Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Się wtrącę ciotkom księgowym :cool3:
Ząbal ma częściowe deklaracje stałe, więc opłaty za hotel nie wyrywajcie z całej kwoty z ogólnego podsumowania ile kasy jest, tylko jedynie różnicę jaką trzeba dopłacić po wyciągnięciu od nas deklaracji... Kurcze, jakoś się wysłowić jasno nie umiem :lol:
Pewnie, że przebadać staruszka!

Posted

Hej.
Pieniądze pójdą dzisiaj. W weekendy przelewy nie chodzą :) Wyślę w sumie 980 zł.
Te 980 zł to są pieniądze z samych bazarków. Pozostało jeszcze 155 zł deklaracji stałych. Musiałabyś napisać do osób które deklarowały. I jeszcze jakaś pani z dogo napisała do mnie na maila , żeby podesłać jej link do wątku Ząbala i że też grosik dorzuci :)
PS.
Atomowka... Pełna skrzynka ;)

Posted

Już czyszczę.
Czekam na kasę wobec tego i zaraz biorę się za pisanie PW do osób które deklarowały pomoc
Aha czyli rozumiem,że z osób które zadeklarowały stałe wpłaty jeszcze nikt Ci nie wpłacił?

Posted

Jestem też za dadaniem krwi...i ewentualnie ogłądnąć te zęby...Co z tym kamiemieniem..? Bo moze go bolą i dlatego jeść nie może i no te nóżki przebadać..Może jakiś preparat kupimy na wzmocnienie stawów dla seniorów..Trzeba zapłacić już za ten miesiąc + jeden dzien hoteli bo niej est jeszce wpłacone.To 416 zł...Zaraz z gazzy policzymy..No i na następny miesiać trzeba zbierać...403 zl.
Niewiele zostanie.....

Posted

[quote name='Atomowka']Bric nic nie zrozumiałam :P

Tak myślałam :evil_lol: Bo jakoś chaotycznie mi wyszło :eviltong:

Dobra, to wolniej, bo myślę, że to ważne.

Chłopak na koncie kwotę X, jeszcze bez wpłat osób które zdeklarowały stałki. A zaraz będziecie płacić Arktyce za hotel. Więc sugeruję, żeby ściągnąć od tych zdeklarowanych tyle, ile zdeklarowali - nazwijmy ją Y. I wtedy dopiero policzyć ile do kwoty Y trzeba dopłacić z kwoty X, żeby opłacić hotel. Dzięki temu X będzie większy i mniej nadszarpnięty.

Poza tym, gazzy, w pierwszym poście jest w deklaracjach stałych wpisana pani Ela 100zł - czy Ząbal ma aż taką dużą deklarację stałą? Czy może o jedno zero za dużo, albo to jednorazowa była? To chyba ważne.

Posted

gazzy napisał(a):
Wysłałam wiadomości do wszystkich z deklaracji stałych.

Dzieki Agusia dostałem nr konta:)

Atomówka wiem że zadanie księgowej trudne-- i Dzięki:)

Arktyko i Kochani tak jak piszecie - potrzeba Ząbalkowi-Spajkowi czasu na adaptację do nowego miejsca, będzie dobrze:)

Posted

No to się dobre miejsce trafiło Ząbalkowi .Cos mi sie pomyliło z innym wątkiem i myślałam ,że Zabalek gdzie indziej się wybiera.Zaraz wpłacam moją deklarację i chociaż do lutego miało być to na pewno przedłużę.