Czarodziejka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 A Ząbi się trzyma. Wczoraj obszczekiwał głośno szalejącą Hercię, która ma nową zabawkę i cały świat już zdążył się o tym dowiedzieć. Dziś wygrzewa się na słonku, bo mamy piękną pogodę. Quote
Alla Chrzanowska Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 To dobrze, bo trochę się o niego martwię, choć wiem Czarodziejko, że u Ciebie ma najlepiej! Quote
gazzy Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Czarodziejko, mogłabyś przepisać ten wątek na atomówkę ? Quote
Atomowka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Sa nowe wpłaty dla Ząbka Dzięki za przepisanie wątku, póki co zostanie nie zmieniony bo nie mam siły siedziec na kompie, jestem chora i cały dzień śpie p.s Kasa za hotel dziś wpłacona Quote
Alla Chrzanowska Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Dziewczyny zagłosujcie na zdjęcie suni Dochy w bazarku fotograficznym. Zdjęcie śliczne i w temacie, a Docha kasę przeznacza na lek dla Czarodziejkowych psiaków-staruszków: http://www.dogomania.pl/threads/213699-Bazarek-fotograficzny-VI-wakacyjnaEDYCJA-bezpłatne-głosowanie-do-18.09-DO-PÓŁNOCY-)/page3 Głosowanie bezpłatne! Quote
Kalva Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ząbalku Kochany! Co tam u Ciebie psinko? Tęsknimy! Quote
Czarodziejka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Mieliśmy tak piękne, ciepłe i słoneczne dni, że przepadłam w ogrodach. Ząbalek daje radę. Chyba wyczuwa nadchodzącą zimę, bo bardzo dużo zjada. Nie odejdzie od garnka, póki nie zje do końca. A jeszcze niedawno jadł aż się zapchał, przysiadł i potem usuwał się na bok. Teraz kończy na leżąco, ale zjada wszystko ;) Wczoraj, w niedzielny poranek po pięknej ciepłej nocy znalazłam Ząbalka na kocyku śpiącego we własnej kupie. Cały zadek uświniony. Trzeba go było natrzeć żwirkiem, żeby qoopska się skruszyły, a potem umyć i wyczesać. I tak już chyba teraz będzie...Biedaczek nie nadąża za potrzebami swojego ciała. Ogólnie jest stabilnie - na ile może być. Tupa sobie Ząbi tu i tam, przytula się do mojej nogi, podszczekuje, kłapie pyskiem na widok wyciągniętej ręki. Ukradł mi chochelkę do nakładania jedzenia i poszedł z nią w kąt ;) Takie tam życie staruszka. Quote
bela51 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 "Wesołe jest zycie staruszka ... " jak w piosence.:lol: Quote
gazzy Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Dobrze Ząbalek ma :) Ale już się starzeje coraz bardziej :( Quote
bric-a-brac Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Poleciała deklaracja za IX i X dla naszego zakochanego ;) Quote
Czarodziejka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ząb już zaniesiony na rękach - z lekką pomocą cienkich odnóży - do psiego pokoiku na spanie. Noce są chłodne, a on nie uznaje kocy w garażu, tylko leżałby na trawie. Żadnego rozsądku. Ostatnie dnie chodził sobie całkiem zgrabnie, za to Reksiowi spondyloza dokucza i teraz jego stawiam na łapy Naklofenem. Quote
wujek & ciocia Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 hej jeśli można to dorzucę się dla Ząbala w kwocie 15 zł DS od września .... pzdr Quote
BERKANO Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Ilekroć wchodzę ostatnimi czasy na wątek Ząbiego to strach mnie paraliżuje- czy jest czy zdecydował się już nas opuścić... Czarodziejko, jeśli byłaby potrzebna jakaś ekstra pomoc dla naszego ulubieńca na leki to proszę daj znać- coś na szybko wymyślimy z Sonką. Ząbalku trzymaj się pocieszna pokrako słodziutka, bo bez Ciebie ten świat będzie znacznie uboższy i smutniejszy. Quote
Czarodziejka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Ząbalek ma się lepiej i jest stabilny. Zawsze mnie przestraszy, a potem heja 8) Dziękujemy za wsparcie. Jeżeli chodzi o leki, to potrzebuje suplementacji tej samej co reszta. Dzielę tu wszystkich wszystkim co mam. Co potrzebne? Karsivan, Canidryl lub zamienniki, Arthoflex, ArthoFos - cokolwiek na stawy. Jak możecie, to przyjmę, bo wszystko idzie mi w tempie przemysłowym. Kiedy się ogarnę wystawię bazarek z rzeczami od Ewy36, bo mam tu karton, w którym są fajne ciuchy i nawet ich jeszcze nie przeglądałam, bo nie mam w domu miejsca. Mam też kilka swoich rzeczy do wystawienia. Zbieramy wciąż na Zeel. Z bazaru z tztami uzbierało się bodajże 386 zł i to trzymam na ten cel. Quote
Atomowka Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Chwilowo nie mam dostępu do internetu, komp mi się zepsuł teraz jestem chwilowo Ząbalku trzymaj się kochany Uaktualniłam wpłaty Quote
BERKANO Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Karsivan, Canidryl lub zamienniki, Arthoflex, ArthoFos- jak pojedziemy z Igorem na kontrolę to weźmiemy 2 pozycje. Jak juz bede w posiadaniu to dam znać. Cmokam Cię Zombiaku:loveu::loveu::loveu: P.S. jeśli by Cię to odciążyło to może z Sonką byśmy zrobiły ten bazarek z Twoimi fantami? Quote
Czarodziejka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Dzięki!!! Ząbalek wyłyka wszystko łącznie z paznokciami i papierkami ;) Tu codzienne włąsnoręczne śpiochów wyjmowanie. I już chłopaczek schludnie wygląda. Apetyt ma ostatnio smoczy, czyli idzie zima. Je do upadłego 2 x dziennie. W dzień mniej, na noc jak smok, chociaż widząc go nikt pewnie nie uwierzy. Cieszę się, że ma ochotę jeść, biega, podszczekuje, podgryza 8) A czasem przyjmuje filozoficzną skomplikowaną pełną zadumy pozę i siedzi w niej długo jak jogin ;) Quote
Czarodziejka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 I z Homerkiem sprzed miesiąca ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Trzymaj się Ząbalku Kochany!!! Quote
Atomowka Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Dziewczyny dziś/ jutro będę zmieniałam 1-szy post Ząbalka, w razie czego mówcie jak coś nie będzie Wam pasowało Wujek & Ciocia dziękujemy za deklarację, te 15 zł to bardzo dużo dla Ząbka Nie wiem czy ktoś przesłał Wam jego konto? Jeżeli nie to wysyłam ja Dziękujemy bardzo:) Quote
Czarodziejka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Ząbalek żyje sobie powolutku i na szczęście ma się dobrze. Apetyt bardzo dopisuje. Dziś na przekąskę były kurze pazurki i bardzo się o nie ubiegał ;) Quote
Atomowka Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Dziewczyny zerknijcie proszę w pierwsze posty , zrobiłam aktualizację, wszystko jest ok czy coś zmienić? Ile Ząbek ma lat w ogóle? Quote
Recommended Posts