Iljova Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Ale numer .... A może to jest zdjęcie tego psiaka z przeszłości ? Zastanawiajace ... Quote
Czarodziejka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Miałam wam wstawić zanim padłam na chorobę ;) Quote
Czarodziejka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Na zdjęciu z Obornik to na pewno nie jest Ząbi. Brak rudych kropek nad oczętami i mordka nie w jego kształcie. Quote
Iljova Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Ale fajnie :-) Super fotka :-) jak ładnie się ułożyły :-) Quote
Iljova Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Kurcze, to on jest główno dowodzący? A tak wogóle to wyglądają jakby były w psim raju na ziemi :-) Quote
bric-a-brac Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Czarodziejka']Na zdjęciu z Obornik to na pewno nie jest Ząbi. Brak rudych kropek nad oczętami i mordka nie w jego kształcie.[/QUOTE] No właśnie tylko tych kropek mi brakowało i nie wiedziałam czy to nie siwizna. Uff... [quote name='Iljova'] A tak wogóle to wyglądają jakby były w psim raju na ziemi :smile:[/QUOTE] To samo pomyślałam, psi raj normalnie :loveu: Quote
wojtuś Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Iljova']Kurcze, to on jest główno dowodzący? A tak wogóle to wyglądają jakby były w psim raju na ziemi :-)[/QUOTE] Tak, tak :D- Ząbalek jest dowódcą stada:) Quote
Atomowka Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Mamy wpłate od bric a brac 10 zł Dzieki Czarodziejko zrobiłam przelew za hotelik za maj Quote
Czarodziejka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Dziękuję. Ząbi ma lepszy apetyt, tzn zjada już wszystko i nie wybrzydza. Ostatnio nawet nie muszę mu chleba dodawać. Zjada sam makaron i ryż, nawet marchewkę pokrojoną w plastry, a nie tartą jak zazwyczaj ;) Podczas mojej choroby była sucha karma, a zapas marchwi mi się zaczął psuć, więc oczyściłam, okroiłam i ugotowałam 2 kilo w plastrach. Wszystko zżarte - nie ostało się nic. Daję mu też większe porcje mięsa, a Julka nadal kanapki, które dzieli pomiędzy niego i Duka - kolejną lichotę. Quote
Atomowka Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 I tak ma byc :) Czarodziejko doszła kasa ? Quote
Kalva Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Zdjęcie stada wilków genialne:) A Ząbalek chyba wreszcie szczęśliwy bo oczka pewne siebie i spokojne - Czarodziejko on znalazł u Ciebie swoje miejsce na ziemi! W tej wodzie to może on jakąś fizykoterapię przeprowadza - tzn. może chłodzi łapinki - pewnie bolące, biedaczek:/ Zastanawia mnie ile latorośl musi nosić kanapek do szkoły, żeby potem nakarmić szanownych państwa:) Quote
Czarodziejka Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Pieniądze doszły - dziękuję. Ząbalek to dziwak. Włazi do wody i tak smętnie stoi zgarbiony, potem wyłązi i łazi wkoło domu schnąc przy okazji. Każdy lubi paprać się w błocie. Ostatnio Duke też chudzina przewracająca się i w dodatku ze skręconym łepkiem, wszedł do stawu i siedział cały ranek mocząc jedną łapę ;) Rafi ma tylko jedną z przodu i zakotwicza się na niej, a reszta na brzegu 8) Lubią to ;) A kanapki robię jej dwie, tylko, że czasem nie zje ani jednej i dzieli na wybrane chudziny ;) Quote
Luzia Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Kolejna miłośniczka psów rośnie :lol: ja też zawsze rozdawałam kanapki które do szkoły dostawałam :evil_lol: Quote
Atomowka Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Halo halo co u Ząbka słychac? Pewnie nic nie robi tylko na słonku się wygrzewa:) P.Z dotarło 10 zł stałej od wojtusia Quote
Iljova Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 To fajne że dzieli się z psiakami Swoimi nie zjedzonymi kanapkami :-) Quote
Czarodziejka Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Ząbalek kochany zażywa słonka jak może. Gnie się w śrubkę, trąbkę i spiralkę i właśnie podczas jednego takiego wymyślnego skrętu dojrzałam u niego wielkie jaję!!!Czyżby 100% psa? Chociaż Carmen rujkowała ostatnio i Ząbi nie wykazywał żadnego zainteresowania. Dziś czesałam sierściuchy, ale jak tu odmówić, kiedy torebka kostek wdzięcznie się pod szczotkę podkłada? Delikatnie go zczesałam, ryjek otworzył w literkę O i tak mu było dobrze...:) Kochany jest bardzo. Apetyt ma świetny, co prawda nie widać, aby w ogóle cokolwiek jadł. Taki asceta. Filozof stoik. Nic go raczej nie rusza. Ożywia się na widok mój i Julki. A kiedy wystawiam gary, to idzie jak czołg do pierwszej lepszej i wątłą klateczką pcha się na Szarika - sierściaste, grubachne, wielkie psisko, któe nie śmie kłapnąć zębami, bo byłby koniec. Panowie zatem dyplomatycznie powarkują ;) A dziś podczas wietrzenia i sprzątania Ząbalek wpakował się do domu i zwiedził wszystkie kąty. Quote
nika28 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 ick poprosiła mnie o ogłoszenia dla Ząbalka - czy psiak ma tekst do ogłoszeń, a jeśli nie, to czy ktoś mógłby go napisać ? Quote
Czarodziejka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 KIlka dni temu rankiem przywieziono mi ratki z dzików. Jedna przypadła Ząbiemu ;) Nosił ją i mamlał... Dzień minął, a ratka wciąż w obrotach ;) Umęczony jęzor sam już wypadał z papy, a ratka wciąż w pysku. Wreszcie czas na drzemkę. Z rapetą w pysku ;) Quote
2010 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Pilnie potrzebny jest ładny teks do ogłoszeń dla Ząbala. Bużka dla Ząbalka i smacznego..! Czarodziejko czy znajdziesz trochę czasu i coś o nim skrobniesz. Ogłoszenia są b. ważne dla niego... Ile on ma lat ? Quote
bric-a-brac Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Pomysł ściągnięty z bazarku z gadającymi szczeniakami, ale nie mogłam się oprzeć :lol: Quote
Recommended Posts