Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania14p napisał(a):
Tak, niestety to jest stadion narodowy w budowie, psy nie patrzą na to "cudo", ale ja patrzę i staram się myśleć, że jak skończy się budowa to będzie trochę lepiej, w końcu mam to codziennie przed oczami!

To jesteś Ciotka optymistką.... Ja się obawiam ze tam moze być już tylko gorzej...........

• Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to do tego dochodzi "łamanie Konstytucjii" bowiem barwy narodowe mają BARDZO ściśle określony odcień ;-)
Czyli jak to onegdaj mawiano o różnych dziwadełkach.... ni pies, ni wydra, cos na kształt szczygła....

Hahahahaha... no to się pośmiałam, a Tobie współczuję tak oryginalnych widoków...

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj były głównie zajęcia w wodzie, bo woda czyściutka, jeszcze dzieci nie zdążyły nawrzucać śmieci i nasiusiać!!

Później wąchaliśmy stokrotki :lol:

Posted

To jest fontanna :evil_lol:, w naszym parku są takie cztery i nawet są dość regularnie czyszczone, dzięki czemu nasze pieski mogą się ochłodzić i napić, zresztą w zeszłym roku, podczas upałów sama wchodziłam do fontanny :lol:.

Posted

Fajnie mają, ale tylko rano, po południu wylegają matki z dziećmi i wpadają w histerię jak tylko zobaczą psa. Najbardziej mnie wkurzają jak przyczepiają się kiedy sprzątam psią kupę, a zupełnie nie widzą nic nienormalnego w wysadzaniu dzieci na klombie, albo rzucaniu pampersów na trawnik zamiast do kosza.

Posted

Narobiłam trochę zdjęć i jak tylko znajdę trochę czasu to obrobię i powstawiam, ale jutro znowu mam jakiś "wyścig pokoju", zobaczymy jak się wyrobię.

Posted

Pieski wodno, terenowe.
Nad Wisłą:

I w parku:

Fontanny są świetne, szczególnie jak wracamy z nad Wisły, bo tam pieski zawsze się utytłają, a poza tym można się napić względnie czystej wody, bo ta wiślana nie wygląda zachęcająco.

Posted

Ania, chyba nie pijesz z fontanny ;)? piękne psiaki, mimo iż w centrum miasta żyją to cały czas kontakt z naturą mają. Dopieszczone :)
a co to za "wyścig pokoju" - biegasz gdzieś?

Posted

Ale wymyśliłaś, ja i bieganie:evil_lol:, to nawet jak byłam 30 kilogramów młodsza nie lubiłam biegać:oops:. Z fontanny nie piję, ale jak są upały to zdarza mi się wchodzić do wody, zresztą nie jestem w tym odosobniona.
W Wiśle też niektórzy próbują moczyć nogi, ale ja jakoś nie mam odwagi:cool3:, raz tylko znajomego szczeniaka wyciągałam, bo się maluszek wystraszył większego kolegi i uciekał do wody.

Posted

Dostawa zakupów, wizytacje mieszkania po teściowej (przychodzą zainteresowani, ale jakoś nie kupują:angryy:) wizyta u weta psiego i ludzkiego i jeszcze kilka zupełnie bezsensownych zajęć, tak ostatnio mi się te sprawy nakładają, że już mam dość:shake:.

• 3 weeks later...