Atomowka Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Biedny Ząbek, ale niestety taka kolej losów Teraz musimy tylko dbac żeby go nie bolało Quote
Agata69 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Dobrze ze Ząbal jest tam gdzie jest.... Quote
wojtuś Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Cóż powiedzieć.... trzymaj się Psiaku....Ząbalku nasz Quote
jolakoz Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='bric-a-brac']Ząbalku :( Oby nie cierpiał... :-([/QUOTE] Nie będzie cierpiał. Czarodziejka na to nie pozwoli. Zaśnie sobie spokojnie. Czarodziejko, kibicuję Ząbalkowi i innym Twoim podopiecznym "po cichu" od wiosny i jestem pełna podziwu. Mam psy od zawsze a od Ciebie bardzo dużo się nauczyłam. Bardzo, bardzo dziękuję za te nauki, które przekazujesz w swoich opisać. Myślę ciepło o Ząbalku:-( Quote
danka4u1 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Byłam u Was....jestem myślami i sercem z Wami. Quote
bric-a-brac Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='jolakoz']Nie będzie cierpiał. Czarodziejka na to nie pozwoli. [/QUOTE] I ja też jestem tego pewna. Czarodziejko, dziękujemy. Ja bym się pewnie nie umiała zająć jednym takim staruszkiem, co dopiero takiej staruszkowej grupce. Do tej pory w schronie już by się nacierpiał nie raz... Quote
Iljova Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Czarodziejko przytul ode mnie Ząbalka , mizianka i buziaki ślę dla niego :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Alla Chrzanowska Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ząbi, Kochanie, jestem z Tobą Maleńki. Czarodziejko - dziękuję!!! Quote
docha Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ząbalu, staruszku kochany..................... Quote
rencia42 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Smutno mi, nigdy nie widziałam tak siedzącego psa.Bedzie mi go brakowało. Quote
bric-a-brac Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Ząbalku, nocka spokojnie upłynęła, mam nadzieję? Quote
danka4u1 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='bric-a-brac']Ząbalku, nocka spokojnie upłynęła, mam nadzieję?[/QUOTE] Czarodziejko, Ząbalku...???:loveu: Quote
Czarodziejka Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Nocka upłynęła spokojnie. Ząbalek cichutko sobie leży i obserwuje moją krzątaninę. Quote
danka4u1 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='Czarodziejka']Nocka upłynęła spokojnie. Ząbalek cichutko sobie leży i obserwuje moją krzątaninę.[/QUOTE] Życzymy Wam spokojnej nocy i odpoczynku. Quote
bric-a-brac Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 A może to tylko chwilowy spadek formy.... Życzę Ci Ząbalku tego. Może za parę dni odzyskasz siły, staruszku, i jeszcze wszystkich zaskoczysz :) Quote
wujek & ciocia Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 witam Cioteczki i Ząbala - jak minęła noc ? Quote
Martika&Aischa Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Rozmawiałam z Czarodziejką Ząbalek odszedł w spokoju ...po prostu zasnął ....Biegaj szczęśliwy i wolny od bólu za TM kochany psiaku :* Quote
bela51 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Biegaj Ząbalku, biegaj, po tamtej stronie TM. Tutaj będzie nam Ciebie bardzo brakowac.:-( Dobrze, ze miałes obok Czarodziejskiego Anioła. Quote
Recommended Posts