Iljova Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Co tam u psiaczka? Oby udało się znaleźć DT dla niego. Quote
Jolanta08 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Jestem ,poczytam i postaram się wyskrobać jakiś grosz choć jednorazowo.Tak mi żal tych biednych schorowanych staruszków :shake: Quote
gazzy Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 U Ząbalka chyba nic nowego... Dzięki za odwiedziny ;) Quote
gazzy Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Kilka fotek których nie wstawiłam wcześniej. To niewyraźne Quote
Arktyka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 gazzy napisał(a):Dzięki Atomowka :) napisałam priv do yumanji bo ma już ode mnie ze schronu u siebie dwa psy. Boksy są w budynku gospodarczym - 13 zł doba. Dzwoniła do mnie Arktyka. Prosiła o link do wątku. Podałam. Może zajrzy. Witam , cholercia psiak naprawde w wielkiej potrzebie....ja niestety na domowe dt nie przyjmuje wiekszych psiakow tylko micrusy, zreszta miejsca mam juz zajete a w kolejce czekaja na miejsce w dt dwa kolejne.....zwolnilo mi sie miejsce w boxie w budynku gospodarczym (cieple pomieszczenie ,ale niestety nie jest ogrzewane...)bo obecna tymczasowiczka poszla do kojca zewnetrznego. Jesli sa to dobre warunki dla chlopaka to mozecie go do mnie przywiesc...aha za staruszka moge wziasc 13zl/doba. Jesli sie zdecydujecie to prosze o inf. telefoniczne bo na dogo zagladam poznym wieczorem. aha nie wiem kto do mnie wysylal sms-a w sprawie hoteliku dla malego, ale na drugi raz prosze o info ze jest to psiak z dogo....bo ceny wtedy tez sa inne;) Quote
wujek & ciocia Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Witam cioteczki póki co zapisuje , później wrócę :) Quote
REJA Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Mogę dołożyć się do DT, 10zł miesięcznie ,ale na razie tylko do lutego . Quote
bric-a-brac Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Podnoszę bidę... Trzymam kciuki za DT. Quote
Atomowka Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 On u Artyki miałby cudownie ( jest już tam Rambo vel Dziadziuś i czuje się i wygląda świetnie) pytanie tylko czy pomieszczenie gospodarcze bez ogrzewania to dla niego dobre miejsce ? Aktyka on chyba nie jest duży nie dałoby rady za niego 10 zł brać? Quote
gazzy Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Mi się wydaje, że pomieszczenie gospodarcze jest lepsze niż schroniskowy boks. Nie pada, sucho i na pewno cieplej. Co do wielkości ,to taki troszkę wyrośnięty... Wielkości onka... Dzięki Reja :) :** Quote
Atomowka Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 No to faktycznie spore psisko, myślałam,że on mniejszy Quote
Iljova Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Być może byłoby to jakieś wyjście do czasu znalezienia mu DS:-) SPOKOJNEJ NOCY PSIACZKU! Quote
REJA Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Gazzy ,też tak myślę.Dobry byłby dla niego nawet niewielki ciepły kącik i spokój,niż warunki schroniskowe. Quote
wujek & ciocia Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Aga, a może jakiś bazarek ? mamy trochę fantów w klimacie świątecznym :) a wiem, że Ty lubisz robić bazarki :) Quote
gazzy Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Lubię ? :razz: No pewnie, że bazarek to dobra myśl. Zaczynamy już działać z ick, miałam do ciebie wujku wysłać priv, ale jakoś zapomniałam :oops: Co do DS:roll: Myślę, że jeżeli psiak trafiłby do hoteliku/domu tymczasowego byłaby to jego przystań na ostatnie chwile. Dlatego trzeba zebrać deklaracje na jeden miesiąc, ale myśleć także w przyszłość... Ząbalek siedzi w schronisku od kilku lat - nikt się nim nie interesował, jest starszy co też zmniejsza jego szanse i ma problemy z łapami... Quote
Atomowka Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Jak na ostatnie chwile? Ja Ci mowie,że on w cieple i wśród ludzi odżyje Quote
gazzy Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Dobrze Atomowka.... Załóżmy że odżyje, ale nikt nie będzie chciał go wziąć. A my zbierzemy deklaracje np. na pierwszy miesiąc. I co później ? Quote
wujek & ciocia Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 gazzy napisał(a):Dobrze Atomowka.... Załóżmy że odżyje, ale nikt nie będzie chciał go wziąć. A my zbierzemy deklaracje np. na pierwszy miesiąc. I co później ? to ja teraz już nie rozumiem celu tego wątku ..... Quote
Atomowka Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Kochana jak zbierzemy deklaracje stałe to ludzie będą musieli co miesiąc płacic. Porozsyłaj trochę wątek do ludzi, ktoś może jeszcze wjedzie. Spokojnie nie spisuj go na straty nie takie biedaki znajdowały dom, on po prostu będzie musiał mieć więcej czasu niż piękne i zdrowe psiaki Quote
Arktyka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Atomowka napisał(a):Kochana jak zbierzemy deklaracje stałe to ludzie będą musieli co miesiąc płacic. Porozsyłaj trochę wątek do ludzi, ktoś może jeszcze wjedzie. Spokojnie nie spisuj go na straty nie takie biedaki znajdowały dom, on po prostu będzie musiał mieć więcej czasu niż piękne i zdrowe psiaki cioteczki nie takie psiaki znajdowaly domek.....stary schorowany i slepuy Witus znalazl tez swego amatora....wiec nie ma co wpadac w czarna rozpacz... trzeba zebrac deklaracje stale , moze uda sie podpiac pod jakas fundacje...trzeba probowac! Quote
Iljova Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Ja rozumie obawy gazzy. Trzeba żeby osoby z dużym doświadczenie w tych sprawach ją wsparły i trochę jej pomogły. Poprostu martwi się o psiaka. Gazzy wiele jest takich psiaków na które zbiera się deklaracje i udaje się więc wierzę że tu się to uda. Nie zniechęcaj się! Myśl pozytywnie. Quote
Recommended Posts