Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Atosku <*>
Siedzę nad klawiaturą i nie wiem. Nie wiem, co mam napisać... Tu i wszedzie indziej w tym dziale... Wy wiecie, że pustka w głowie nie znaczy pustki w sercu? Pamiętam...

Posted

46.
Idąc do pracy mijam powoli wysychające kasztany, nie ma dla kogo ich zbierać, nikt nie szczeka z zachwytem biegnąc lekko kulawym kłusem... Jesień. nasza ukochana pora roku.

Posted

Tak, kasztany były wszędzie - w torbach, kieszeniach, w butach, w miejscach, gdzie ich być nie powinno, porzucone, a może schowane dożywały nawet wiosny i cieszyły wspomnieniem radosnej jesieni...
Atosku <*>

Posted

Dziś mija 11 miesięcy od rozstania, a ja uśmiecham się przez łzy do naszych wspomnień. Bardzo tęsknię za Tobą. Zamykam oczy i znów siedzimy ramię w ramię na owczej skórze. a Ty taki dumny, silny pies, niby przypadkiem wtulasz pyszczek w moją dłoń.

Posted

Patrzę w Twoje roziskrzone radością oczy i uśmiecham się, niestety tylko do wspomnień.

Ból i radość leżą razem w jednej łupinie - ich mieszanina jest ludzkim losem.
Johan Gottfried Seume

Posted

Dzis Dien Kundelka - dlamnie nie jest istotne, ze psiak jest rasowy,badz nie! Dla mnie istotne jest, bys byl szczesliwy TAM - czego Ci zycze z calego serducha!!!!

Posted

50.
Atosku, krótkie babie lato w tym roku, drzewa już prawie zgubiły liście. Nie pamiętam zeszłorocznej jesieni, byłam zbyt zajęta Twoim odchodzeniem. Za to jesień w 2005r. jawi mi się jako zjawisko zbyt piękne, abym umiała opisać je słowami. Pisano nawet w prasie, że ze względu na pogodę wiosną i latem tegoroczna jesień będzie wyjątkowo barwna. Byłam wdzięczna Bogu za każdy dzień, za każdy spacer po Niskich Łąkach, za każdy kolorowy liść, za Twoje uśmiechnięte spojrzenie... wiedziałam, że to jest wszystko na kredyt, którego spłata będzie bolesna, a jednak byłam szczęśliwa.