BERKANO Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 za kilka dni ukulam jakiś bazarek dla Niego. Dołożycie się kochane do fantów? Quote
Czarodziejka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Berkano, dziękuję ci za pomoc i chęć pomocy Ząbalkowi. Dziś leje, a on sobie prysznic urządza siedząc pod chmurką ;) Quote
Atomowka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Hahha głupek jeden, pod daszek Ząbku uciekaj :P Dziewczyny dziś 1 lipca a Ząbal nie ma nawet 300 zł na opłacenie hotelu Quote
BERKANO Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 hihihi- niezły agent z tego szaleńca ;-) Dziewczyny ile Mu brakuje za ten miesiąc za hotel Quote
2010 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 :loveu:Dogocioteczki... czekamy jeszcze na ostatnie wpłaty ze wspaniałego bazarku także na Ząbalka. Chcę tutaj b. podziękować hojnym licytującym dogociotkom: Alla Chrzanowska, Berkano, Bahlsa, WiosnaA ,megii1 ,Bahlsa,Paulinken,Inga,.. i dzięki za pomoc:loveu: nika28 w bazarku..i Atomowka. Przekaże resztę na hotelik na ten miesiąc.. Zaraz ustałę z :loveu:atomówka..pozdr.serd. Quote
BERKANO Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 SUPER kochana ICK!!!!! mam nadzieję, że załatamy dziurę finansową Quote
Atomowka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Tak pewnie z tym msc załatamy ale mimo wszystko co msc i tak dużo kasy dla niego brakuje, a niestety fanty się też kiedyś kończą Quote
BERKANO Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 atomówko nie znasz możliwości moich znajomych- kleptomanek ;-) fanty mi się dosłownie kocą hihihihi. TEraz będę się starała o przekazanie dochodów z bazarku, na którym są tylko moje fanty- dla Ząbalka. Bo konik Brego (na którego był bazar) ma już stałego sponsora (R. Gawliński), który zajmnie się całością finansową źrebaczka. To jest ten bazar- podbijanie ceny machiny paznokciowej jak najbardziej wskazane ;-) http://www.dogomania.pl/threads/210072-Nowe-i-oryginalne-rzeczy-dla-elegantek-i-profesjonalistek-na-Brego-do-10-VII-do-21-00 Quote
Iljova Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Atomowka']Hahha głupek jeden, pod daszek Ząbku uciekaj :P Dziewczyny dziś 1 lipca a Ząbal nie ma nawet 300 zł na opłacenie hotelu[/QUOTE] A niby dlaczego na deszczu jest fajnie i przyjemnie :-) Ząbalku popieram :-) !!!!!!!!!!!!!! Quote
Atomowka Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Ząb dzięki Ick i jej bazarkowi wzbogacił się o 399 zł <jupi> Dziękujemy Czarodziejko wysyłam Ci opłatę za msc lipiec jak dojdzie proszę potwierdź na wątku A jak Ząbek się czuje? Quote
Czarodziejka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Dziękujemy za bazarki i pamięć o naszym ascecie. Ząbalek daje radę. Je dużo ze smakiem i snuje się podszczekując. Teraz leży na trawnie pozwijany w arabeski i zażywa słonka ;) Quote
Iljova Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Cześć Ząbalku :-) wygrzewaj się na słoneczku dopóki jest :-) Quote
Atomowka Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Czarodziejko czy kasa dotarła Jak dziadek Ząb się miewa? Pewnie bez zmian, wyleguje się albo moczy w deszczu Quote
Czarodziejka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Kasa dotarła, dziękujemy. Ząbalek zjadł dziś dwa pełniutkie gary na kolację. Makaron z rosołu z warzywami i kurczak. Swój i Duka, który zaniemógł. Nigdy nie widziałam go tyle jedzącego! Quote
bric-a-brac Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Ząbalku, skromny bazarek dla Ciebie, jesteś jednym z trzech celów: http://www.dogomania.pl/threads/210983-Zlepek-wszystkiego........-na-3-cele-21.07 Quote
