Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania14p napisał(a):
Futrzaka już nie ma :evil_lol:, został najpierw wydarty z sierści, a później ob...rany, to po szalonych wieczornych spacerkach po naszym osiedlu, gdzie co kawałek są wbite w ziemię tabliczki zabraniające wyprowadzania psów (:angryy:?), a brak tabliczek o wyrzucaniu śmieci przez okno :angryy:!!!!!!!!!!!!

kogo nie ma??? i jak to?

• Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mozna sie przestraszyc tym postem o futrzaku ;-) Tak to Ania napisalas, ze az ciary przechodza po plecach.

Sniegu nie ma, jak sie psiaki teraz bawia w tym blocie? Kasztan pewnie bardziej sie brudzi niz Dagna.

Posted

Psy szaleją, dzisiaj poszliśmy nad Wisłę, bo tam jest wspaniały teren do biegania, nawet błota specjalnie nie było, ludzi też malutko, inne psy już sobie poszły (bo my śpiochy jesteśmy :oops:). Postanowiłam, że poranne spacery właśnie tam będziemy odbywać, bo mam doskonały przegląd sytuacji, (ta łąka jest na półwyspie), samochodów tam w zasadzie nie ma (czasami jakiś dostawczy się zjawi, ale droga szczęśliwie podła, więc jedzie wolniutko).

Posted

ania14p napisał(a):
Nie ma futrzaka, czyli skóry baraniej, którą przynieśliśmy z mieszkania teściowej, żeby pieski miały mięciutko jak szaleją w kuchni :evil_lol:!

to dobrze, że tego futrzaka:) a co się z nim stało?

Posted

ania14p napisał(a):
Psy szaleją, dzisiaj poszliśmy nad Wisłę, bo tam jest wspaniały teren do biegania, nawet błota specjalnie nie było, ludzi też malutko, inne psy już sobie poszły (bo my śpiochy jesteśmy :oops:). Postanowiłam, że poranne spacery właśnie tam będziemy odbywać, bo mam doskonały przegląd sytuacji, (ta łąka jest na półwyspie), samochodów tam w zasadzie nie ma (czasami jakiś dostawczy się zjawi, ale droga szczęśliwie podła, więc jedzie wolniutko).

A gdzie fotorelacja hm..????????????

Posted

Nie ma fotorelacji, bo jak zobaczyłam futrzaka całego w g...., to trochę mi żołądek zastrajkował :oops:, więc wyniosłam na balkon, zwinęłam i okręciłam taśmą coby pozbyć się cudaka :evil_lol:.
Teraz psy tupią sąsiadom aż miło :cool3:!

Posted

Oba są śliczniaste, tylko Kasztan, jak to facet, bardziej narcystyczny :evil_lol:. Pokażę Wam kilka zdjęć z dzisiejszego spacerku, pogoda jaka jest to każdy widzi, więc i zdjęcia lekko przyszarzałe (akurat dopadła nas mżawka).

walka o patyk była zajadła

zwycięzca szczęśliwy,

a Dagna rozgląda się za nowym patysiem!

Posted

Faktycznie Dagna ma super mordkę, ale z figurą to już nie jest tak fajnie. Gdzie ona się poniewierała w młodości, nie wiem, ale była bardzo zaniedbana, witaminek też chyba nie dostawała, nogi krzywe i łękowatość zacna na to wskazują.

Posted

Piękny pies, po raz pierwszy słyszę o psie, który przegląda się w lustrze, co by zobaczyć, czy jest dalej piękny. Dagna super. Śliniaczek jest?? Mordka pewnie pełna ślinki, jak coś dobrego jest? A jak z charakterem?? Łagodna?? Bo kasztan wygląda jak miluś.

Posted

Ślinią się obydwa i to zacnie, a charakterki to tak: Kasztan łagodny pieszczoch, a Dagna nieumiarkowanie serdeczna wobec ludzi, ale na dziamgające psy niestety się rzuca.