Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczerze nie spodziewałam się po Ząbku otwarcia na taka przyjaźń z drugim psem

Mam wpłatę zatytułowaną "bazarek na Ząbalka" od Zygmunt Robert G z Warszawy nie wiem kto to

Posted

docha napisał(a):
czarodziejko, u Ciebie można psie historie pisać, zastanów się, może wydasz ciekawą książkę :)

Jestem zdecydowanie za książką.:) Podczytuję kilka wątków Czarodziejki, zawsze pisane lekko i z humorem, rewelka.:)

Posted

Dziękuję pięknie :) W nagrodę zdjęcia Ząbalka wypoczywającego pod czarodziejskim drzewem ;)
Pierwej sprawdziłam, czy się klatka piersiowa podnosi, bo leżał jak martwy.

Tu z mokrym grzbietem nie wiem czemu. W sumie pół dnia lało, a potem nagle słońce i pogoda.

Posted

Daje radę ;) Zdarzają się drobne incydenty np. Kola collie kilka razy ją złapał, albo boleśnie przytrzymał, żeby nie biegła pierwsza, albo Hera - często ją zębem zahaczy niechcący, Rafi pcha swoją wszędobylską łapę, Ząbal w półśnie kłapie pyskiem w kierunku każdej wyciągniętej ręki obojętnie, co w niej jest. Czasem zaboli. Kiedyś złapał strzykałkę w Silivetem i trzymał, jakby życie od tego zależało. Pognótł i zniszczył na amen. Jak się TO wie, to można swobodnie serfować między psami ;)

Posted

CZarodziejko, kochane cioteczki, Ząbalku i reszto cudacznego stadka- uroczyście oświadczam, że jeszcze dziś wraz z sonek666 otwieramy- tu UWAGA ;-) - BAZAR TZ-owy hhmmm dwuczłonowy :cool3: tzn cześć bazarkowa tzn wrzucanie swoich pupili tz-ów oraz konkursowa na najbardziej milusińskiego tz-ta ;-)
Do wygrania atrakcyjne nagrody!!!!!!
oraz niezapomniane marzenia i ubaw po psie pachy ;-)

Nie ukrywam swej dumy, iż to ja wpadłam na ten przegienialny pomysł :evil_lol:, którego 50% będzie przeznaczone na omawiane wcześniej leczenie przeciwbólowe- homeopatyczne dla stadka Czarodziejki.

Jak już wrota się otworzą to wrzucę linka i ślicznie poproszę o rozsyłanie wątku

Posted

Z bazaru zlepku zostało trochę fantów, więc wystawiłam na krótki bazarek na Kup Teraz: http://www.dogomania.pl/threads/212117-Wszystko-na-KUP-TERAZ-za-GROSZE-!-3-cele-5.08
Ząbal ma tam co prawda skromne 20%, no ale może jeszcze się coś sprzeda.

Ick, nie dokładaj tym razem proszę, bo ten bazar traktuję mega ekspresowo, bo szykuje mi się chyba urlop, stąd taki krótki czas trwania i ceny Kup Teraz ;)