Tymonka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Nie przesyłaj , bo ja potem te kasę trzymam , a wolę jak ja kupię podam kwotę i tyle mi przelejesz . Quote
Dada M Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Anja2201 napisał(a):Nie przesyłaj , bo ja potem te kasę trzymam , a wolę jak ja kupię podam kwotę i tyle mi przelejesz . Ok, czekam na info o kosztach. Gdy dotrze deklaracja stała od Wapiszon za luty i marzec, i wystawię drugi bazarek, będzie można pomyśleć o kupnie jakiegoś preparatu na stawy dla Rozetki. Marzy mi się ten Gelacan Fast ... http://www.orling.pl/gelacan_fast.html Quote
malibo57 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Tu jest taniej - kupowałam, przychodzi, nawet dość szybko. http://www.docsimon.pl/towar/gelacan-fast-proszek-500g-ad-u-v Quote
Tymonka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Rachunki wstawię wieczorem , ale całość (antybiotyk , rumentabs osłonowo i preparat żurawinowy ) 27 zł , u mnie Roza ma jeszcze 14 zł , czyli 13 zł dla mnie , to może razem z opłatą za DT , będzie jeden przelew . A Rozia dzisiaj dostała wędzoną nogę świńską i od rana nie wychodzi od siebie :) Quote
malibo57 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Kochane, opłatę za kwiecień wysłałam bezpośrednio do Ani - na prośbę Dady. Czy ta zasada obowiązuje? Czy mam przesyłać do Dady, jak wcześniej? Quote
Dada M Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Gosiu, przesyłaj do Ani. Ja nie wiem, kiedy będę mieć znów możliwość wykonywania przelewów. Rozliczamy się z dołu, 6-tego dnia miesiąca (czyli gdy mamy 6 kwietnia, wpłata jest za okres 6.03-5.04). Gosiu, Ty zrobiłaś teraz przelew za okres 6.03-5.04, tak ? Anja - to może zrobię wspólny przelew za ostatnie wydatki i na badania krwi. Quote
malibo57 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Szczerze powiedziawszy, nie mam pojęcia, za jaki okres. Przelałam na początku kwietnia, jak pozostałe deklaracje. Pewnie napisałam " kwiecień". Aniu, nie zapomnij podać mi prawidłowego konta, bo znowu pójdzie na to "nie psie":) Quote
Dada M Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Ok, czyli za 6.03-5.04 :) Dzięki :) Anja - ja mam podane to prawidłowe konto ? ;) Quote
Tymonka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Dada tak ty masz to prawidłowe :) Narazie Rozia będzie dostawać 14 dni antybiotyk , później robimy badanie moczu , jeśli wszystko już będzie ok to odczekamy jakiś czas ( nie pamiętam ile ) i wtedy badamy krew . Obiecuję , że jutro wstawię rachunki , jakoś się zabrać za to nie mogę , a Rozia ma nową pasję ,męczy nadal swoją nóżkę świńską :) Quote
Dada M Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Ja chcę zobaczyć zdjęcia Rozi i biednej świnki :razz: Anja - wczoraj poznałyśmy Misię i Kaję :) Misia zaprezentowała się nam z jak najlepszej strony - rzuciła się na swoją koleżankę Herę ;) Tu można obejrzeć fotki: http://s683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/cudze/Czarodziejka/?start=all Wpadłyśmy na pomysł, żeby przy okazji wpaść do Was w odwiedziny - ale nie miałam przy sobie telefonu (tym samym - nr tel do Ciebie i adresu), więc niestety, innym razem. Quote
Dada M Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Zapraszam na wątek Lili - sunia po 6 dniach po adopcji miała wrócić do schroniska: http://www.dogomania.pl/threads/206354-LILA-po-6-dniach-od-adopcji-miała-wrócić-do-schroniska-... Potrzebna pomoc w ogłaszaniu suni, ja nie za bardzo mam teraz czas i możliwości (nędzny dostęp do netu). Quote
Tymonka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Rozia i jej kocha :D nie zostawia jej nawet na chwilę , jak idzie się wody napić to kość w zęby kładzie koło miski , pije , kość z powrotem w zęby i do siebie :) Nie oddam !!! Rozi kończy się karma , a i scanodyl trzeba kupić bo coraz gorzej chodzi , strasznie jej się tylne nóżki rozjeżdżają .Rachunek za leki poszedł na meila , dotarł? Quote
