Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu:Dogocioteczki...
czekamy jeszcze na ostatnie wpłaty ze wspaniałego bazarku także na Ząbalka.
Chcę tutaj b. podziękować hojnym licytującym dogociotkom:
Alla Chrzanowska, Berkano, Bahlsa, WiosnaA ,megii1 ,Bahlsa,Paulinken,Inga,..
i dzięki za pomoc:loveu: nika28 w bazarku..i Atomowka.
Przekaże resztę na hotelik na ten miesiąc..
Zaraz ustałę z :loveu:atomówka..pozdr.serd.

Posted

atomówko nie znasz możliwości moich znajomych- kleptomanek ;-)
fanty mi się dosłownie kocą hihihihi.
TEraz będę się starała o przekazanie dochodów z bazarku, na którym są tylko moje fanty- dla Ząbalka.
Bo konik Brego (na którego był bazar) ma już stałego sponsora (R. Gawliński), który zajmnie się całością finansową źrebaczka.
To jest ten bazar- podbijanie ceny machiny paznokciowej jak najbardziej wskazane ;-)
http://www.dogomania.pl/threads/210072-Nowe-i-oryginalne-rzeczy-dla-elegantek-i-profesjonalistek-na-Brego-do-10-VII-do-21-00

Posted

[quote name='Atomowka']Hahha głupek jeden, pod daszek Ząbku uciekaj :P
Dziewczyny dziś 1 lipca a Ząbal nie ma nawet 300 zł na opłacenie hotelu[/QUOTE]

A niby dlaczego na deszczu jest fajnie i przyjemnie :-)
Ząbalku popieram :-) !!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ząb dzięki Ick i jej bazarkowi wzbogacił się o 399 zł <jupi> Dziękujemy
Czarodziejko wysyłam Ci opłatę za msc lipiec jak dojdzie proszę potwierdź na wątku
A jak Ząbek się czuje?

Posted

Kasa dotarła, dziękujemy.
Ząbalek zjadł dziś dwa pełniutkie gary na kolację. Makaron z rosołu z warzywami i kurczak. Swój i Duka, który zaniemógł. Nigdy nie widziałam go tyle jedzącego!

Posted

Ząbalek i niektóre staruszki są takie nieruchawe, że muchy nadgryzają im końcówki uszu. Wsadzają w uszaste ciało swe pijackie trąby i przebijają je. Na powierzchni pojawiają się maleńkie kropelki krwi. Wetka powiedziała, że nie przepędzona mucha potrafi dosłownie wyssać krew. Potem na końcówkach uszu tworzą się strupy. Nie znoszę much i zwalczam je wszelkimi sposobami. W tym roku jest ich wyjątkowo dużo. Wetka poradziła mi przemywać końcówki usząt i zasypywać tetraoksycykliną w proszku. Tak więc czarne uszy Ząbalka mają żółtawe końcówki. Bardzo twarzowe. Biedaczek jest taki śnięty, że wcale nie interesuje go machanie uszami i odganianie much. Ten sam problem ma Misio. U Daszki też jest mały strupek. Kupiłam specjalny środek do malowania ścian przeciwko muchom. Nietoksyczny. Użyję go w garażu, chociaż na zewnątrz też muszyska się pojawiają...

Posted

A to wstrętne muchy.:mad: Teraz wiem dlaczego Janka poluje na nie z taką zaciętoscia.
W domu zadna sie nie uchowa. Nawet w nocy szaleje po mieszkaniu jak jej cos zabrzęczy:lol:

Posted

Witam na wątku Ząbalka. Przepraszam, że dopiero teraz, choć jego los śledzę od początku. Cieszę się, że jest u Ciebie Czarodziejko. Nie wiem jak to zrobić, więc tutaj deklaruję 20 zł co miesiąc na Ząbalka i poproszę na PW dane do przelewu.

Guest Elżbieta481
Posted

Nasz Gucio zawsze dostaje szału na te brzęczenie..Uwielbiam jego walkę z muchami-teraz to już staruszek,ale i tak dzielnie goni te paskudne muszyska.
Elżbieta

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Witam na wątku Ząbalka. Przepraszam, że dopiero teraz, choć jego los śledzę od początku. Cieszę się, że jest u Ciebie Czarodziejko. Nie wiem jak to zrobić, więc tutaj deklaruję 20 zł co miesiąc na Ząbalka i poproszę na PW dane do przelewu.

Ponawiam moją deklarację i prośbę o nr konta. Przepraszam, że ponaglam, ale od soboty do końca miesiąca jestem na urlopie, a przelew chciałabym zrobić przed urlopem.

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Ponawiam moją deklarację i prośbę o nr konta. Przepraszam, że ponaglam, ale od soboty do końca miesiąca jestem na urlopie, a przelew chciałabym zrobić przed urlopem.

:loveu:Bardzo dziękujemy w imieniu Ząbalka:iloveyou:
Miałam dzisiaj problemy z zalogowaniem się na dogo
Mam nadzieję,że pm teraz już doszedł z nr konta Atomowki dla Ząbalka.

Posted

Dziś był taki koszmarny zaduch na dworze, że niektóre staruszki ledwo się snuły, a Ząbalek nieźle mnie nastraszył. Leżał otóż sobie dłuższy czas w jakiejś wymyślnej skulonej pozycji zpełnie bez ruchu, oczy otwarte, zero reakcji na bodźce. Myślałam, że schodzi. Głaskałam, tuliłam, a tu nic. Poszłam po kawałek wędliny, jako ostateczny argument, że to chyba koniec tej kochanej psiny. I jeszcze zanim zdążyłam mu ten plasterek przystawić do nosa zerwał się nasz Ząbal i niemalże wyrwał go z moją dłonią :D Czyli jeszcze pożyje...