wisela1 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 ania14p napisał(a):Tak, niestety to jest stadion narodowy w budowie, psy nie patrzą na to "cudo", ale ja patrzę i staram się myśleć, że jak skończy się budowa to będzie trochę lepiej, w końcu mam to codziennie przed oczami! To jesteś Ciotka optymistką.... Ja się obawiam ze tam moze być już tylko gorzej........... Quote
ania14p Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Błagam, nie dołuj mnie przy świętach! Dodam, ze kolorystyka też dość ciekawa: białe nie jest całkiem białe, a czerwone nie jest całkiem czerwone! Quote
wisela1 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 No to do tego dochodzi "łamanie Konstytucjii" bowiem barwy narodowe mają BARDZO ściśle określony odcień ;-) Czyli jak to onegdaj mawiano o różnych dziwadełkach.... ni pies, ni wydra, cos na kształt szczygła.... Hahahahaha... no to się pośmiałam, a Tobie współczuję tak oryginalnych widoków... Quote
wisela1 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 No dzieciaki, matkę w obroty...... Ciotki ciekawe co u Was ślicznudy ;-) Quote
ania14p Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Dzisiaj były głównie zajęcia w wodzie, bo woda czyściutka, jeszcze dzieci nie zdążyły nawrzucać śmieci i nasiusiać!! Później wąchaliśmy stokrotki :lol: Quote
tripti Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 jaki zgrany duet :) a gdzie taka wielka i czysta kałuża ??? ;) Quote
ania14p Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 To jest fontanna :evil_lol:, w naszym parku są takie cztery i nawet są dość regularnie czyszczone, dzięki czemu nasze pieski mogą się ochłodzić i napić, zresztą w zeszłym roku, podczas upałów sama wchodziłam do fontanny :lol:. Quote
wisela1 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 No proszę jak miło..... Matka wreszcie drgnęła... Quote
ania14p Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Fajnie mają, ale tylko rano, po południu wylegają matki z dziećmi i wpadają w histerię jak tylko zobaczą psa. Najbardziej mnie wkurzają jak przyczepiają się kiedy sprzątam psią kupę, a zupełnie nie widzą nic nienormalnego w wysadzaniu dzieci na klombie, albo rzucaniu pampersów na trawnik zamiast do kosza. Quote
ania14p Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Narobiłam trochę zdjęć i jak tylko znajdę trochę czasu to obrobię i powstawiam, ale jutro znowu mam jakiś "wyścig pokoju", zobaczymy jak się wyrobię. Quote
Kamila Proc Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 no to czekamy, bo zawsze milo wejsc na ten watek i zerknac Quote
ania14p Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 To na początek coś z życia kociszonów. Najpierw Pan Kaktus: a teraz Panterek: Quote
ania14p Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Pieski wodno, terenowe. Nad Wisłą: I w parku: Fontanny są świetne, szczególnie jak wracamy z nad Wisły, bo tam pieski zawsze się utytłają, a poza tym można się napić względnie czystej wody, bo ta wiślana nie wygląda zachęcająco. Quote
tripti Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Ania, chyba nie pijesz z fontanny ;)? piękne psiaki, mimo iż w centrum miasta żyją to cały czas kontakt z naturą mają. Dopieszczone :) a co to za "wyścig pokoju" - biegasz gdzieś? Quote
ania14p Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Ale wymyśliłaś, ja i bieganie:evil_lol:, to nawet jak byłam 30 kilogramów młodsza nie lubiłam biegać:oops:. Z fontanny nie piję, ale jak są upały to zdarza mi się wchodzić do wody, zresztą nie jestem w tym odosobniona. W Wiśle też niektórzy próbują moczyć nogi, ale ja jakoś nie mam odwagi:cool3:, raz tylko znajomego szczeniaka wyciągałam, bo się maluszek wystraszył większego kolegi i uciekał do wody. Quote
tripti Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 no mów szybko co to za wyścig pokoju:) jakoś wyścig kojarzy mi się z biegiem :) Quote
ania14p Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Dostawa zakupów, wizytacje mieszkania po teściowej (przychodzą zainteresowani, ale jakoś nie kupują:angryy:) wizyta u weta psiego i ludzkiego i jeszcze kilka zupełnie bezsensownych zajęć, tak ostatnio mi się te sprawy nakładają, że już mam dość:shake:. Quote
Recommended Posts