docha Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Daszkę też pocieszał i trzymał ją za łapkę :loveu: na bazarek dorzucę cosik, proszę o pw Quote
Czarodziejka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Bo to jest kochane kochanie. Wczoraj był u nas dkopf, który go przywiózł od Arktyki i Ząbi wybiegł mu na spotkanie ;) Quote
Iljova Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Ok Ząbalku ale z Ciebie artysta ;-) Ciekawa jestem jego reakcji na nowe towarzystwo :) Quote
bric-a-brac Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 I oby w zdrowiu jak najdłużej, staruszku ;) Quote
Atomowka Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Szczerze nie spodziewałam się po Ząbku otwarcia na taka przyjaźń z drugim psem Mam wpłatę zatytułowaną "bazarek na Ząbalka" od Zygmunt Robert G z Warszawy nie wiem kto to Quote
Czarodziejka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 DZiś zrobiłabym piękną fotkę, ale nie zdążyłam. Oboje leżeli zwinięci w kółeczko i wtuleni w siebie. Homer nic nie slyszy, ale Ząbi jest wyjątkowo czujny jak chce ;) Quote
docha Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 czarodziejko, u Ciebie można psie historie pisać, zastanów się, może wydasz ciekawą książkę :) Quote
BUDRYSEK Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 no to teraz musisz zrobic fote jak podaza za Nimi Retrus :) i bedzie trojca przenajswietsza ;) Quote
RenW Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 docha napisał(a):czarodziejko, u Ciebie można psie historie pisać, zastanów się, może wydasz ciekawą książkę :) Jestem zdecydowanie za książką.:) Podczytuję kilka wątków Czarodziejki, zawsze pisane lekko i z humorem, rewelka.:) Quote
Czarodziejka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Dziękuję pięknie :) W nagrodę zdjęcia Ząbalka wypoczywającego pod czarodziejskim drzewem ;) Pierwej sprawdziłam, czy się klatka piersiowa podnosi, bo leżał jak martwy. Tu z mokrym grzbietem nie wiem czemu. W sumie pół dnia lało, a potem nagle słońce i pogoda. Quote
bela51 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Sielski widok. I mała Juleczka wsród stada wilków. Czy ona sobie z nimi radzi ? Słuchają jej ? Quote
Czarodziejka Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Daje radę ;) Zdarzają się drobne incydenty np. Kola collie kilka razy ją złapał, albo boleśnie przytrzymał, żeby nie biegła pierwsza, albo Hera - często ją zębem zahaczy niechcący, Rafi pcha swoją wszędobylską łapę, Ząbal w półśnie kłapie pyskiem w kierunku każdej wyciągniętej ręki obojętnie, co w niej jest. Czasem zaboli. Kiedyś złapał strzykałkę w Silivetem i trzymał, jakby życie od tego zależało. Pognótł i zniszczył na amen. Jak się TO wie, to można swobodnie serfować między psami ;) Quote
BERKANO Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 CZarodziejko, kochane cioteczki, Ząbalku i reszto cudacznego stadka- uroczyście oświadczam, że jeszcze dziś wraz z sonek666 otwieramy- tu UWAGA ;-) - BAZAR TZ-owy hhmmm dwuczłonowy :cool3: tzn cześć bazarkowa tzn wrzucanie swoich pupili tz-ów oraz konkursowa na najbardziej milusińskiego tz-ta ;-) Do wygrania atrakcyjne nagrody!!!!!! oraz niezapomniane marzenia i ubaw po psie pachy ;-) Nie ukrywam swej dumy, iż to ja wpadłam na ten przegienialny pomysł :evil_lol:, którego 50% będzie przeznaczone na omawiane wcześniej leczenie przeciwbólowe- homeopatyczne dla stadka Czarodziejki. Jak już wrota się otworzą to wrzucę linka i ślicznie poproszę o rozsyłanie wątku Quote
Iljova Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Berkano pomysł fantastyczny, to coś nowego :-) gratuluję :-) czekam na link aby go rozpowszechnić. Quote
BERKANO Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 bazar już otwarty i jeszcze wrzucamy kilku tz-ów dla podbudowania odwagi cioteczek i ZAPRASZAMY DO ZABAWY I prosimy zapraszać!!! http://www.dogomania.pl/threads/211813-Zapraszamy-tu-TZ-%C3%B3w-dla-Was-mamy-%29-do-10.08-dla-Podopiecznych-Czarodziejki-i-Giselle Quote
Czarodziejka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Dziewczyny, Ząbalek został zaszczepiony przeciwko wściekliźnie, bo termin wypada. Koszt szczepienia 25 zł. Quote
Kalva Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 zdjęcia fenomenalne:) a Ząbalek odmłodniał, wspaniale czuje się w stadzie no i ta miłość do Homerka jest cudna:) Quote
bric-a-brac Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Właśnie przelałam 21zł, za skromny bazar dla Ząba. http://www.dogomania.pl/threads/210983-Zako%C5%84czony.-Rozliczam.......-Zlepek-wszystkiego.......-na-3-cele-21.07 Proszę o potwierdzenie dotarcia wpłaty. Quote
bric-a-brac Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Z bazaru zlepku zostało trochę fantów, więc wystawiłam na krótki bazarek na Kup Teraz: http://www.dogomania.pl/threads/212117-Wszystko-na-KUP-TERAZ-za-GROSZE-!-3-cele-5.08 Ząbal ma tam co prawda skromne 20%, no ale może jeszcze się coś sprzeda. Ick, nie dokładaj tym razem proszę, bo ten bazar traktuję mega ekspresowo, bo szykuje mi się chyba urlop, stąd taki krótki czas trwania i ceny Kup Teraz ;) Quote
Atomowka Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Czarodziejko wysłałam 325 zł ( hotel za sierpień+ szczepienia ) Quote
bric-a-brac Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Poleciała sierpniowa deklaracja dla staruszka. Bazarek m.in. dla Ząba z sygnaturki słabiutko przędzie... szkoda... Quote
Recommended Posts