malibo57 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Rozia jest niesamowita:) Kupcie jej to http://www.herbonlife.com/p40,rumalaya-forte.html i to: http://sklep.oleofarm.com.pl/suplementy-diety-kapsulkach/93-collaflex.html ( Idealny byłby preparat Solgara Kwas hialuronowy, ale jest drogi) Podawać razem, po 1 kaps/dzień. Dopiero to testuję na moim psie, kilka dni raptem i tfu, tfu, widzę zmianę. Quote
Dada M Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Niestety nie dotarł mail z rachunkami. Zaraz wyślę przypominajkę do Wapiszon - gdy wpłyną deklaracje od niej za luty, marzec i kwiecień, Rozia będzie mogła spać spokojnie. Aktualnie na koncie Rozi jest teraz nieco ponad 90 zł, za kilka dni rozliczę bazarek, ale to wciąż będzie zbyt mało, by wystarczyło na karmę i na leki. Czy ktoś mógłby poprowadzić bazarek m.in. dla Rozetki ? Mam fanty, mam zdjęcia, ale nie mam teraz dostępu do netu - tylko sporadycznie, u znajomych lub na uczelni. Quote
Dada M Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 Anja - przelałam na razie 200 zł, niestety nie mogłam więcej założyć od siebie. Wiem, że nie wystarczy na RC Gastro, ale może do poniedziałku wyjaśni się sytuacja z deklaracją stałą od Wapiszon. Byłam Ci winna 13 zł za antybiotyk i preparaty osłonowe, czyli po dzisiejszym przelewie będzie u Ciebie 187 zł dla Rozi. Do kiedy dokładnie wystarczy Rozetce karmy ? Czy może już jej nie ma ? Dotarł mail z rachunkiem, dzięki :) Aktualny stan konta - minus 104 zł. Quote
asiaf1 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 ile trzeba dołożyć, żeby starczyło na karmę? [quote name='Dada M']Anja - przelałam na razie 200 zł, niestety nie mogłam więcej założyć od siebie. Wiem, że nie wystarczy na RC Gastro, ale może do poniedziałku wyjaśni się sytuacja z deklaracją stałą od Wapiszon. Byłam Ci winna 13 zł za antybiotyk i preparaty osłonowe, czyli po dzisiejszym przelewie będzie u Ciebie 187 zł dla Rozi. Do kiedy dokładnie wystarczy Rozetce karmy ? Czy może już jej nie ma ? Dotarł mail z rachunkiem, dzięki :) Aktualny stan konta - minus 104 zł.[/QUOTE] Quote
Tymonka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Dada M']Anja - przelałam na razie 200 zł, niestety nie mogłam więcej założyć od siebie. Wiem, że nie wystarczy na RC Gastro, ale może do poniedziałku wyjaśni się sytuacja z deklaracją stałą od Wapiszon. Byłam Ci winna 13 zł za antybiotyk i preparaty osłonowe, czyli po dzisiejszym przelewie będzie u Ciebie 187 zł dla Rozi. Do kiedy dokładnie wystarczy Rozetce karmy ? Czy może już jej nie ma ? Dotarł mail z rachunkiem, dzięki :) Aktualny stan konta - minus 104 zł.[/QUOTE] Karmy Rozi starczy jeszcze na parę dni , ja najwyżej założę od siebie :) Quote
Dada M Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='asiaf1']ile trzeba dołożyć, żeby starczyło na karmę?[/QUOTE] Nie jestem pewna - to zależy, czy Anja otrzyma zniżkę. Ostatnio razem ze zniżką płaciliśmy 213 zł, na allegro 14 kg RC Gastro Intestinal kosztuje 240 zł (plus przesyłka). Quote
Dada M Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='Anja2201']Karmy Rozi starczy jeszcze na parę dni , ja najwyżej założę od siebie :)[/QUOTE] Ok, dziękuję :) Quote
asiaf1 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 chyba gdzies miałam nr konta ale jeszcze raz poproszę Quote
Dada M Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Asiaf1 - dziękuję bardzo, zaraz wyślę nr konta. Quote
Dada M Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Anja - chyba przydałaby się Rozi obroża Kiltix (dobrze działa w Waszych okolicach ?). Orientujesz się może, ile kosztuje Kiltix u Waszego weta ? Mogę zamówić ją na vetlandii, duża będzie kosztowała 56 zł. Quote
Tymonka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ja swoje psy traktuję kropelkami w okresie kleszczowym , więc nie mam pojęcia ile będzie kosztowała u mojego wet . Quote
Recommended Posts