bric-a-brac Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Hehe, chudzinka biedna :) A przy okazji, gazzy, można chyba tytuł zmienić, bo zdaje się, że finansowo już nie ma tragedii? Quote
gazzy Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 No zmienię , zmienię. A wiadomo kiedy te fotki będą ? Quote
gazzy Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Słuchajcie rozmawiałam na facebooku z p. Dorotą Sumińską na temat Ząbalka. Napisała mi tak : "Pewnie staruszek ma nie do końca wydolną trzustkę. Najlepiej dawać mu coś słodkiego- biszkopty, banany, słodkości nie tłuste i bez czekolady. Pozdrawiam Ps. Doskonałe są pieczone z cukrem jabłka, lub mus jabłkowy np z ryżem." Może wziąć to pod uwagę? Quote
Atomowka Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Gazzy ale przecież w badaniach nic nie wyszło,żeby z wątrobą było coś nie tak Quote
Arktyka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 gazzy napisał(a):Słuchajcie rozmawiałam na facebooku z p. Dorotą Sumińską na temat Ząbalka. Napisała mi tak : "Pewnie staruszek ma nie do końca wydolną trzustkę. Najlepiej dawać mu coś słodkiego- biszkopty, banany, słodkości nie tłuste i bez czekolady. Pozdrawiam Ps. Doskonałe są pieczone z cukrem jabłka, lub mus jabłkowy np z ryżem." Może wziąć to pod uwagę? Gazzy jesli Zabal by mial problemy z trzustka (niewydolnosc) to by cos sie dzialo z koopami, a koopy ma naprawde hmm...idealne jesli mozna tak to okreslic...ponadto w momencie gdy zaczol dostawac mieso z kury razem ze skorami i tluszczykiem to gdyby trzustka byla chora juz by byl tego efekt w postaci biegunek lub luznych stolcow...mialam chora na trzustke owczarkie wiec wiem jak reagowala na rozne jedzenie...u Zabala nic takiego nie ma...owczarka przy chorej trzustce dalej sra...la jak widziala, wrecz woda , bylo tak po kazdej kalorycznej karmie , tlustym miesie a nawet witaminach...przy rozwolnieniu to norma ze pies jest wychudzony bpo wszystko z niego wychodzi...u Zabala koppy normalne, zero biegunek, wiec cholera tego wlasnie nie rozumiem...bo powinien przybierac na wadze... Mam pztanko do ciotecyki ksiegowej.....cyz pieniazki za badanie laboratoryjne cioteczko przelalas...? bo cholira nie moge sie zalogowac na konto i sprawdzic...:razz: Quote
gazzy Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ząbal dostanie jeszcze po Dogu 100 zł. Wątek Doga : http://www.dogomania.pl/threads/137914-Dog-przekroczy%C5%82-T%C4%99czowy-Most..-%C5%BBegnaj-Kochany-Psiaku.-(/page49 Quote
Atomowka Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Dziś przelałam Arktyce 70 zł za badania, aktualizacji kasy na 1-szej stronie Quote
Arktyka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 cioteczka Ilo_n obiecala ze do niedzieli wstawi...:mad:;)bo ma mase prac studenckich do sprawdzania i sie nie wyrabia...mowi ,ze nie ma czasu sypiac i chodzi juz na rzesach...:shake: Quote
2010 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 On nie potrzebuje sesji zdjęciowej tylko normalne zdjęcia... Na samym początku miał takie zrobione. Quote
Atomowka Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 ick napisał(a):On nie potrzebuje sesji zdjęciowej tylko normalne zdjęcia... Na samym początku miał takie zrobione... A zdjęcia są nie potrzebne!!!!!!!!!!!!!!! Ja zupełnie nie zrozumiałam. To są potrzebne to zdjęcia czy nie? Quote
gazzy Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 No ja tak samo jak Atomówka nie skumałam :) Quote
Arktyka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 hmm............nic juz nie lapie....:roll::p Quote
2010 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 ------------Jasne ze zdjecia sa pilnie potrzebne.------- Czekamy juz tak dlugo na zwykle zdjecia a sesjA zdjeciowA w plenerze nie jest potrzebna Pisze szybko z . daleka ... obcy jezyk bez tastatury. No coż z pomoca nowoczesnej technologii ... ...........tez szwankuje...........litery znikaja i wariuja Niestety nie siedze przytunie przy komputerze....Pisze szybko i bez sprawdzania, bo bateria siada ------------GAZZy wie... jak wazne i potrzebne sa jego nowe zdjecia----------------- Quote
2010 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 arktyka napisał(a):martwilam sie gdzie takiego wielkopsa ulokuje....bo nie mam takiego duzego lewgowiska ,a zabalek sam znalazl sobie legowisko... Zajol kanape;) widac ze to salonowy psiak;) na razie jest bardzo zestresowany...chodzimy na spacerki ale jeszcze nie robil ani sisku ani koopy....niektore psiaki tak reaguja na stres....zobaczymy jak bedzie po nocy. Chlopaczek zjadl troche karmy ale szalu nie ma. Z chodzeniem nie jest tak zle...sa momenty ze chodzi normalnie, sa tez momenty ze caly zad mu sie chwieje i sie dzieciak przewraca...praktycznie od przyjazdu do tej pory spal caly czas... nawet takie jak to;;;;;patrz post 235;;;;;tylko lepsze ujecie Quote
gazzy Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 No tak, wiem, wiem... Poczekajmy do jutra. Quote
bric-a-brac Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Słuchajcie czy problemem jest samo wykonanie zdjęć? Czy ich wrzucenie? Bo jeśli chodzi tylko o obrobienie na potrzeby dogo i wrzucenie w posta, to wystarczy, że mi na maila wyślecie... Mail tak jak nick, w tlenie (nie wklejam, bo potem spamy przychodzą). Quote
Arktyka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 bric-a-brac napisał(a):Słuchajcie czy problemem jest samo wykonanie zdjęć? Czy ich wrzucenie? Bo jeśli chodzi tylko o obrobienie na potrzeby dogo i wrzucenie w posta, to wystarczy, że mi na maila wyślecie... Mail tak jak nick, w tlenie (nie wklejam, bo potem spamy przychodzą). Zdjecia sa zrobione...tyle tylko ze cioteczka nie ma czasu wrzucic je na watek....podobno w komputer juz zgrala.... Quote
wojtuś Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Będą zdjęcia, poczekajmy prosze:);) Pozdrawiam:) Quote
ilon_n Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Fotki niestety mało barwne, bo pejzaż zimowy i do tego dzień raczej siny .. oto co mamy: i jeszcze takie dwie fotki poglądowe (bo walory ogłoszeniowe raczej marne ;) ) Quote
bela51 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 I ja wpadlam obejrzec Zebalka. Straszna chudzinka z niego, ale dobrze ze juz nie jest w schronie. A nie da sie wstawic wiekszych fotek ? Miałybyscie od razu do ogloszeń. Quote
2010 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 :loveu:Dziekujemy za zdjecia ale do ogłoszeń niestety sa wieksze wymiary potrzebne.. Napisalam do ilon n .Może przesle mi wieksze...pozdr. Quote
Recommended Posts