Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Arktyka']Czrodziejko on z takim zaswiadczeniem przyjechal...podobno ma na imie Pedro...
Ja innych dzieciakow z takim imieniem nie mialam i nie mam...:) a nie moglam pomylic ksiazeczki bo mam 3 psy-Ramba, Murzynka i Zygmusia.
Czarodziejko i Ząbalku przepraszam.. ale sprawa dotyczy Arktyki.
Wyjechała za granicę, pozostałe Psiaki zamknięte w kojcach, Cioteczka z Toruńskiego TOZ będzie interweniować z Policją by dostać się do Psiaków.
Cioteczka z Torunia zaraz rozpocznie akcję szukania dogomaniaków, których Psiaki są u Arktyki by pilnie je zabrać:
Rambo, Murzynek i Zygmuś - wpis Arktyki z 1 marca.

i jeszcze dwie sunie ON Zibi i Gwiazdka przygarnięte:ich wątek na forum rasy ON z wpisem ostatnim 2 marca:

http://www.dogomania.pl/threads/198958-Dwie-sunie-Onki-szukaja-domu

Cioteczka jeszcze w pracy i myślę że nie ma co czekać:
proszę - gdyby ktoś kojarzył Psiaki o powiadomienie, któryś jest chyba z wątków Zabrzańskich

Cioteczka dzwoniła do mnie bo myślała że Ząbalek jest u Arktyki.

Wojciech Kisielewski - wojtuś

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Ja czytałam, że Arktyka pojechała do Belgii z synem chorym na padaczkę. Czy to fakt, czy ściema? Jeżeli fakt, to na pewno nie zostawiłaby psów bez opieki.

Czarodziejko, zajrzyj proszę na wątek tego pseudohotelu, są zdjęcia... psy są w jakiejś szopie, żadnego człowieka nie widać. Jeśli wyjechała to najpewniej zostawiła je bez opieki...

Posted

Tak Arktyka pojechała z synem za granice i to jest fakt!
Pisała o tym chyba na każdym wątku "swoich" psów
U Arktyki jest "nasz" Dziadziuś czyli tu podany przez Ciebie Rambo
Wszyscy widzieli,że Arktyki nie będzie, czy ktoś potwierdził,że psy są same i są zamknięte w kojach???

A tak btw doszła wpłata 50 zł dla Zabka od niejakiej Ewy z Gdańska któż to ?? Proszę się przyznac

Posted

To tutaj jest też trochę do poczytania...:p
http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki/page10
Jeszcze raz dziękujemy :loveu:Czarodziejko
To była wtedy tak szybka odpowiedz :loveu:i Ząbalek u Ciebie..i nie musimy się teraz martwić.

A teraz zapraszamy na końcówkę bazarku takze dla Ząbalka
http://www.dogomania.pl/threads/204369-Nie-tylko-na-zająca-ale-i-na-baranki-..i-nie-tylko-na-dług-Nordi-i-Z.-do-28.03?p=16550569#post16550569

Posted

Ząbalku należysz do szczęśliwców.
Martwię się że Bunio jeszcze nie znaleziony :-(
Bunio i Zygmuś to Pszczyńskie psiaki. Ciągle łzy mi płyną. I czuje też ulgę że Ząbalek już tam nie jest że został zabrany.

Posted

Ząbalkowy żywot ;)

Tak sobie siedzi pośród pierzących się tłuściochów.

Gnacik też się należy. Nie ma ząbków zbyt wiele, ale te, któe zostały są ostre - poczułam na własnej ręce, kiedy chciał złapać Kajkę, a nie trafił. Ręka spuchła, a ślad po zębie Ząbala jak krater.

Dziś był dzień czyszczenia uszu i Ząbi chętnie swoje nadstawił. Ma czyściutkie.
Gotuję mu tłuste kawałki mięs różnych - dziś w buraczkach ;) i daję na późne śniadanie, bo niemożliwie chudy jest i nie mogę na niego w tym stanie spokojnie patrzeć. Wczoraj zaprosiłam do domu i zjadł pół chleba z pasztetem drobiowym - w kanapkach, jak dla dziecka. Jadł aż się zapchał. Może takimi różnymi sposobami nieco go podtuczę. Wczoraj mnie zadziwił, bo zjadł garnuszek ryżu, a nie tylko samo mięcho. To już coś.

Posted

Ząbalku jesteś niesamowity. Kanapek Ci się zachciewa ?! Ty to masz wymagania! A może jeszcze przy stole miejsce przygotować?! ;-)
:-) może faktycznie takim sposobem uda się go podtuczyć, żeby nabrał trochę ciałka i był bardziej przez to widoczny.
*
Fakt mają pecha pszczyniaki. :-(

Posted

Jakie fajne te zdjęcie gdzie psiaki wylegują się w różnych miejscach :loveu: :iloveyou:
A Ząbalek też fajnie wyszedł na tych zdjęciach pasuje mu ta opaskudzona mordka :evil_lol:

Posted

Pikny ten nochal ubabrany
Ząbalek grzeczny z Ciebie chłopak
Dopisuje kasę do stanu ogólnego Ząbka 10 zł ad agat21 ( deklaracja stała )
i kasa z bazarku ICk 54 zł