Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ick napisał(a):
A co ze zdjęciami?
Pare zdjęć Ząbalka pilnie potrzebne!!!!!!!

Jutro zadzwonie do cioteczki Ilony z Torunia kiedy będzie u Arktyki i poprosze o zdjęcia Ząbalka:)

Posted

Cioteczka Ilona wstępnie jest umówiona na odwiedziny u Arktyki w tą niedzielę:)
Ma zamiar porobic foty wszystkim zwierzakom i powstawiać na wątki:)

Ząbalek chłopaku szykuj sie na sesję foto;);)

Posted

Arktyka napisał(a):
no cioteczka Ilo_n nie zdazyla zrobic wszystkim tymczasowicza sesji...dzisiaj w nocy odszedl Kubus:(:(

To smutne niech będzie szczęśliwy za TM

• A jak Ząbalek?

• Posted

Zabalek hmm...zmienia sie w :diabloti:.
    Dzisiaj przyjechala do mnie sunia , awaryjnie chcialam ja ulokowac z Zabalkiem w pokoju
    za nim przygotuje jej kojec....a ten niedobry chlopina....na dame warkota i ani mysli wpuscic ja na salony:mad:;)
    Chyba juz sie poczul jak u siebie....w zwiazku z tym ze jakos chlopak po karmie malo przybiera postanowilam zmienic mu zarelko na miesiwo(mielony kurczak)...co by nabral troszke masy...
    zobaczymy jak bedzie z waga po tym miesie..

Posted

bric-a-brac napisał(a):
    Arktyko, a tak na polski, wet mówił, że te wyniki to dobre? :D

hihihi....tak, wetka mowi ze Zabalek ma dobre wyniki, ale mnie nadal nie daje spokoju czemu on nie przybiera na wadze...:roll:
    Laduje w niego tony zarcia...a on nic:cool3::razz: jak szkapoludek z niego byl tak jest....:shake:
    Wszystkie moje psiaki oprocz :diabloti:dwupaku jamniorow pedziwiatrow...to grubaski, a ten to taka jedna wielka wychudzona sierotka przy nich...chabetki stercza, nie widac nic tylko ta wielka glowe i dlugie chude lapy...ech...bym jeszcze rozumiala gdyby mial rozwolnienie czy cos...ale koopy ma normalne, wiec wszystkie narzady pracuja dobrze,zreszta w wynikach by wyszlo ze cos jest nie tak...apetyt chlopak ma, wiec juz sama nie wiem....:shake:Wetka mowi zeby mu dawac karme bardziej kaloryczna np. dla psow pracujacych , tyle ze on karme to tak je bo je, wiec dostaje teraz miecho no i te witaminki od cioteczki (tej od bazarkow;)) cholira zapomnialam nicku....;)dostaje mielone miesko z kurczaka i powiem szczerze ze polyka je tonami;)
    wiec mam nadzieje ze w koncu po tym nabierze masy...

Posted

psychicznie hmm....to normalny chlopak , nie ma jakiejs depresji czy cos....chce go wdrozyc z ta nowa owczarka co by sie troche zaprzyjaznily i jako wielkie psy mialy z kim ganiac....bo micrusy maja na nie alergie...jesli chodzi o zabawy...ale cholira raz ze na nia warczy a dwa boje sie ze jak w zabawie wleci w niego
    to chlopak sie polamie.... bo ona przy nim wyglada jak by 3 owczarki zezarla i miala w sobie;) wiec mogla by mu przypadkiem zrobic krzywde, mimo ze jest od niej duzo wyzszy ale na szerokosc to wszedl by w jej ogon:eviltong:;)