bric-a-brac Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 :-(:-(:-( Brak słów... Dziękujemy Czarodziejko, trzymaj się...:( Quote
docha Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Jak nigdy przyjęłam to z ulgą - kochany staruszku ["] Ząbalku, cudowny psie, pocieszaj staruszki tam w chmurkach, tak jak tylko Ty potrafisz! Quote
2010 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Żegnaj :loveu:Ząbalku !!:-( Cieszę się,żę chociaż na koniec.... przeżyłeś wspaniałe dni w cieple z dobrym jedzonkiem i pod troskliwą opieką.. Dziękujemy :loveu:Czarodziejko Quote
Iljova Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Czarodziejko dziekuję za opiekę nad Ząbalkiem chociaż tyle że miał cudowną opiekę i w końcu był kochany ZĄBALKU :-(:-(:-( tak bardzo będzie mi brakowało wieści o Tobie ...:-(:-(:-(:-(:-( Biegaj szczęśliwy po zielonych łąkach za TM, a Ci co odeszli wcześniej zaopiekują sie Tobą. Kocham Cię psiaczku ... Czarodziejko wiem trudno Ci teraz, dlatego przytulam wirtualnie i slę pozytywną energię :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
danka4u1 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Ząbalku, żyłeś u Czarodziejki jak w raju- serce, starania, ciepłe jedzonko, swoje miejsce na ziemi, serce- odszedłeś we śnie, bez bólu, bez strachu, przepełniony poczuciem miłości i bezpieczeństwa. Nie wszystkie pieski mają tyle szczęścia...opiekuj się nimi za TM - tymi zapomnianymi, porzuconymi, niechcianymi, które odeszły w samotności. Czarodziejko, chylę czoła przed Tobą -Aniele psich staruszków. Quote
Alla Chrzanowska Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Ząbalku Kochany - do zobaczenia! Byłeś moim pierwszym nie dożym podopiecznym na dogo i na zawsze pozostaniesz w mojej pamięci. Tak bardzo przypominałeś mi mego Wolfa! Jak go zobaczysz, to powiedz mu, że nadal do Niego tęsknię. Wolf się Tobą zaopiekuje. Dziękuję Ci piesku za to, że zechciałeś wzbogacić i uczynić piękniejszym moje życie. Czarodziejko! Dziękuję Ci za to, że jesteś! Quote
Atomowka Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Czułam,że niedługo to sie stanie Ząbalku bądź szczęśliwy za TM Czarodziejko trzymaj się, dziękuję za cudowną opieką nad Ząbkiem Quote
wenucja Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 nigdy nie zapomne Twojego osobliwego sposobu siedzenie i Twojej łapki na Homerku... bądź szczęśliwy :( Quote
gazzy Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Biegaj szczęśliwy za TM [*] Dziękuję Czarodziejko. 3maj się Quote
Czarodziejka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Dziękuję wam za ciepłe słowa. Ząbalek odszedł spokojnie i bez bólu. Śmierć wybawiła to stworzenie od więzienia w zniszczonym, starym i obolałym ciele. Ząbalek miał bardzo silne serce. Ciało już całkiem przestało funkcjonować, a serduszko wciąż biło i pyszczek z zaciekawieniem na mnie spoglądał. Bardzo czekałam na tę śmierć, a ona się nie spieszyła. Dzięki Bogu, nie doczekał odleżyn. Podawałam mu przez 2 dni Traumeel. Ewo, dziękuję, że nam podarowałaś, bo dzięki temu śmierć jest łagodna. Ząbalek odszedł wczoraj w południe. Rano jeszcze podniósł łepetynkę na powitanie. Kochany staruszek. Nie było dla niego ratunku...Steryd nie postawił go na łapki nawet na chwilkę...Opuścił swoją starą, schorowaną, nędzną powłokę i poszybował w przestworza. Quote
BERKANO Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Jeszcze Cię uściskam Kochanie [*] :-( Diano dziękuję i całuję Cię mocno. Quote
Iljova Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [FONT=Arial Black]ZĄBALEK[/FONT] :-(Smutek dziś w mym sercu zagościł :-( Ale ta wieść przyniosła też trochę radości :iloveyou: Smutno bo Ciebie już nie ma wśród nas :-( a radośnie bo nie Cierpisz i z góry spoglądasz na nas :iloveyou: Biegaj szczęśliwy w cudownej krainie Ta podróż nikogo nie minie Kiedyś spotkamy się gdzie Ty już spokojny po trawie biegniesz I razem z innymi na powitanie przybiegniesz Quote
rencia42 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Nigdy nie widziałam żeby jakiś pies tak jak on siadał jak akrobata.Zegnaj Zabalku. Quote
wujek & ciocia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
wojtuś Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ząbalku żegnaj.... Byłeś prawie rok w Psim Raju u Czarodziejki, a teraz w tęczowych obłokach.... biegaj tam, biegaj... Quote
bric-a-brac Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Gazzy, Wojtuś, Wam też dzięki. To Wy Ząbala wyciągnęliście... Dzięki Wam koniec życia przeżył godnie. Tak samo jak ick bardzo dbała o staruszka, jego finanse. Atomówka, która prowadziła kaskę. Pusto bez Ząbala... Te jego pozy, opowieści Czarodziejki... ech :( Quote
2010 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 W imieniu staruszka Ząbalka.:-(.. :loveu:bardzo dziękuję za każdą takze i za tę najmniejszą pomoc ale jak serdeczną ... ( jak i za hojne zakupy na jego bazarkach i za odwiedzinki na jego wątku..Dzięki:loveu: Proponuje pieniażki, które zostały po stracie Ząbalka zostawić Czarodziejce... np. na opłacenie zaległego pobytu innego biedaka trzyłapkowego Rafiego.(bez deklaracji i w długach ) ........... http://www.dogomania.pl/threads/194370-**Rafi-młodziutki-ONek-bez-łapki-BŁAGAMY-o-deklaracje-stałe-i-jednorazowe!!!!!! Quote
danka4u1 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Ząbalku, dzielny dziadeczku- pamiętamy o Tobie. Bądź tam szczęśliwy za TM w krainie pełnej łagodności i wolnej od chorób, trosk, głodu, bólu, samotności.. Dziękujemy Czarodziejko za wszystko dobro, które czynisz dla tych starych, bezdomnych, chorych, niepotrzebnych nikomi biedaków. Niech dobro to wróci do Ciebie zwielkokrotnione. Quote
Iljova Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Tobisiu [*] ... Ty świąt nie spędzasz już z nami lecz w krainie radości, miłości i szczęścia. Choć smutno że nie ma Cię z nami to pociesza nas to że już nie cierpisz i nigdy już nie będziesz cierpiał ... Quote
Martika&Aischa Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Tam gdzie jesteś psiaku ....bądź zawsze szczęśliwy :* Quote
Kalva Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Ząbalku wciąż nie mogę się pogodzić, a nie zapomnę nigdy - zakochałam się w Tobie od pierwszego spojrzenia - na zdjęciu, żałuję, że w życiu układa się tak, że nie mogłam wiele pomóc, tylko kropelkę. Pociesza mnie, że miałeś wspaniałą opiekę, miłość i Homerka, że byłeś szczęśliwy - dziękuję, że pojawiłeś się w moim życiu i zawsze będziesz w moim sercu, do zobaczenia Kochany Ząbi [*] Czarodziejko, dziękuję Ci za miłość, opiekę, szansę, serce, za to, że przy nim byłaś! Quote
Recommended Posts