Iljova Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 No a jak co on będzie kładł się na jakiś legowiskach jak ma kanapę. :-) Ząbalku spokojnej nocy i Wam wszystkim! Quote
wojtuś Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Zaglądam do Ząbalka jak sie sprawuje i widze że jednak kanapa dużo wygodniejsza:) Pozdrawiam Wszystkich;) Quote
2010 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 A co ze zdjęciami? Pare zdjęć Ząbalka pilnie potrzebne!!!!!!! Quote
wojtuś Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 ick napisał(a):A co ze zdjęciami? Pare zdjęć Ząbalka pilnie potrzebne!!!!!!! Jutro zadzwonie do cioteczki Ilony z Torunia kiedy będzie u Arktyki i poprosze o zdjęcia Ząbalka:) Quote
wojtuś Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Cioteczka Ilona wstępnie jest umówiona na odwiedziny u Arktyki w tą niedzielę:) Ma zamiar porobic foty wszystkim zwierzakom i powstawiać na wątki:) Ząbalek chłopaku szykuj sie na sesję foto;);) Quote
2010 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 No to super wiadomość...:lol: Fotki sa b. potrzebne...a Ząbalek chyba będzie już wykąpany aby ładnie się zaprezentować...? Quote
Arktyka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 no cioteczka Ilo_n nie zdazyla zrobic wszystkim tymczasowicza sesji...dzisiaj w nocy odszedl Kubus:(:( Quote
gazzy Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Czy Ząbalkowi zrobiła ? Jeżeli nie , to ja sama mogę kogoś załatwić aby do ciebie przyjechał i pstryknął kilka fotek. Quote
Iljova Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Arktyka napisał(a):no cioteczka Ilo_n nie zdazyla zrobic wszystkim tymczasowicza sesji...dzisiaj w nocy odszedl Kubus:(:( To smutne niech będzie szczęśliwy za TM A jak Ząbalek? Quote
Arktyka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Zabalek hmm...zmienia sie w :diabloti:. Dzisiaj przyjechala do mnie sunia , awaryjnie chcialam ja ulokowac z Zabalkiem w pokoju za nim przygotuje jej kojec....a ten niedobry chlopina....na dame warkota i ani mysli wpuscic ja na salony:mad:;) Chyba juz sie poczul jak u siebie....w zwiazku z tym ze jakos chlopak po karmie malo przybiera postanowilam zmienic mu zarelko na miesiwo(mielony kurczak)...co by nabral troszke masy... zobaczymy jak bedzie z waga po tym miesie.. Quote
Iljova Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 No tak jak to facet chce rządzić. Ale łobuz z Ciebie ! Quote
wojtuś Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Niedobry Ząbalek, warkota na Damulę, choc jak sie lepiej poznają - to nie będzie już warkotów:) Quote
Atomowka Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 OJ tam Ząbek chciał jej po prostu pokazac,że prawdziwy facet z niego:eviltong: Arktyka będą foty ? Quote
Arktyka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Cioteczka Ilonka obiecala ze dzisiaj beda foty wstawione:) Wiec tez czekam z niecierpliwoscia...:razz::cool3: Quote
Arktyka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 ooooooooooo....... nie bylo Ilonki....:roll: a ja bylam pewna ze jak wejde to beda juz fotki, zaraz wysle do nie sms-a. Quote
Arktyka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Jesli wzniki sa malo cyztelne moge je wpisac.... Quote
bric-a-brac Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Arktyko, a tak na polski, wet mówił, że te wyniki to dobre? :D Quote
Arktyka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 bric-a-brac napisał(a):Arktyko, a tak na polski, wet mówił, że te wyniki to dobre? :D hihihi....tak, wetka mowi ze Zabalek ma dobre wyniki, ale mnie nadal nie daje spokoju czemu on nie przybiera na wadze...:roll: Laduje w niego tony zarcia...a on nic:cool3::razz: jak szkapoludek z niego byl tak jest....:shake: Wszystkie moje psiaki oprocz :diabloti:dwupaku jamniorow pedziwiatrow...to grubaski, a ten to taka jedna wielka wychudzona sierotka przy nich...chabetki stercza, nie widac nic tylko ta wielka glowe i dlugie chude lapy...ech...bym jeszcze rozumiala gdyby mial rozwolnienie czy cos...ale koopy ma normalne, wiec wszystkie narzady pracuja dobrze,zreszta w wynikach by wyszlo ze cos jest nie tak...apetyt chlopak ma, wiec juz sama nie wiem....:shake:Wetka mowi zeby mu dawac karme bardziej kaloryczna np. dla psow pracujacych , tyle ze on karme to tak je bo je, wiec dostaje teraz miecho no i te witaminki od cioteczki (tej od bazarkow;)) cholira zapomnialam nicku....;)dostaje mielone miesko z kurczaka i powiem szczerze ze polyka je tonami;) wiec mam nadzieje ze w koncu po tym nabierze masy... Quote
bric-a-brac Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Może taka jego uroda naturalna... Albo trzeba dłużej poczekać na poprawę. A psychicznie chłopak trochę już mniej schroniskowy się wydaje? Quote
Arktyka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 psychicznie hmm....to normalny chlopak , nie ma jakiejs depresji czy cos....chce go wdrozyc z ta nowa owczarka co by sie troche zaprzyjaznily i jako wielkie psy mialy z kim ganiac....bo micrusy maja na nie alergie...jesli chodzi o zabawy...ale cholira raz ze na nia warczy a dwa boje sie ze jak w zabawie wleci w niego to chlopak sie polamie.... bo ona przy nim wyglada jak by 3 owczarki zezarla i miala w sobie;) wiec mogla by mu przypadkiem zrobic krzywde, mimo ze jest od niej duzo wyzszy ale na szerokosc to wszedl by w jej ogon:eviltong:;) Quote
Recommended Posts