Arktyka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Cioteczki mam dobre wiesci, alarm zostal odwolany, dziadzio nie ma parwo...ufffffffffff:) wiec "moje potworki" sa bezpieczne. To jest dla mnie tez podejrzane gdzie on te zarelko pakuje....gdy go porownuje ( to co zjada)z moimi 2 owczarkami , to powiem szczerze ze z tego co on zjada , to one we dwie nie zjedza...a zupelnie inaczej wygladaja....Nuna wyglada przy nim jak lew...a ma dopiero 3 lata wiec praktycznie wiecej kalorii potrzebuje...a przybleda Gwiazdka nie jest upasiona ,ale tez nie jest chuda....juz sama nie wiem....co o tym myslec.... Quote
Atomowka Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Artyka kurde może taka jego uroda i tyle Sucz mojego TZ też chuda niemiłosiernie wręcz wygląda jak głodzona a zdrowa i je też normalnie Mamy nowe wpłaty od bric a brac i agat21 dziękuję w imieniu Zabka Aktualizacja finansów na 1-szej stronie Quote
Arktyka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Atomowka napisał(a):Artyka kurde może taka jego uroda i tyle Sucz mojego TZ też chuda niemiłosiernie wręcz wygląda jak głodzona a zdrowa i je też normalnie Moze i masz racje cioteczko....tyle ze ja nie przyzwyczajona do takich chudzielcow...;) moze on ma cos z charta a nie doga...hmm Quote
gazzy Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Nie wiem co w nim jest z charta... Ale może... ;) Różne mixy są na świecie :D Quote
Arktyka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 gazzy napisał(a):Nie wiem co w nim jest z charta... Ale może... ;) Różne mixy są na świecie :D chyba te dlugie nogi...i chudosc;):) Quote
kami_23 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Czy są moje wpłaty za grudzień i styczeń? Przelew powinien być od Kamila F. Quote
Atomowka Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Kami od Ciebie jest wpłata w lutym 15 zl, jest to zaznaczone na 1-szej stronie A styczniowa i grudniowa wpłata pewnie jest uwzględniona a tej całości, którą dostałam od Gazzy z styczniu Quote
bela51 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Co tu tak pusto? Ciotki zapominaja o Zabalku.:shake: Czy sa jakies porzadne zdjecia do ogłoszen ? Quote
Arktyka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Wrzucam pare fotek...nie wiem czy sie przydadza do ogloszen...:( Z 30 fot wybralam te najbardziej mniej rozmazane...bo bardzo ciezko mu sie robi zdjecie...ucieka sprzed kadru.... Quote
Arktyka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Jesli bedziecie potrzebowac jeszcze zdjec to piszcie na watku....sorki ale cholera nie potrafie zrobic ladniejszych ujec...:(:oops: Mialam tez poprzedni aparat foto z Fujifilm i robil super wyraziste zdjecia...dlatego jak sie popsul kupilam teraz w grudniu drugi tez tej samej firmy...ale jak widac po zdjeciacj jest do doopy:angryy: Quote
gazzy Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Może coś w ustawieniach trzeba zmienić ?? Nie no Arktyka... Ząbal wcale na chudego nie wygląda :) Wręcz przeciwnie. Quote
Arktyka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Jak dla mnie to on jest za chudy...:cool3::razz: Wrzucam jeszcze pare fotek na sniegu-na goraco;) Quote
gazzy Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 A moim zdaniem jest i tak grubszy niż w schronisku... Faktycznie, może na żywo wygląda na chudszego ,ale na 100% jest grubszy niż w schronie. Quote
Arktyka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 gazzy napisał(a):A moim zdaniem jest i tak grubszy niż w schronisku... Faktycznie, może na żywo wygląda na chudszego ,ale na 100% jest grubszy niż w schronie. Fakt ze w porownaniu w dniu kiedy przyjechal ze schronu...to troszke nabral juz masy:)...no ale to jeszcze nie jest to...:( ale bede intensywnie pracowac by sie jeszcze ciutek zaokraglil....skubaniec na karme juz wcale nie patrzy troszke jej tylko skubie...tylko miecho i miecho mu w glowie:evil_lol: Quote
bela51 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Dziadzio Zabal bardzo fajnie wygląda :lol: Quote
Iljova Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 I jak tam mięsożerny Ząbalku czy Twoja opiekunka słucha się Ciebie? :-) Ząbalek doszedł do wniosku że jak jeść to coś konkretnego a nie tam jakieś karmy :-) myślę że jakby mógł mówić ludzką mową to by powiedział: "sami sobie jedzcie tą karmę, a mnie to pyszne mięsko dajcie " :-) Quote
gazzy Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [CENTER]Z powodu braku pieniędzy na opłacenie hoteliku Ząbalka u Arktyki piesek zostanie przeniesiony do hoteliku u Czarodziejki. Cena niższa o 100 zł. Transport załatwiony na poniedziałek. Ząbal w poniedziałek wyjeżdża. Wszystkie pytania proszę na pw... [/CENTER] Quote
wojtuś Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Dzięki Agusia:) To trzymam kciuki za podróż Ząbalka i wieści od Czarodziejki;) Quote
Czarodziejka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Ząbal już zwiedza moje ogrody powarkując złwowrogo na potencjalnych obwąchiwaczy. Szkielecik kruchutki. Reszta wieści po kolacji ;) Quote
Iljova Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 A to niespodzianka. Dobrze że nie musiał wracać do schroniska. Dzięki Czarodziejko, że go zabrałaś i dałaś szansę tym którzy chcą mu pomóc. :-) Ząbalku bądź grzeczny . :-) Quote
Recommended Posts