Alla Chrzanowska Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Czy wpłynęła moja wpłata na Ząbalka??? Quote
Czarodziejka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Wpłata za Ząbalka dotarła - dziękujemy. Quote
Alla Chrzanowska Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 A co tam słychać u Ząbalka? Nie macie pojęcia, jaki On podobny do mego Wolfa. Za każdym razem jak patrzę na jego fotografię, to widzę mego Wolfika, choć ten już nie żyje od 4 lat... Quote
Czarodziejka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Ząbalek żyje sobie powolutku. Uwielbia moknąć i siedzi kiedy leje, a leje 2 dni pod rząd....Jest bardzo parno, burzowo i pewnie prysznic jest jak znalazł ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Mój Wolfi też lubił deszcz, a ja zapach mokrej psiej sierści... Quote
docha Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 ja natomiast nie znoszę zapachu mokrej psiej sierści, aż mnie odrzuca, brrrr.... Quote
Alla Chrzanowska Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='docha']ja natomiast nie znoszę zapachu mokrej psiej sierści, aż mnie odrzuca, brrrr....[/QUOTE] No coś Ty... Naprawdę??? A ja uwielbiam. Wsadzam nos w psa i niucham... Wiem, wiem, jestem nieźle porąbana... Quote
BERKANO Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 na czyje konto mamy z Sonek przelać naszą uzbieraną dzięki tz-om fortunkę? i co mamy wpisać w treści przelewu? Quote
Alla Chrzanowska Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='BERKANO']na czyje konto mamy z Sonek przelać naszą uzbieraną dzięki tz-om fortunkę? i co mamy wpisać w treści przelewu?[/QUOTE] To był super pomysł. Niestety mój TZ się nie zgodził, ale oglądałam z dziką przyjemnością Quote
Atomowka Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Berkano jeżeli cała kasa jest dla Ząbka to na moje konto Wyślę Ci PW z danymi, Mam wpłate od Kalvy 40 zł p.s ja też nie lubię zapachu mokrej sierści, kocham za to zapach stópek psich :) Każdy ma jakiegoś bzika Quote
BERKANO Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 pieniążki (ok 340zł) są na te homeopatyczne leki (Zeel, Czarodziejka o nim pisała w poście #685) dla najbardziej potrzebujących starowinek. Quote
Atomowka Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 No to nie wiem do kogo, może do Czarodziejki bezpośrednio? Quote
Czarodziejka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Pieniądze na Zeel/Traumeel wyślemy na konto dra Ostaszewskiego, bo to on nam załatwia ampułki. O szczegółach napisze Ewa36, bo ona osobiście zna doktora i od niej dostawałam wszystkie leki. Fajna sumka się uzbierała :) Boskie dzięki w imieniu dziaduszków. Quote
BERKANO Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 ok to proszę o przesłanie mi danych do przelewu, chociaż jeszcze troszkę czasu minie, zanim całość ściągniemy ;-) Sonek będzie się bawiła w windykatorkę ;-) Quote
sonek666 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Póki co zapraszam na bazarek - 1/3 dla Ząbalka, jeszcze się bazarek do końca nie zrobił, ale już można kupować :smile::smile::smile: Berkano ceny dopisze do części Swoich fantów :eviltong::eviltong: http://www.dogomania.pl/threads/2128...8#post17433018 Quote
bric-a-brac Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Przelałam właśnie niestety jedynie 20zł z bazarku Kup Teraz na konto Ząba : http://www.dogomania.pl/threads/212117-Zako%C5%84czony-....-Rozliczam-....-KUP-TERAZ-!!-3-cele-11.08 Dajcie znać, jak doleci. Ząbie, jak znosisz burze i upały, staruszku? Quote
Alla Chrzanowska Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Właśnie, jak się czuje mój Pupil!!! Quote
Czarodziejka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Pupil dycha i ma się przyzwoicie. Mamy tu teraz małe urwanie głowy, bo grodzę wybieg dla piesów i zabieram się za wylewki w pomieszczeniu zimowym. Zima idzie 8) Ząbalek nadal zakochany w Homerku. Quote
Alla Chrzanowska Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Dzięki za wieści. Ząbalek zuch!!! Quote
BERKANO Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 hmmmm czyżby prawdziwa miłość? bo długo to trwa, żeby zwykłym kaprysem było :cool3: Quote
danka4u1 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 BERKANO napisał(a):hmmmm czyżby prawdziwa miłość? bo długo to trwa, żeby zwykłym kaprysem było :cool3: ...bo to taka kapryśna, spóźniona i nieco nietrafiona pod względem orientacji seksualnej:evil_lol: miłość..Trwaj chwilo, jesteś piękna.:loveu: Quote
Atomowka Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Bric dotarła kasa z bazarku 20 zł Zapisuje na 1-szej stronie Quote
Czarodziejka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Podczas dzisiejszej porannej ulewy Homerek szukał sobie kryjówki pod płotem pod krzewami. Jakoś nie lubi sypiać w pomieszczeniach, ni w budach. Ma swoje grajdołki i ulubione miejsca. Zimą to się niewątpliwie skończy, ale póki ciepło niechaj się zwija na trawie. Kiedy więc tak sobie chodził i lało się na niego Ząbalek dyskretnie szedł za nim, żeby być przy nim, alb, żeby go naprowadzić w suche miejsce i chyba po jakimś czasie wylądowali razem w garażu. Na początku jednak solidarnie Ząbal mókł na siedząco/baczność przed śpiącym w trąbkę zwiniętym Homerkiem, który, kiedy dotarło, że jednak leje, przeniósł się za swoim towarzyszem. To jest piękna przyjaźń. O Ząbalka się martwię, bo ma problemy z wstaniem...Boję się, że gaśnie powoli. Pogłębiają się jego dolegliwości, toteż czekam na zakończenie akcji zbierania pieniędzy na Zeel. Berkano z Sonek666 zebrały już sporą sumkę. Ewa36 wysłała mi dziś pakę z fantami, ja też sporo przygotowałam, więc uzbieramy na ten lek i wszystkie potrzebujące staruszki będą miały nieinwazyjne leczenie stawów i zwyrodnień. Quote
Recommended Posts