Czarodziejka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Żeby to jeszcze było znać, że w ogóle coś jada :D Quote
wojtuś Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Czarodziejka napisał(a):Żeby to jeszcze było znać, że w ogóle coś jada :D Pięknie Ząbalek jada, mnie się podobają te "szkolne kanapki Julki" Quote
wojtuś Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='Arktyka']Czrodziejko on z takim zaswiadczeniem przyjechal...podobno ma na imie Pedro... Ja innych dzieciakow z takim imieniem nie mialam i nie mam...:) a nie moglam pomylic ksiazeczki bo mam 3 psy-Ramba, Murzynka i Zygmusia. Czarodziejko i Ząbalku przepraszam.. ale sprawa dotyczy Arktyki. Wyjechała za granicę, pozostałe Psiaki zamknięte w kojcach, Cioteczka z Toruńskiego TOZ będzie interweniować z Policją by dostać się do Psiaków. Cioteczka z Torunia zaraz rozpocznie akcję szukania dogomaniaków, których Psiaki są u Arktyki by pilnie je zabrać: Rambo, Murzynek i Zygmuś - wpis Arktyki z 1 marca. i jeszcze dwie sunie ON Zibi i Gwiazdka przygarnięte:ich wątek na forum rasy ON z wpisem ostatnim 2 marca: http://www.dogomania.pl/threads/198958-Dwie-sunie-Onki-szukaja-domu Cioteczka jeszcze w pracy i myślę że nie ma co czekać: proszę - gdyby ktoś kojarzył Psiaki o powiadomienie, któryś jest chyba z wątków Zabrzańskich Cioteczka dzwoniła do mnie bo myślała że Ząbalek jest u Arktyki. Wojciech Kisielewski - wojtuś Quote
paulinken Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Wątek zbiorczy "hoteliku": http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki Quote
Czarodziejka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Ja czytałam, że Arktyka pojechała do Belgii z synem chorym na padaczkę. Czy to fakt, czy ściema? Jeżeli fakt, to na pewno nie zostawiłaby psów bez opieki. Quote
paulinken Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Czarodziejka napisał(a):Ja czytałam, że Arktyka pojechała do Belgii z synem chorym na padaczkę. Czy to fakt, czy ściema? Jeżeli fakt, to na pewno nie zostawiłaby psów bez opieki. Czarodziejko, zajrzyj proszę na wątek tego pseudohotelu, są zdjęcia... psy są w jakiejś szopie, żadnego człowieka nie widać. Jeśli wyjechała to najpewniej zostawiła je bez opieki... Quote
Atomowka Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Tak Arktyka pojechała z synem za granice i to jest fakt! Pisała o tym chyba na każdym wątku "swoich" psów U Arktyki jest "nasz" Dziadziuś czyli tu podany przez Ciebie Rambo Wszyscy widzieli,że Arktyki nie będzie, czy ktoś potwierdził,że psy są same i są zamknięte w kojach??? A tak btw doszła wpłata 50 zł dla Zabka od niejakiej Ewy z Gdańska któż to ?? Proszę się przyznac Quote
Czarodziejka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Właśnie zajrzałam...makabra....To w takim boksie był Ząbalek... Quote
Atomowka Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Ja też właśnie zaglądam do wątku przez Ciebie Wojtku podanego, nie wiem co powiedzieć, czytam Quote
gazzy Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Atomówka, te 50 zł to od p. Ewy ,która napisała do mnie na maila. Quote
2010 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 To tutaj jest też trochę do poczytania...:p http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki/page10 Jeszcze raz dziękujemy :loveu:Czarodziejko To była wtedy tak szybka odpowiedz :loveu:i Ząbalek u Ciebie..i nie musimy się teraz martwić. A teraz zapraszamy na końcówkę bazarku takze dla Ząbalka http://www.dogomania.pl/threads/204369-Nie-tylko-na-zająca-ale-i-na-baranki-..i-nie-tylko-na-dług-Nordi-i-Z.-do-28.03?p=16550569#post16550569 Quote
