Ulka18 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Aniu kochana, Spokojnych, Radosnych Swiat Bozego Narodzenia oraz Szczesliwego Nowego Roku 2011 dla Ciebie,Pawla i Zwierzakow. Quote
ania14p Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Dziękujemy i wzajemnie, najserdeczniejsze życzenia od naszej sześcioosobowej rodziny:tree1:. Przy okazji pokażę kilka zdjęć ładniejszej części naszego stada: Kaktus na parapecie, a Kasztan obserwuje go z podłogi :evil_lol: Dagna wypoczywa po zabawie z Kasztanem na ukochanym dywaniku zabranym z jej domu. a Panterek, nudzi się przygotowując paczkę dla Reksiowej rodzinki :diabloti:. Quote
ania14p Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Jeszcze dwa zdjątka portretowe Kasztanka: w domu i na śniegu! Quote
tripti Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 jak miła mordka :) Aniu życzę całej Waszej Rodzince zdrowych, pogodych i spokojnych Świąt :) i jeszcze raz dziękuje za ratunek dla Kasztanka. Quote
ania14p Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Kasztan nie czuje się uratowany :roll:, to jest BARDZO WAŻNY PAN PIES, KTÓRY OPIEKUJE SIĘ SWOJĄ RODZINĄ I PRZYJACIÓŁKAMI :evil_lol:, ostatnio byliśmy na spacerku z naszymi koleżankami (psią i ludzką) i jakiś goldenek postanowił zająć się dziewczynami, Kasztan tak długo go odganiał, że facet wreszcie dał nam spokój. Pozdrawiamy serdecznie, :tree1: i jeszcze raz dziękujemy za tego uroczego "dziamgota"! Quote
puniaiwika Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Dziekuje ślicznie za zyczonka i Składam serdeczne , mocne uściski Wesołych świąt ,spokojnych i radosnych :* Buziaki dla gromadki:*:* Quote
ania14p Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Justynko, Olu i Puniu, ja cały czas mam wyrzuty po mordzie, że nie ma prawdziwych zdjęć, tylko jakieś z łapanki, ale przyrzekam, będą lepsze! Quote
Atomowka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Wiem,że wszędzie ciężko ale może Dziewczyny wejdźcie może pomożecie, jakiś grosik się znajdzie albo znacie jakiś hotelik/ DT odpowiedni dla niej. W grupie siła może razem się uda http://www.dogomania.pl/threads/196383-Wyrzucona-suka-sytuacja-opanowana.-Teraz-zbieramy-na-leki. Quote
wisela1 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [quote name='ania14p'] a Panterek, nudzi się przygotowując paczkę dla Reksiowej rodzinki :diabloti:. panterek wrzeszczy - ZAPAKUJ MNIE TEŻ !!!!!! Quote
ania14p Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Panterek już dogadał się z Kasztanem, nawet Kaktus już przechodzi koło niego z godnością i tylko informacyjnie fuka na smarkacza. Przynieśliśmy z domu mamy futrzak dla zwierzaków i polegują na nim chętnie, szczególnie Dagna, ale pozwala też reszcie nacieszyć się wygodami. Kasztan szaleje z Dagną w domu tak, że własnych myśli nie słyszę, nie mówiąc już o telefonie, nie mogę się doczekać wiosny i wyjazdów na działkę, tam to dopiero pieski pokażą co potrafią! Quote
beka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Miło czytać ze Kasztanek szaleje, juz szczęsliwy i bezpieczny. A u nas w przytulisku jest sliczny prawie cocer spaniel :( Quote
ania14p Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Beko, nie odpiszę, bo nie mam teraz nikogo komu mogłabym polecić psiaka:-(. A teraz o Kasztanie, on musiał mieć zupełnie fajny dom, dzisiaj w trakcie szalonej zabawy z Dagną złapał jakiś patyczek i z nim uciekał przed suczydłem, więc postanowiłam sprawdzić jak się sprawy mają. Znalazłam niezłą gałązkę i rzuciłam huncwotowi, był zachwycony, pobiegł za patysiem, nie umie oddawać, ale zabawa była wspaniała, rzucanie, odbieranie, walka o kij z Dagną (Dagna nie biega za patykiem, tylko zabiera), przeciąganie, ale jak tylko zawołałam, że idziemy do domu to oba potwory przybiegły i podstawiły się do zapinania smyczy, jestem z nich dumna! Quote
tripti Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 wyglądał na takiego kanapowca, bardzo się cieszył na wyjście z domu. To szaleństwa na śniegu w pełni ! U nas też właśnie taki podział, jedna biega za patykiem, albo znajduje a druga za nią i zabiera :) fajnie, że tak przychodzą na zawołanie. Quote
ania14p Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Właśnie, to musiał być domowy pieszczoszek :eviltong: i dlatego takie to smutne:-(, że nikt go nie szukał, a być może ktoś go z domu wyrzucił:shake:. Jest to piesek wyjątkowo radosny, trochę za mało wybiegany, ale zawsze wraca do mnie, nawet jak dalej odbiegnie, bo niestety jest trochę nieposłuszny i musi wszystkie psy obejrzeć, nawet jak są dość daleko :angryy:! Quote
ania14p Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Zapomniałam napisać o jednej dość zabawnej rzeczy. Paweł oczywiście zabrał do pracy zdjęcia Kasztana (a firma jest bardzo duża) i rozesłał znajomym psiarzom. Wszyscy zachwyceni, a jedna z dziewczyn stwierdziła: "śliczny, taki w typie Cavaliera":evil_lol:. Nie jest to oczywiście wybitna znawczyni, a tym bardziej hodowczyni spanieli, ale wspominając pewnego maila, tak sobie myślę, że różne ludziska bywają :cool3:. [CENTER][/CENTER] Quote
tripti Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 tiaaa pamiętam tamtego maila!!!! nie odpisaliśmy, ale już więcej nikt nam nie zarzucał wprowadzania społeczeństwa w bład :) zobaczcie może to mamusia Kasztanka ;) : http://www.dogomania.pl/threads/199086-Nutka-piękna-mądra...-niepełnosprawna-sunia.-Czy-znajdzie-dom Quote
ania14p Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 http://www.petycje.pl/petycja/6231/p..._mordercy.html PODPISUJCIE I ROZSYŁAJCIE .Proszę...... Quote
ania14p Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 I Wam też najlepszego, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy, od nas i od tego szalonego Narcyza (po każdej zabawie z Dagną podchodzi do lustra i sprawdza czy jest piękny:evil_lol:), nigdy nie spotkałam psa, który musiałby, sprawdzać swoją urodę w lustrze!!!!!!!!!!!!! Quote
tripti Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!! Quote
wisela1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Zaniedbujesz się matka i nas też przy okazji..... Quote
ania14p Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Marudzisz ciotka, pogoda marudzi, ja marudzę, a zdjęcia też marudne, jak całe otoczenie. Mokro, ciemno i jakiś taki smutas dookoła. Panterek marudzi w łazience. Kasztan marudzi w kuchni. a było już tak ładnie i biało, ciągle czekaliśmy na słoneczko, żeby ładnych fotek narobić i nie wyszło:niewiem:! Quote
ania14p Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Futrzaka już nie ma :evil_lol:, został najpierw wydarty z sierści, a później ob...rany, to po szalonych wieczornych spacerkach po naszym osiedlu, gdzie co kawałek są wbite w ziemię tabliczki zabraniające wyprowadzania psów (:angryy:?), a brak tabliczek o wyrzucaniu śmieci przez okno :angryy:!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts