ania14p Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Dzisiaj, a właściwie wczoraj ok. 22 odeszła za Tęczowy most nasza zwariowana boksia Dagna. Jeszcze do nas to nie dotarło, bawiła się na spacerze ze starszym kolegą, wszystko było w porządku, a ok. 21.30 jakieś odruchy wymiotne, wetka powiedziała, że to chyba angina, ale nie uwierzyłam i podzwoniłam po poważniejszych wetach, nie zdążyłam do kliniki, był to najprawdopodobniej skręt żołądka. Rano sprawdzę co to znaczy, ale w tej chwili jesteśmy po prostu w szoku! Quote
ania14p Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Kasztanek nie chce jeść i smutas jest straszny, one były bardzo ze sobą związane, nie sądziłam, że aż tak. Quote
tripti Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 teraz dopiero przeczytałam :(((( przykro mi bardzo, biedna Dagna taka kochana psina z niej była... dobre życie piesiu miałaś przynajmniej to u Ani. Trzymajcie się... Quote
ania14p Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 To stało się tak szybko, że nie możemy wyjść z szoku. W każdym razie przeczytałam wszystko co znalazłam na o skręcie żołądka i stwierdzam, że choć działałam intuicyjnie nie popełniłam większych błędów, po prostu zabrakło mi czasu (od pierwszych objawów do śmierci minęło 1,5 godziny, a ja w tym czasie odwiedziłam 2 wetów, dzwoniłam do czterech, ściągnęłam samochód do przewiezienia psa do szpitala, trochę za stara jestem na takie maratony, ale czego się nie robi dla członka rodziny). Quote
ania14p Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Kasztan był w tym roku na prawdziwych wakacjach, na Chorwacji i niedługo pokaże Wam jakieś zdjęcia, ale tak naprawdę, jest taki jak ja - woli pojezierze augustowsie! Quote
tripti Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='ania14p']Kasztan był w tym roku na prawdziwych wakacjach, na Chorwacji i niedługo pokaże Wam jakieś zdjęcia, ale tak naprawdę, jest taki jak ja - woli pojezierze augustowsie![/QUOTE] to podróżnik :) kąpał się w morzu? czekam na fotorelację :) ale widać, że jednak swojski chłopak i patriota ;) Quote
ania14p Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Kasztanek jak i ja nie lubimy kamieni, za słonej wody, ale już wiemy, że w przyszłym roku pojedziemy nad polskie morze albo do mojego ukochanego Augustowa Quote
tripti Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Augustów... jakbyście mieli chęć na fajne jeziorko to polecam np Olecko :) Quote
ania14p Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Ciągle nie mogę się zabrać za zdjęcia, ale jak już to zrobię, to będzie i Kasztan w Chorwacji i Pola Negri w domu (właśnie dzisiaj przywieźliśmy ją z Palucha). Quote
tripti Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 Aniu pochwal się koniecznie nową koleżanką Kasztanka i samym Kasztankiem również :) Quote
ania14p Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Kasztan chwilowo wkurzony, a sunia po dwóch latach w tej upiornej mordowni niestety musi nauczyć się czystości, bo narazie pędzi do domu żeby załatwić sprawy toaletowe:angryy:. Quote
Ulka18 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Aniu, to wspaniale, ze wzielas biede ze schronu :D Pewnie leci do domu sie zalatwic, bo tam sie czuje w miare bezpiecznie. Czekamy na zdjecia :D Quote
ania14p Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Narazie leje jak z cebra, więc ze zdjęciami słabo, ale Pola zrobiła odkrycie, wie po co chodzimy na spacerki! Quote
Ulka18 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Czyli powoli zalapuje dziewczynka o co chodzi ze spacerami :D Madra suczka :D Quote
ania14p Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.417741868280462.98496.100001339574817&type=3 Quote
Ulka18 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Aniu, a co z ta lapinka jest nie tak? Byla zlamana? Quote
ania14p Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Myślę, że co najmniej dwa razy, ale w związku z tym dwa lata siedziała gdzieś w boksach nieadopcyjnych, :niewiem::modla:, dzięki wolontariuszkom, za ukrycie jej wśród psów do adopcji, może jest nie całkiem pełnosprawna, ale jest niewiele wolniejsza od Kasztana, a już na 100% bardziej rozrywkowa! Quote
Ulka18 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Czyli tam skad ja wzielas pies z taka lapka po adopcji jest skazany na dożywocie :crazyeye: Masakra i okrucienstwo. Quote
wisela1 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 I co tu naklikać.....Wiem !!! N - A - R - E - S - Z - C - I- E !!! Z jednym psem byłaś nudna, niekontaktowa i już miałam w planach się na Ciebie poobrażać. Cieszę się Anuś ogromnie. Z dwóch powodów. Psinka dostała prawdziwe psie zycie. a Ty się znowu uaktywniłaś na dogo Rada bym dać wyraz dosadniejszy mojej radości ale od czasu jakiegoś emotki obrażone i nie wskakują Quote
Recommended Posts