Czarodziejka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Ząbalek i niektóre staruszki są takie nieruchawe, że muchy nadgryzają im końcówki uszu. Wsadzają w uszaste ciało swe pijackie trąby i przebijają je. Na powierzchni pojawiają się maleńkie kropelki krwi. Wetka powiedziała, że nie przepędzona mucha potrafi dosłownie wyssać krew. Potem na końcówkach uszu tworzą się strupy. Nie znoszę much i zwalczam je wszelkimi sposobami. W tym roku jest ich wyjątkowo dużo. Wetka poradziła mi przemywać końcówki usząt i zasypywać tetraoksycykliną w proszku. Tak więc czarne uszy Ząbalka mają żółtawe końcówki. Bardzo twarzowe. Biedaczek jest taki śnięty, że wcale nie interesuje go machanie uszami i odganianie much. Ten sam problem ma Misio. U Daszki też jest mały strupek. Kupiłam specjalny środek do malowania ścian przeciwko muchom. Nietoksyczny. Użyję go w garażu, chociaż na zewnątrz też muszyska się pojawiają... Quote
bela51 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 A to wstrętne muchy.:mad: Teraz wiem dlaczego Janka poluje na nie z taką zaciętoscia. W domu zadna sie nie uchowa. Nawet w nocy szaleje po mieszkaniu jak jej cos zabrzęczy:lol: Quote
Czarodziejka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 U mnie totalna znieczulica...Nikomu się oka nie chce otwierać, a co dopiero mówić o łapaniu. Sama walczę. Quote
Alla Chrzanowska Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Witam na wątku Ząbalka. Przepraszam, że dopiero teraz, choć jego los śledzę od początku. Cieszę się, że jest u Ciebie Czarodziejko. Nie wiem jak to zrobić, więc tutaj deklaruję 20 zł co miesiąc na Ząbalka i poproszę na PW dane do przelewu. Quote
Atomowka Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Moja Małpa tez ma bzika na punkcie much, ale z racji swojego wieku nie jest w stanie ich złapać ale zawszę dzielnie walczy :) Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Nasz Gucio zawsze dostaje szału na te brzęczenie..Uwielbiam jego walkę z muchami-teraz to już staruszek,ale i tak dzielnie goni te paskudne muszyska. Elżbieta Quote
Iljova Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 No niestety muchy to ciężka sprawa, bo o to chodzi że na dworze nie ma możliwości uchronienia psiaków przed nimi. Quote
Alla Chrzanowska Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Alla Chrzanowska napisał(a):Witam na wątku Ząbalka. Przepraszam, że dopiero teraz, choć jego los śledzę od początku. Cieszę się, że jest u Ciebie Czarodziejko. Nie wiem jak to zrobić, więc tutaj deklaruję 20 zł co miesiąc na Ząbalka i poproszę na PW dane do przelewu. Ponawiam moją deklarację i prośbę o nr konta. Przepraszam, że ponaglam, ale od soboty do końca miesiąca jestem na urlopie, a przelew chciałabym zrobić przed urlopem. Quote
2010 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Alla Chrzanowska napisał(a):Ponawiam moją deklarację i prośbę o nr konta. Przepraszam, że ponaglam, ale od soboty do końca miesiąca jestem na urlopie, a przelew chciałabym zrobić przed urlopem. :loveu:Bardzo dziękujemy w imieniu Ząbalka:iloveyou: Miałam dzisiaj problemy z zalogowaniem się na dogo Mam nadzieję,że pm teraz już doszedł z nr konta Atomowki dla Ząbalka. Quote
Czarodziejka Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Dziś był taki koszmarny zaduch na dworze, że niektóre staruszki ledwo się snuły, a Ząbalek nieźle mnie nastraszył. Leżał otóż sobie dłuższy czas w jakiejś wymyślnej skulonej pozycji zpełnie bez ruchu, oczy otwarte, zero reakcji na bodźce. Myślałam, że schodzi. Głaskałam, tuliłam, a tu nic. Poszłam po kawałek wędliny, jako ostateczny argument, że to chyba koniec tej kochanej psiny. I jeszcze zanim zdążyłam mu ten plasterek przystawić do nosa zerwał się nasz Ząbal i niemalże wyrwał go z moją dłonią :D Czyli jeszcze pożyje... Quote
Recommended Posts