie za trzymanie takiego cudeńka to aż grzech... Jeśli nie znajdzie się nic dla niego, mogę go wziąć ja na DT... (w sobotę zawoże swojego tymczasowicza do DS...) Quote
Monika.D Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 OOOO jakie super wieści. Maluszku słyszysz to.... Quote
erka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Andzike , świetnie:), pewnie na dom nie będzie długo czekał. Quote
Andzike Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 erka napisał(a):Andzike , świetnie:), pewnie na dom nie będzie długo czekał. Mam nadzieję, bo teraz planowalam wziąć psiaka nomen omen z Kielc ;) Mam nadzieję, że Kubuś to będzie chwila moment. Ale konieczna jest jakaś zbiórka na kastrację, on jest za rasowy, żeby wyadoptować go bez... Quote
kopciuszek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 A ja mam jedn chętrną osobe ... ma się odezwać do Budryska ;) Quote
Recommended Posts