Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BERKANO']na czyje konto mamy z Sonek przelać naszą uzbieraną dzięki tz-om fortunkę?
i co mamy wpisać w treści przelewu?[/QUOTE]

To był super pomysł. Niestety mój TZ się nie zgodził, ale oglądałam z dziką przyjemnością

Posted

Berkano jeżeli cała kasa jest dla Ząbka to na moje konto
Wyślę Ci PW z danymi,

Mam wpłate od Kalvy 40 zł

p.s ja też nie lubię zapachu mokrej sierści, kocham za to zapach stópek psich :)
Każdy ma jakiegoś bzika

Posted

Pieniądze na Zeel/Traumeel wyślemy na konto dra Ostaszewskiego, bo to on nam załatwia ampułki. O szczegółach napisze Ewa36, bo ona osobiście zna doktora i od niej dostawałam wszystkie leki.
Fajna sumka się uzbierała :) Boskie dzięki w imieniu dziaduszków.

Posted

ok to proszę o przesłanie mi danych do przelewu, chociaż jeszcze troszkę czasu minie, zanim całość ściągniemy ;-)
Sonek będzie się bawiła w windykatorkę ;-)

• 2 weeks later...
Posted

BERKANO napisał(a):
hmmmm czyżby prawdziwa miłość? bo długo to trwa, żeby zwykłym kaprysem było :cool3:

...bo to taka kapryśna, spóźniona i nieco nietrafiona pod względem orientacji seksualnej:evil_lol: miłość..Trwaj chwilo, jesteś piękna.:loveu:

Posted

Podczas dzisiejszej porannej ulewy Homerek szukał sobie kryjówki pod płotem pod krzewami. Jakoś nie lubi sypiać w pomieszczeniach, ni w budach. Ma swoje grajdołki i ulubione miejsca. Zimą to się niewątpliwie skończy, ale póki ciepło niechaj się zwija na trawie. Kiedy więc tak sobie chodził i lało się na niego Ząbalek dyskretnie szedł za nim, żeby być przy nim, alb, żeby go naprowadzić w suche miejsce i chyba po jakimś czasie wylądowali razem w garażu. Na początku jednak solidarnie Ząbal mókł na siedząco/baczność przed śpiącym w trąbkę zwiniętym Homerkiem, który, kiedy dotarło, że jednak leje, przeniósł się za swoim towarzyszem. To jest piękna przyjaźń. O Ząbalka się martwię, bo ma problemy z wstaniem...Boję się, że gaśnie powoli. Pogłębiają się jego dolegliwości, toteż czekam na zakończenie akcji zbierania pieniędzy na Zeel. Berkano z Sonek666 zebrały już sporą sumkę. Ewa36 wysłała mi dziś pakę z fantami, ja też sporo przygotowałam, więc uzbieramy na ten lek i wszystkie potrzebujące staruszki będą miały nieinwazyjne leczenie stawów i zwyrodnień.