Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anja2201 napisał(a):
Nie przesyłaj , bo ja potem te kasę trzymam , a wolę jak ja kupię podam kwotę i tyle mi przelejesz .

Ok, czekam na info o kosztach.

Gdy dotrze deklaracja stała od Wapiszon za luty i marzec, i wystawię drugi bazarek, będzie można pomyśleć o kupnie jakiegoś preparatu na stawy dla Rozetki.
Marzy mi się ten Gelacan Fast ...

http://www.orling.pl/gelacan_fast.html

Posted

Rachunki wstawię wieczorem , ale całość (antybiotyk , rumentabs osłonowo i preparat żurawinowy ) 27 zł , u mnie Roza ma jeszcze 14 zł , czyli 13 zł dla mnie , to może razem z opłatą za DT , będzie jeden przelew . A Rozia dzisiaj dostała wędzoną nogę świńską i od rana nie wychodzi od siebie :)

Posted

Gosiu, przesyłaj do Ani. Ja nie wiem, kiedy będę mieć znów możliwość wykonywania przelewów.
Rozliczamy się z dołu, 6-tego dnia miesiąca (czyli gdy mamy 6 kwietnia, wpłata jest za okres 6.03-5.04).

Gosiu, Ty zrobiłaś teraz przelew za okres 6.03-5.04, tak ?

Anja - to może zrobię wspólny przelew za ostatnie wydatki i na badania krwi.

Posted

Szczerze powiedziawszy, nie mam pojęcia, za jaki okres. Przelałam na początku kwietnia, jak pozostałe deklaracje. Pewnie napisałam " kwiecień".
Aniu, nie zapomnij podać mi prawidłowego konta, bo znowu pójdzie na to "nie psie":)

Posted

Dada tak ty masz to prawidłowe :)
Narazie Rozia będzie dostawać 14 dni antybiotyk , później robimy badanie moczu , jeśli wszystko już będzie ok to odczekamy jakiś czas ( nie pamiętam ile ) i wtedy badamy krew . Obiecuję , że jutro wstawię rachunki , jakoś się zabrać za to nie mogę , a Rozia ma nową pasję ,męczy nadal swoją nóżkę świńską :)

Posted

Ja chcę zobaczyć zdjęcia Rozi i biednej świnki :razz:

Anja - wczoraj poznałyśmy Misię i Kaję :) Misia zaprezentowała się nam z jak najlepszej strony - rzuciła się na swoją koleżankę Herę ;)

Tu można obejrzeć fotki:

http://s683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/cudze/Czarodziejka/?start=all

Wpadłyśmy na pomysł, żeby przy okazji wpaść do Was w odwiedziny - ale nie miałam przy sobie telefonu (tym samym - nr tel do Ciebie i adresu), więc niestety, innym razem.

Posted

Rozia i jej kocha :D nie zostawia jej nawet na chwilę , jak idzie się wody napić to kość w zęby kładzie koło miski , pije , kość z powrotem w zęby i do siebie :)

Nie oddam !!!

Rozi kończy się karma , a i scanodyl trzeba kupić bo coraz gorzej chodzi , strasznie jej się tylne nóżki rozjeżdżają .Rachunek za leki poszedł na meila , dotarł?

Posted

Niestety nie dotarł mail z rachunkami.

Zaraz wyślę przypominajkę do Wapiszon - gdy wpłyną deklaracje od niej za luty, marzec i kwiecień, Rozia będzie mogła spać spokojnie.
Aktualnie na koncie Rozi jest teraz nieco ponad 90 zł, za kilka dni rozliczę bazarek, ale to wciąż będzie zbyt mało, by wystarczyło na karmę i na leki.

Czy ktoś mógłby poprowadzić bazarek m.in. dla Rozetki ?
Mam fanty, mam zdjęcia, ale nie mam teraz dostępu do netu - tylko sporadycznie, u znajomych lub na uczelni.

Posted

Anja - przelałam na razie 200 zł, niestety nie mogłam więcej założyć od siebie.
Wiem, że nie wystarczy na RC Gastro, ale może do poniedziałku wyjaśni się sytuacja z deklaracją stałą od Wapiszon.

Byłam Ci winna 13 zł za antybiotyk i preparaty osłonowe, czyli po dzisiejszym przelewie będzie u Ciebie 187 zł dla Rozi.
Do kiedy dokładnie wystarczy Rozetce karmy ? Czy może już jej nie ma ?
Dotarł mail z rachunkiem, dzięki :)

Aktualny stan konta - minus 104 zł.

Posted

ile trzeba dołożyć, żeby starczyło na karmę?
[quote name='Dada M']Anja - przelałam na razie 200 zł, niestety nie mogłam więcej założyć od siebie.
Wiem, że nie wystarczy na RC Gastro, ale może do poniedziałku wyjaśni się sytuacja z deklaracją stałą od Wapiszon.

Byłam Ci winna 13 zł za antybiotyk i preparaty osłonowe, czyli po dzisiejszym przelewie będzie u Ciebie 187 zł dla Rozi.

Aktualny stan konta - minus 104 zł.[/QUOTE]

Posted

[quote name='Dada M']Anja - przelałam na razie 200 zł, niestety nie mogłam więcej założyć od siebie.

Aktualny stan konta - minus 104 zł.[/QUOTE]

Karmy Rozi starczy jeszcze na parę dni , ja najwyżej założę od siebie :)

Posted

[quote name='asiaf1']ile trzeba dołożyć, żeby starczyło na karmę?[/QUOTE]

Nie jestem pewna - to zależy, czy Anja otrzyma zniżkę.
Ostatnio razem ze zniżką płaciliśmy 213 zł, na allegro 14 kg RC Gastro Intestinal kosztuje 240 zł (plus przesyłka).

Posted

Anja - chyba przydałaby się Rozi obroża Kiltix (dobrze działa w Waszych okolicach ?). Orientujesz się może, ile kosztuje Kiltix u Waszego weta ?
Mogę zamówić ją na vetlandii, duża będzie kosztowała 56 zł.