Atomowka Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Zaktualizowałam post rozliczeniowy Quote
MARCHEWA Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Atomowka napisał(a):Wiem,że mam jakieś wpłaty na koncie, wieczorem to zacznę ogarniac i wszystko napiszę Ja też poproszę nr konta do wpłat,bo wpłynęło do mnie 40 zł od Pliszki za mój bazarek. Quote
Kalva Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Witam wszystkich serdecznie, ja też poproszę o nr konta - chciałabym jednorazowo wpłacić 30 zł dla Ząbalka-Spajka i zdeklarować narazie 10 zł stałej, ale z doskoku może czasem uda się więcej chłopakowi dorzucić, Gazzy, to ja pisałam mejla:) Jak się miewa Ząbalek??? Quote
2010 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 :loveu:Dziękujemy bardzo za pomoc Ząbalkowi!:lol: A co u Ząbalka? Czy był u weta? Quote
Pawel_Ka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Czy na Ząbalka mogę przelać kaskę na to konto co poprzednio? Quote
2010 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Poczekajcie jeszcze chwileczkę... Nastąpila zmiana numeru konta gazzy przekazała atomówce. Napewno będą dzisiaj na wątku Ząbalka i nr.atomówki zostanie Wam zaraz wysłany... Jeszcze raz bardzo :loveu:dziękujemy za pomoc :loveu:Ząbalkowi...:iloveyou: Quote
Atomowka Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Jestem jestem zaraz wyślę Wam konto do wpłat dla Ząbka. Zaktualizuje zaraz post 2 bo kilka wpłat doszło GAZZY wpisz prosze w 1-szym poście stała deklarację Kalvy 10 zł ok? Quote
Pawel_Ka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Właśnie podesłałem 50,00 - więcej nie mogę, bo labki też na pomoc czekają ;) Quote
Atomowka Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Dziękuje Ci serdecznie to dużo kasy:):) Quote
Arktyka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 sorki cioteczki szlag mi trafil net.... jako ze ostatnie wpisy jakie zdazylam przeczytac za nim cholerstwo mi padlo byla aprobata za zrobieniem zabalkowi badan, wiec nie majac mozliwosci skontaktowania sie na watku zrobilam malemu te badania...zostawilam zaliczke 50zl u wetki, pod koniec tygodnia odbiore wyniki gdy bede jechac na kastracje innego dzieciaka, wiec wtedy wkleje badania i rachunek gdyz jeszcze calkowicie dokladnej sumy nie znam, ale nie powinno byc duzo wiecej, mam nadzieje ze nie zostane za to zlinczowana....:( Quote
Atomowka Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Ja jestem za natychmiastowym i publicznym linczem :eviltong: Osobiście uważam,że bardzo dobrze zrobiłaś, Ząblek póki co trochę kasy ma więc badania wskazane Quote
Iljova Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Atomowka napisał(a):Ja jestem za natychmiastowym i publicznym linczem :eviltong: Osobiście uważam,że bardzo dobrze zrobiłaś, Ząblek póki co trochę kasy ma więc badania wskazane Popieram całkowicie :-) Quote
Arktyka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 aha zeby zabala sa w fatalnym stanie...ale za nim zaczniemy myslec by zrobic z tym porzadek poczekajmy na wyniki badan , by zobaczyc jego stan organizmu tym bardziej ze mimo tego ze je nic nie przybiera i nadal wyglada jak psi szkielet ubrany w skore...wiec poczekajmy cierpliwie na wyniki ....jesli bedzie wszystko oki, to wtedy zajmiemy sie zebalami Zebalka;) a jesli okaze sie ze cos mu jednak dolega bedziemy miec na leczenie...o zeby zawsze zdazymy zadbac , na razie dostaje rozmaczana karme i oprocz tego gotuje mu ryz z warzywami i miechem dla zachety...;) Quote
