Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze troszeczkę i uzbieramy....Ile ten hotelik ma co miesiąć kosztować?250 zl?
Czy ma jakieś aktualne ogłoszenia....
Może zrobić allegro..?.to najlepsze..

Posted

Mam taką prośbę do wszystkich którzy deklarowali pieniądze. Niech spojrzą w deklaracje i niech napiszą czy przelali pieniądze czy nie. Wiem , że osobom którzy dawali stałe deklaracje nie podałam jeszcze konta. Chodzi mi o jednorazowe wpłaty.

Posted

u mnie zwolnia sie na dniach miejsca w dt -2 tymczasowicze na 100% znalzly domki ,1 tymczasowicz nie zdazyl dojechac bo tez znalazl dom:) nastepna dwojka ma potencjalne domy...
wiec jak by co moge Waszego szkraba wziasc na domowe dt w ciepelku:), ma dojechac do mnie staruszek gluchy i niewidomy...wiec Wasz malec bedzie mial spokojne towarzystwo:):)

Posted

gazzy napisał(a):
Mam taką prośbę do wszystkich którzy deklarowali pieniądze. Niech spojrzą w deklaracje i niech napiszą czy przelali pieniądze czy nie. Wiem , że osobom którzy dawali stałe deklaracje nie podałam jeszcze konta. Chodzi mi o jednorazowe wpłaty.

Ja też nie dostałam numeru konta...