Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No na razie do mnie wpłaty idą i z bazarku i z deklaracji... Co do wpłat miesięcznych kont jeszcze nie podałam, dopóki nie załatwimy hoteliku i nie zbierzemy całych pieniędzy.

Posted

cioteczki jak zabalek zachowuje sie do innych psow...? pewnie nie wiecie czy umialby zachowywac czystosc w domu....???
ja tak siedze i mysle i mysle....on z tymi rozjezdzajacymi lapkami nie za bardzo nadaje sie do kojca....a czy wiadomo dlaczego te lapki tak sie rozjezdzaja....to chyba nie jest raczej dysplazja....sorki doczytalam-podejrzenie spondylozy......:(

Posted

Wiesz arktyka , to podejrzenie to właściwie nie podejrzenie ;) Jego łapy wyglądają podobnie do łap psa który miał spondylozę... Dowiedziałam się, że dostaje jakieś tabletki. Z psiakiem z boksu dogaduje się bardzo dobrze, nie warczy, nie gryzie. W boksie się chyba nie załatwia tak często , bo brudno nigdy tam nie ma, a wątpię żeby pracownicy co 30 min sprzątali.

Posted

Agusia dzwoniłem do schroniska, Ząbalek jak na staruszka trzyma się, Pani dziękowała za zainteresowanie,
Ząbalek jak i inne staruszki dostaje ciepłe jedzenie i suche, nie ma na razie miejsca w pomieszczeniach ogrzewanych w budynku Schronu bo w tej chwili jest tam 20 Psiaków - tych z krótką sierścią.
Ząbalek wychodzi na wybieg. Rozmawialiśmy chwilkę i mówiliśmy o tych Psich bidach w takie mrozy,
o Ząbalku napisałem to co chyba najważniejsze zapamiętałem:)

Zeby tylko mógł pojechać do hoteliku- byłoby super:)

Pozdrawiam pięknie:)

Posted

[quote name='Shania']cioteczki, jakbyście mogły to poprosze o konto..ja nie moge czekac długo z pieniążkami, a musze się rozliczyć..[/QUOTE]
Kto trzyma kase Zebalka? Kochani, podeslijcie nr konta do Shania.

Posted

[quote name='wujek & ciocia']hej cioteczki i wujkowie :)

dlaczego nikt nie działa na bazarku? sam już drugi dzień podbijam !

niech każdy wyśle zaproszenie do znajomych !!!!![/QUOTE]
Wrzuć link do podpisu - będzie widoczny przy każdym poście.

Posted

Poszło 25 zł na Zębalka..Bela zapodała
Jak dojdą prosze o potwierdzenie na wątku Azy:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/193589-Zag%C5%82odzona-onka-Aza-ju%C5%BC-w-nowym-domku!!!/page39[/url]
dziękuję