Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uwaga, uwaga !
Z pieniążków z bazarku uzbierało się 416 zł... Starczyłoby chyba na jeden miesiąc u Arktyki... Ale co potem ? Doradźcie... Te pieniądze są tylko z kasy jednorazowych wpłat i bazarków. Z jednorazowych wpłat nie wpłaciła jeszcze Jola... Zaraz podeślę konto. Co robić ?

Posted

No i ile będzie teraz po wpłatach na jego koncie...
I ile ten transport kosztuje? Może ktoś go za darmo zawiezie.albo łaczony transport z innym psiakiem.
Gazzy...mam fant swiateczny na bazarek...Moze będzie też jakiś grosik...

Posted

Ja od początku mówię, że trzeba wysyłać pw z prośbą o deklaracje. Podnoszenie, hopanie nie przynosi rezultatów. Bo niestety takich wątków jest mnóstwo i szansa, ze ktoś zajrzy a tym bardziej przeznaczy pieniążki akurat tu jest mała. Trzeba reklamować i to BARDZO intensywnie.

Posted

Wojtuś zgodził się wyadoptować Ząbalka na siebie. Ick robi bazarek świąteczny, a ja robię jeszcze bazarek z biżuterią. Wielkiej kasy z tego nie będzie, ale zawsze. Arktyka może go przyjąć. Na jeden miesiąc mamy.
Do arktyki : Wyczyść skrzynkę :) Proszę :) Nie mogę się z tobą skontaktować bo zgubiłam nr tel. : (

Posted

Gazzy, nie tylko na jeden miesiąc, bo możesz upomnieć się o deklaracje stałe od tych, którzy się zaoferowali:cool3:. Czy uda się, żeby Ząbal już teraz przed świętami został wyjęty ze schronu? Arktyka, już możesz go przyjąć, dobra kobieto? :loveu::loveu::loveu:

Posted

Właśnie gadałam z gazzy, mądra dziewczyna, zależy jej, żeby zebrać jednak tych deklaracji jeszcze trochę... Ciotki roześlijcie wątek. Ja sobie wrzucę w stopkę. Potrzebne deklaracje.
Arktyka, nie dość, że dobra, to jeszcze oszukuje! :loveu:

Posted

nie wiem,czy juz tu bylo, bo na tej stronie nie ma, a nie mam czasu sie cofac

po bokserowatym Bilbo, nad ktorym czesciowo rozlozylo skrzydla Sos Bokserom- w spadku na pierwsza prosbe Agnezii, dostajecie 40zl jednorazowo na Zabala :)

prosze o konto na pm. pelne

Posted

kora78 napisał(a):
nie wiem,czy juz tu bylo, bo na tej stronie nie ma, a nie mam czasu sie cofac

po bokserowatym Bilbo, nad ktorym czesciowo rozlozylo skrzydla Sos Bokserom- w spadku na pierwsza prosbe Agnezii, dostajecie 40zl jednorazowo na Zabala :)

prosze o konto na pm. pelne

Dziękować :loveu: Gazzy, dodaj w 1szym poście.

Posted

Tak z karma:cool3:
Do tej pory dostawaly purine lub brita....ale cosik karma sie pogorszyla i zaczely dzieciaki miec sensacje zoladkowe....wiec wetka doradzila zmiane na Josera....