2010 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 UFFFFFFF a ja myślałam,ze coś z Ząballkiem coś nie tak...:p W końcu był u wta:lol: Tak wazne jest badanie krwi...szczególnie poziom mocznika we krwi.. Bo usuwanie kamienia nazębnego robi się pod narkozą.. No tak a czy on był odrobaczany...? A na takim jedzonku to napewno trochę przytyje i się wzmocni.. Prosimy o fotki... Quote
Arktyka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 cioteczki na weekend ma przyjechac cioteczka Ilo_n na sesje foto wszystkich moich tymczasowiczow , wiec zdjecia beda superasne;) Zabalek nie ma zadnych wpisow w ksiazeczce...jesli chodzi o odrobaczanie, ksiazeczka jest pusta niczym biala ksiega...aha zabalek urzadzil sobie przez noc istna "sralnie" zafajdal wszystko... nawet rozniosl to na kanape...szczena mi opadla:p Quote
2010 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 O rany... to może te tabletki mu podać.....coś nie tak... Quote
Arktyka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 jak bede odbierac wyniki to od razu wezne tabletki na odrobaczenie od wetki aha, on nie ma rozwolnienia...tyle tylko ze nie wiem czemu te goowienko tak poroznosil po calym pokoju:( Quote
Atomowka Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Może sie wystraszył i chciał jej jakoś ukryć ale nie wyszło :P zaktualizowałam wpłaty, jest natomiast jedna tajemnicza wpłata na kwotę 45 zł z dopiskiem Pani Ewa czy ktoś kojarzy osobę ? Quote
Arktyka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 dzisiaj znowu goowienka zalegaly splaszczone na kanapie...musze to omowic z wetka...zaczynam zastanawiac sie czy on czasem faktycznie nie ma problemow z nietrzymaniem koopy i co za tym idzie brakiem czucia gdy to robi.... Quote
Kalva Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 kurczę, a może to kamuflaż? Może on się tak ukrywa w domku, żeby już nigdy do schronu nie trafić - przecież jak zatrze ślad zapachowy, to nikt go nie znajdzie! Mam nadzieję, że to jest powód i da się go opanować, a Ząbalek okaże się zdrowy;) Nie możemy się doczekać wyników badań i zdjęć! :) Quote
wojtuś Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Arktyka napisał(a):dzisiaj znowu goowienka zalegaly splaszczone na kanapie...musze to omowic z wetka...zaczynam zastanawiac sie czy on czasem faktycznie nie ma problemow z nietrzymaniem koopy i co za tym idzie brakiem czucia gdy to robi.... Pomów Arktyko z Wetką, może to jeszcze okres adaptacyjny. Pozdrawiam:) I będziemy czekać na zdjęcia cioteczki Ilony:);) Quote
Iljova Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Czekam na wiesci po wizycie u weta. Ząbalku trzymaj się psiaczku. Quote
gazzy Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Pani Ewa w mailu poprosiła o numer konta, więc podałam. Nie działam już na dogo... Weszłam bo dostałam wiadomość. Proszę nie pisać do mnie wiadomości, w razie potrzeby kontaktować się telefonicznie lub przez gg : 9046103. PAPA Quote
Arktyka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 jesli chodzi o goowienko to jest to zwiazane ze spendyloza, narosl ktora rosnie miedzy kregami uciska nerwy z tad te problemy z poruszaniem...a takze goowienkiem , nie ma biedak po prostu czucia....jesli chodzi o chudosc , to wetka mowi zebym sie nie martwila ze jeszcze nie przytyl , bo jest u mnie za krotko...z ta choroba niestety jest roznie, moze mu sie np. poprawic a moze pogorszyc w krotkim czasie...moze rowniez nic sie nie dziac przez dluzszy czas...na pewno przydadza mu sie leki przeciw bolowe i zapalne , jutro bede u niej to wezne recepte. aha zapomnialam o zrobieniu badania tarczycy...jutro bedzie jeszcze raz kuty bidak bo ciotka Arktyka ma juz skleroze... Quote
Recommended Posts