Czarodziejka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Jest u mnie, ale przyjechał czysty i bez oznak zaniedbania. Quote
bela51 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Zajrzyjcie prosze do staruszki ONki - Fridy. To kolezanka Ząbalka z psiego hospicjum http://www.dogomania.pl/threads/204839-Frida-pi%C4%99kna-ONka-stara-jak-%C5%9Bwiat-czeka-na-nasz%C4%85-pomoc Quote
Iljova Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Ząbalku należysz do szczęśliwców. Martwię się że Bunio jeszcze nie znaleziony :-( Bunio i Zygmuś to Pszczyńskie psiaki. Ciągle łzy mi płyną. I czuje też ulgę że Ząbalek już tam nie jest że został zabrany. Quote
Czarodziejka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Pszczyniaki nie mają szczęścia. Kopciuszek przywłaszczył ich pieniądze - ponad 1600 zł. a Arktyka...szkoda słów i zaufania tylu osób. O psim nieszczęściu nie wspomnę. Quote
Czarodziejka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Ząbalkowy żywot ;) Tak sobie siedzi pośród pierzących się tłuściochów. Gnacik też się należy. Nie ma ząbków zbyt wiele, ale te, któe zostały są ostre - poczułam na własnej ręce, kiedy chciał złapać Kajkę, a nie trafił. Ręka spuchła, a ślad po zębie Ząbala jak krater. Dziś był dzień czyszczenia uszu i Ząbi chętnie swoje nadstawił. Ma czyściutkie. Gotuję mu tłuste kawałki mięs różnych - dziś w buraczkach ;) i daję na późne śniadanie, bo niemożliwie chudy jest i nie mogę na niego w tym stanie spokojnie patrzeć. Wczoraj zaprosiłam do domu i zjadł pół chleba z pasztetem drobiowym - w kanapkach, jak dla dziecka. Jadł aż się zapchał. Może takimi różnymi sposobami nieco go podtuczę. Wczoraj mnie zadziwił, bo zjadł garnuszek ryżu, a nie tylko samo mięcho. To już coś. Quote
RenW Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Ząbal - anorektyku przytyj!:) Ale ciekawą pozycję przybiera przy siadaniu..;) Quote
Czarodziejka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 RenW napisał(a):Ząbal - anorektyku przytyj!:) Ale ciekawą pozycję przybiera przy siadaniu..;) To się nazywa kontrapost gotycki ;) Quote
Iljova Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Ząbalku jesteś niesamowity. Kanapek Ci się zachciewa ?! Ty to masz wymagania! A może jeszcze przy stole miejsce przygotować?! ;-) :-) może faktycznie takim sposobem uda się go podtuczyć, żeby nabrał trochę ciałka i był bardziej przez to widoczny. * Fakt mają pecha pszczyniaki. :-( Quote
Czarodziejka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Jutro wizyta kontrolna wetek i kolejna seria zastrzyków rewitalizujących. Ząbalek ma wszystko opłacone. Quote
Czarodziejka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ząbi w obiektywie mojej córci ;) Nochal ma zawsze uświniony, bo ryje w garach, a potem sobie nie obliże i mu zaschnie ;) Siata z gnatami. Damy mają pierwszeństwo ;) Quote
Iljova Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Jakie fajne te zdjęcie gdzie psiaki wylegują się w różnych miejscach :loveu: :iloveyou: A Ząbalek też fajnie wyszedł na tych zdjęciach pasuje mu ta opaskudzona mordka :evil_lol: Quote
Atomowka Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Pikny ten nochal ubabrany Ząbalek grzeczny z Ciebie chłopak Dopisuje kasę do stanu ogólnego Ząbka 10 zł ad agat21 ( deklaracja stała ) i kasa z bazarku ICk 54 zł Quote
Recommended Posts