Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja wierzę, że Ząbalek znajdzie swojego Pana :) Niedługo będzie bazarek - jutro się za niego zbieram z kochaną ick. Później drugi z fantów od wujka i cioci ;) Do Ząbalka nie zajrzałam... Nie miałam kiedy :( Może w przyszłym tygodniu ?

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bric-a-brac napisał(a):
Najgorsza jest bezsilność... człowiek chciałby wszystkie bidy w taką pogodę zabrać do siebie... szkoda, że to nie takie proste...
W górę, Ząbalu!

Zgadzam się i tak sobie myślę ,że za te pieniądze ,które instytucje państwowe płacą na niektóre schroniska takie jak w Dyminach ,to mogłyby opłacać miejsca w hotelikach, gdzie psiaki miałyby lepsza opiekę.

Posted

No jedne rzeczy z bazarku dla Ząbalka wysyła ick chyba. Z bazarku bezy wysyła paweł... No a z tych fantów od ciebie wujku jeszcze nie zrobiłam. Jakbyś mógł to zrób fotki, a ja w miarę możliwości będę działac.

Posted

deklaruję 10 zł miesięcznie na hotelik dla Zębalka
moja sunia struszka też zaczęła mieć kłopoty z tylnymi łapkami - nie wyobrażam sobie, jak miałaby sobie radzić na takim zimnie :(
poproszę o numer konta na priva

Posted

Dzięki ;) Konto może podam jak już załatwimy hotelik ? Mam namiary na niemiecką fundację , która współpracuje ze schroniskami w Polsce... Poproszę ick , żeby do nich napisała.

Posted

gazzy napisał(a):
Dzięki ;) Konto może podam jak już załatwimy hotelik ? Mam namiary na niemiecką fundację , która współpracuje ze schroniskami w Polsce... Poproszę ick , żeby do nich napisała.

Cieszę się, że udało Ci się Aguś załatwic te namiary :lol: Zdrówka życzę ;)

Posted

U nas wczoraj było - 15. Wieczorem nawet -20... Śnieg sypie, mróz, zimny wiatr ... Ząbal długo nie był na spacerze :( Oby ta fundacja coś pomogła...