Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ick napisał(a):
:loveu:Bardzo dziękujemy w imieniu Ząbalka:iloveyou:
Miałam dzisiaj problemy z zalogowaniem się na dogo
Mam nadzieję,że pm teraz już doszedł z nr konta Atomowki dla Ząbalka.

Doszedł, doszedł. Przelew już poszedł, poproszę o potwierdzenie, jak dojdzie. Będę się starać robić wpłaty pod koniec danego miesiąca, tak, żeby były na koncie pierwszego.

Posted

Linka dostałam od Alli :)
Przeleję jednorazowo 10,00 zł dla Ząbalka. To pieniądze, które zostały po Ciapusiu. Tylko czy mogę prosić na pw nr konta? Z góry bardzo dziękuję :)

Posted

Bo ja to tak losy Ząbalka śledzę do Bożego Narodzenia, powinnam wcześniej wspomóc chłopca, ale... Choroba i śmierć mego Miszeńki, jakoś mnie strasznie "skotłowały" i dopiero teraz zaczynam wracać do normy.
A Ząbalek bardzo przypomina mi psiaka, którego kiedyś miałam, Wolfa. Był niewidomy od urodzenia, ale dożył 13 lat i 2 miesięcy...

Posted

asl napisał(a):
Linka dostałam od Alli :)
Przeleję jednorazowo 10,00 zł dla Ząbalka. To pieniądze, które zostały po Ciapusiu. Tylko czy mogę prosić na pw nr konta? Z góry bardzo dziękuję :)

O rany !!!:loveu: w imieiniu Ząbalka bardzo dziękujemy:iloveyou::Cool!:
Zaraz prześlę nr.konta Atomowki:lol:

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Bo ja to tak losy Ząbalka śledzę do Bożego Narodzenia, powinnam wcześniej wspomóc chłopca, ale... Choroba i śmierć mego Miszeńki, jakoś mnie strasznie "skotłowały" i dopeiro teraz zaczynam wracać do normy.
A Ząbalek bardoz przypomina mi psiaka, którego kiedyś miałam, Wolfa. Był niewidomy od urodzenia, ale dożył 13 lat i 2 miesięcy...

Dogocioteczko :loveu:Allu !!! Wracaj szybko do normy....Wszystkiego dobrego:loveu:

Posted

ick napisał(a):
Dogocioteczko :loveu:Allu !!! Wracaj szybko do normy....Wszystkiego dobrego:loveu:

Dzięki Kochana! Już jest nieżle, w końcu od śmierci Miszy minęło 4 miesiące, ale... Ciągle do niego tęsknię i nie rozumiem, dlaczego odszedł taki młody (miał 22 miesiące) i kochany pies...

Posted

bahlsa napisał(a):
Ja też obiecałam Ząbalkowi dodatkowo parę grosików na bazarku ick, poproszę o nr konta.

Oj ! Ząbal masz tutaj wspaniałe :loveu:dogociotki ! Bardzo dziękujemy !!:iloveyou:
Jakoś pomalutku i zbieramy Twój na hotik i dwa garki jedzenia...
Zaraz wyśłe nr konta Atomowki:lol:
Ale prosze opamiętaj się Zabal i nie młoć już tych dwóch garów
Wiesz , cieżko się posuszać się potem z przejedzenia i dogociotka Czarodziejka
się martwi............:lol:

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Dzięki Kochana! Już jest nieżle, w końcu od śmierci Miszy minęło 4 miesiące, ale... Ciągle do niego tęsknię i nie rozumiem, dlaczego odszedł taki młody (miał 22 miesiące) i kochany pies...

Rzeczywiście b.smutne...Czy to ten psiak w avantarze.?..Ale wygłada chyba na dorosłego..pozdrawiam ciepło.:loveu:.

Posted

ick napisał(a):
Rzeczywiście b.smutne...Czy to ten psiak w avantarze.?..Ale wygłada chyba na dorosłego..pozdrawiam ciepło.:loveu:.

Nie, ten w awatarze, to jego dziadek, jak najbardziej dorosły. Najwspanialszy z psów, mój najlepszy Przyjaciel - Sasza, odszedł już jakiś czas temu...

Posted

Ząbalek dziękuje za wsparcie na emeryturze. Apetyt ma faktycznie wspaniały, szkoda, że nic na masie nie przybiera. Pozostałe po Duku zastrzyki podaję jemu, gdyż tak poradziła wetka. Ząbalek bardzo grzecznie daje doopkę do wkłócia ;) Najbardziej pruje się mój Aron. Jeszcze nie zdejmę z igły nasadki, a jego już boli ;) Aron, Sako i Ząbalek mają największe problemy z chodzeniem. Ząbalkowi łapy się plączą, Aronowi sztywnieją, a Sako je za sobą czasem ciągnie. U nas obecnie burza i leje z krótkimi przerwami bezruchu i brakiem prądu. Ząb w garażu obok Sokoła wtulonego w gderliwego Misia. Dobrze, że łaskawie wogóle wszedł do tego garażu, bo już z niepokojem obserwowałam, jak się wszyscy krzątają i szukają sobie lokum na czas burzy, a on w deszczu przed garażem leżakuje i patrzy na wszystkich z głębokim lekceważeniem. Ząbalek lubi być mokry, tak samo, jak i stary Misio. Na szczęście jest bardzo ciepło 28 stopni i parno, więc nam Ząbi nie zmarznie.

Posted

Ząbalku, nie moknij, głuptasie, tylko idź gdzie Ci ciotka Czarodziejka każe! ;)
I obyś miał dobrą passę do dobrych ciotek-czarodziejek, oby ta deklaracja Alli zapoczątkowała kolejne stałe. Chociaż na starość będziesz mieć swój kąt...

Na dogo jest tak, że na początku wątku jest szum, pełno ludzi itd. Trochę się sypnie kasy, a potem jedno wielkie nic. Po jakimś czasie nikt już nie dokłada deklaracji... wiadomo jak jest. Więc Ząbal, szczęściarz z Ciebie i wierzę, że będzie dobrze!

Posted

Znowu się "wetnę" gdzieś ze swoim postem, ale chciałabym mieć porządek w finansach. Ciocia Ick przesłała nr konta (dziękuję bardzo), dlatego ze skarbonki Ciapusia przelana została właśnie drobna cegiełka - 10,00 zł dla Ząbalka

Posted

Dziś przyjechała do nas Anula42 i wyklepała wszystko, co się rusza ;) Ząbi przemoczony i wyschnięty na irokeza leżał na kocyku w garażu nieczuły na nowości. Anula przywiozła dla stada wilków aż 4 hermetycznie zafoliowane najwyższej jakości paróweczki :D A jak je zmyślnie dzieliła! Doktorat z ekonomii się należy :D Wokół wielkie pyski i te głodne oczy. A Ząbalka nic nie ruszyło, totalny letarg. Dopiero, kiedy parówka podjechała pod nos kłapnął pyskiem i podniósł lepetynę. Potem też już żebrał, a było o co :D