wujek & ciocia Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 gazzy napisał(a):u nas wczoraj było - 15. Wieczorem nawet -20... śnieg sypie, mróz, zimny wiatr ... Ząbal długo nie był na spacerze :( oby ta fundacja coś pomogła... u nas to samo, a rano prawie 30-40 cm sniegu :( Quote
AgusiaP Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Koszmar a to dopiero początek tej wstrętnej zimy Quote
gazzy Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Wiem... Piotrek mi mówił wujku ;) U nas też... Diankę śnieg zasypał, Pako nie chce wychodzić, cały dzień sypało. Może szkołę zamkną ?? ;) Quote
kami_23 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Dziewczyny jakie jest konto, dane do wpłat? Quote
gazzy Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 No na razie do mnie wpłaty idą i z bazarku i z deklaracji... Co do wpłat miesięcznych kont jeszcze nie podałam, dopóki nie załatwimy hoteliku i nie zbierzemy całych pieniędzy. Quote
REJA Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 No to podniosę temat.Może wiecej cioteczek się zadeklaruje. Quote
2010 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 SEREDECZNIE ZAPRASZAMY na bazarki dla Ząbalka http://www.dogomania.pl/threads/197482-Serdecznie-zapraszamy-na-świąteczny-bazarek-!-Do-10-grudnia-do-20.00-!-Zapraszamy-!?p=15862300#post15862300 a ten się zaraz kończy..jeszcze tylko jeden dzień....na zakupy http://www.dogomania.pl/threads/197103-Ekspresowy-w-KT-Nowe-książki-niem.-i-coś-dla-zwierząt-na-Ząbalka-do-5.12?p=15828894#post15828894 Quote
Arktyka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 cioteczki jak zabalek zachowuje sie do innych psow...? pewnie nie wiecie czy umialby zachowywac czystosc w domu....??? ja tak siedze i mysle i mysle....on z tymi rozjezdzajacymi lapkami nie za bardzo nadaje sie do kojca....a czy wiadomo dlaczego te lapki tak sie rozjezdzaja....to chyba nie jest raczej dysplazja....sorki doczytalam-podejrzenie spondylozy......:( Quote
2010 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Cioteczka...on już staruszek..i musi się rozchodzić i potrzebuje dobrej karmy i ciepłego schronienia........ Quote
gazzy Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Wiesz arktyka , to podejrzenie to właściwie nie podejrzenie ;) Jego łapy wyglądają podobnie do łap psa który miał spondylozę... Dowiedziałam się, że dostaje jakieś tabletki. Z psiakiem z boksu dogaduje się bardzo dobrze, nie warczy, nie gryzie. W boksie się chyba nie załatwia tak często , bo brudno nigdy tam nie ma, a wątpię żeby pracownicy co 30 min sprzątali. Quote
wojtuś Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Agusia dzwoniłem do schroniska, Ząbalek jak na staruszka trzyma się, Pani dziękowała za zainteresowanie, Ząbalek jak i inne staruszki dostaje ciepłe jedzenie i suche, nie ma na razie miejsca w pomieszczeniach ogrzewanych w budynku Schronu bo w tej chwili jest tam 20 Psiaków - tych z krótką sierścią. Ząbalek wychodzi na wybieg. Rozmawialiśmy chwilkę i mówiliśmy o tych Psich bidach w takie mrozy, o Ząbalku napisałem to co chyba najważniejsze zapamiętałem:) Zeby tylko mógł pojechać do hoteliku- byłoby super:) Pozdrawiam pięknie:) Quote
bela51 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Strasznie mi zal dziadeczka. Najgorsza ta zima... Quote
AgusiaP Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 I ja jestem ;) Jestem codziennie tylko pocichutku Quote
Shania Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 cioteczki, jakbyście mogły to poprosze o konto..ja nie moge czekac długo z pieniążkami, a musze się rozliczyć.. Quote
wujek & ciocia Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 hej cioteczki i wujkowie :) dlaczego nikt nie działa na bazarku? sam już drugi dzień podbijam ! niech każdy wyśle zaproszenie do znajomych !!!!! Quote
bela51 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Shania']cioteczki, jakbyście mogły to poprosze o konto..ja nie moge czekac długo z pieniążkami, a musze się rozliczyć..[/QUOTE] Kto trzyma kase Zebalka? Kochani, podeslijcie nr konta do Shania. Quote
Wiedźma Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='wujek & ciocia']hej cioteczki i wujkowie :) dlaczego nikt nie działa na bazarku? sam już drugi dzień podbijam ! niech każdy wyśle zaproszenie do znajomych !!!!![/QUOTE] Wrzuć link do podpisu - będzie widoczny przy każdym poście. Quote
Shania Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Poszło 25 zł na Zębalka..Bela zapodała Jak dojdą prosze o potwierdzenie na wątku Azy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/193589-Zag%C5%82odzona-onka-Aza-ju%C5%BC-w-nowym-domku!!!/page39[/url] dziękuję Quote
Recommended Posts