tripti Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 ania14p napisał(a):Futrzaka już nie ma :evil_lol:, został najpierw wydarty z sierści, a później ob...rany, to po szalonych wieczornych spacerkach po naszym osiedlu, gdzie co kawałek są wbite w ziemię tabliczki zabraniające wyprowadzania psów (:angryy:?), a brak tabliczek o wyrzucaniu śmieci przez okno :angryy:!!!!!!!!!!!! kogo nie ma??? i jak to? Quote
ania14p Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Nie ma futrzaka, czyli skóry baraniej, którą przynieśliśmy z mieszkania teściowej, żeby pieski miały mięciutko jak szaleją w kuchni :evil_lol:! Quote
Ulka18 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Mozna sie przestraszyc tym postem o futrzaku ;-) Tak to Ania napisalas, ze az ciary przechodza po plecach. Sniegu nie ma, jak sie psiaki teraz bawia w tym blocie? Kasztan pewnie bardziej sie brudzi niz Dagna. Quote
golf Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 jak tam moja ulubiona para-Kasztanek i Dagusia? Quote
ania14p Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Psy szaleją, dzisiaj poszliśmy nad Wisłę, bo tam jest wspaniały teren do biegania, nawet błota specjalnie nie było, ludzi też malutko, inne psy już sobie poszły (bo my śpiochy jesteśmy :oops:). Postanowiłam, że poranne spacery właśnie tam będziemy odbywać, bo mam doskonały przegląd sytuacji, (ta łąka jest na półwyspie), samochodów tam w zasadzie nie ma (czasami jakiś dostawczy się zjawi, ale droga szczęśliwie podła, więc jedzie wolniutko). Quote
tripti Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 ania14p napisał(a):Nie ma futrzaka, czyli skóry baraniej, którą przynieśliśmy z mieszkania teściowej, żeby pieski miały mięciutko jak szaleją w kuchni :evil_lol:! to dobrze, że tego futrzaka:) a co się z nim stało? Quote
wisela1 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ania14p napisał(a):Psy szaleją, dzisiaj poszliśmy nad Wisłę, bo tam jest wspaniały teren do biegania, nawet błota specjalnie nie było, ludzi też malutko, inne psy już sobie poszły (bo my śpiochy jesteśmy :oops:). Postanowiłam, że poranne spacery właśnie tam będziemy odbywać, bo mam doskonały przegląd sytuacji, (ta łąka jest na półwyspie), samochodów tam w zasadzie nie ma (czasami jakiś dostawczy się zjawi, ale droga szczęśliwie podła, więc jedzie wolniutko). A gdzie fotorelacja hm..???????????? Quote
ania14p Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Nie ma fotorelacji, bo jak zobaczyłam futrzaka całego w g...., to trochę mi żołądek zastrajkował :oops:, więc wyniosłam na balkon, zwinęłam i okręciłam taśmą coby pozbyć się cudaka :evil_lol:. Teraz psy tupią sąsiadom aż miło :cool3:! Quote
ania14p Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Byłam za szybka, z półwyspu Kotwica relacji brak, nawet o tak późnej porze spacerowej, było buro, ponuro i nie do focenia! Quote
ania14p Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Ale tak dla przypomnienia, uśmiech Kasztana :lol:, Quote
ania14p Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 On o tym wie, po każdej zabawie podchodzi do lustra popatrzeć jaki jest piękny :evil_lol:! Quote
puniaiwika Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 jeju jaki on słodki i dobrze ze chłopak zna się na swojej wartości i urodzie :):) Quote
golf Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='ania14p']Ale tak dla przypomnienia, uśmiech Kasztana :lol:, jaki on sliczny!!!!! Quote
ania14p Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Oba są śliczniaste, tylko Kasztan, jak to facet, bardziej narcystyczny :evil_lol:. Pokażę Wam kilka zdjęć z dzisiejszego spacerku, pogoda jaka jest to każdy widzi, więc i zdjęcia lekko przyszarzałe (akurat dopadła nas mżawka). walka o patyk była zajadła zwycięzca szczęśliwy, a Dagna rozgląda się za nowym patysiem! Quote
Atomowka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Kurde przepraszam Kasztanku ale nie mogę się się napatrzeć na Dagnę jest taka piękna :) Quote
ania14p Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Faktycznie Dagna ma super mordkę, ale z figurą to już nie jest tak fajnie. Gdzie ona się poniewierała w młodości, nie wiem, ale była bardzo zaniedbana, witaminek też chyba nie dostawała, nogi krzywe i łękowatość zacna na to wskazują. Quote
tripti Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 ale za to teraz baaaardzo zadbana i naprawdę piękna sama w sobie :) widziałam to wiem :P Quote
shirrrapeira Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Piękny pies, po raz pierwszy słyszę o psie, który przegląda się w lustrze, co by zobaczyć, czy jest dalej piękny. Dagna super. Śliniaczek jest?? Mordka pewnie pełna ślinki, jak coś dobrego jest? A jak z charakterem?? Łagodna?? Bo kasztan wygląda jak miluś. Quote
ania14p Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ślinią się obydwa i to zacnie, a charakterki to tak: Kasztan łagodny pieszczoch, a Dagna nieumiarkowanie serdeczna wobec ludzi, ale na dziamgające psy niestety się rzuca. Quote
shirrrapeira Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 To jak się kiedyś spotkamy na spacerze, to Dagna mnie nie zje. Mam obok boksera, która kocha wszystkich i do mnie skacze z radości. Quote
ania14p Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Masz to jak w banku, tylko ubranie może nieco ucierpieć, ja mam specjalne "zestawy" spacerowe! Quote
shirrrapeira Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Ja też mam specjalne zestawy "psie". A Kasztan to zaliże na gładko? Quote
ania14p Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Kasztan, poza domem jest trochę nieśmiały, on najwyżej ufaluni, tymi swoimi długimi sznurówkami. Quote
shirrrapeira Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Pięknie. Kocham takie nieśmiałe psiaczki. Quote
Recommended Posts