zurdo Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Atosku, pamiętam... Czy i Wy pamiętacie? I czy takie pytania mają sens, czy każe nam je zadawać nasz nieznośny egoizm? Quote
zurdo Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Atosku <*> Siedzę nad klawiaturą i nie wiem. Nie wiem, co mam napisać... Tu i wszedzie indziej w tym dziale... Wy wiecie, że pustka w głowie nie znaczy pustki w sercu? Pamiętam... Quote
zurdo Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Jesień Atosku, rok zamyka powoli koło... Quote
zurdo Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Atosku <*> I tak zmierzamy wtorkami, powolutku acz konsekwentnie, w Waszą stronę... Quote
Toska1 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 46. Idąc do pracy mijam powoli wysychające kasztany, nie ma dla kogo ich zbierać, nikt nie szczeka z zachwytem biegnąc lekko kulawym kłusem... Jesień. nasza ukochana pora roku. Quote
zurdo Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Tak, kasztany były wszędzie - w torbach, kieszeniach, w butach, w miejscach, gdzie ich być nie powinno, porzucone, a może schowane dożywały nawet wiosny i cieszyły wspomnieniem radosnej jesieni... Atosku <*> Quote
Toska1 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Dziś mija 11 miesięcy od rozstania, a ja uśmiecham się przez łzy do naszych wspomnień. Bardzo tęsknię za Tobą. Zamykam oczy i znów siedzimy ramię w ramię na owczej skórze. a Ty taki dumny, silny pies, niby przypadkiem wtulasz pyszczek w moją dłoń. Quote
zurdo Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Atosku, pozostaje nam tylko wiara, że dla Was ten czas był lepszy, o całe niebo lepszy niż dla nas. Bądź szczęśliwy Quote
Toska1 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Patrzę w Twoje roziskrzone radością oczy i uśmiecham się, niestety tylko do wspomnień. Ból i radość leżą razem w jednej łupinie - ich mieszanina jest ludzkim losem. Johan Gottfried Seume Quote
zurdo Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Biegną nasze wtorki - nieubłaganie albo zbawiennie... Pamiętam, Atosku Quote
Toska1 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Cóż mam Ci dziś powiedzieć Atosku? Czas nie goi ran. Płaczę i tęsknię. Quote
zdrojka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Goi, goi, zamienia je w piękne wspomnienia... z czasem... Quote
sota36 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Dzis Dien Kundelka - dlamnie nie jest istotne, ze psiak jest rasowy,badz nie! Dla mnie istotne jest, bys byl szczesliwy TAM - czego Ci zycze z calego serducha!!!! Quote
Toska1 Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 50. Atosku, krótkie babie lato w tym roku, drzewa już prawie zgubiły liście. Nie pamiętam zeszłorocznej jesieni, byłam zbyt zajęta Twoim odchodzeniem. Za to jesień w 2005r. jawi mi się jako zjawisko zbyt piękne, abym umiała opisać je słowami. Pisano nawet w prasie, że ze względu na pogodę wiosną i latem tegoroczna jesień będzie wyjątkowo barwna. Byłam wdzięczna Bogu za każdy dzień, za każdy spacer po Niskich Łąkach, za każdy kolorowy liść, za Twoje uśmiechnięte spojrzenie... wiedziałam, że to jest wszystko na kredyt, którego spłata będzie bolesna, a jednak byłam szczęśliwa. Quote
sota36 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Atosku moj druhu. Moj kochany psi imienniku. Pamietam... Quote
Toska1 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Pamiętam o Tobie w dniu tak szczególnym. Dołączyłeś do wszystkich bliskich o których musimy mówić w czasie przeszłym. Quote
Recommended Posts