krzysio Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Jedziemy busem do Mołdawii w marcu, grupa liczy 9 osób, z powodów rodzinnych zwolniły się 2 miejsca. Chętnych na wspólny wyjazd zapraszam: krzysio@op.pl:) Quote
Shetanka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Gdzie można znaleźć jakieś informacje o tej wystawie? (obsada sędziowska, opłaty etc.) Quote
Yourii Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Czy to będzie ta wystawa gdzie zdobywając dwa JCAC spełnia się warunki na Młodzieżowego Championa ? jeśli tak to bardzo proszę o info odnośnie kosztów Quote
krzysio Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Tak na tych wystawach za 2xJCAC otrzymujesz tytuł młodzieżowego championa. Dopiero wróciłem z wystaw w Austrii napiszę Ci prv.:) Quote
Yourii Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Shetanka']Gdzie można znaleźć jakieś informacje o tej wystawie? (obsada sędziowska, opłaty etc.)[/QUOTE] [url]http://www.fci.md/[/url] [quote name='krzysio']Tak na tych wystawach za 2xJCAC otrzymujesz tytuł młodzieżowego championa. Dopiero wróciłem z wystaw w Austrii napiszę Ci prv.:)[/QUOTE] Czekam :) Quote
Zabajka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ja zbieram siły na Mołdawię juz od ponad 2 lat. Wciąż jakieś przeszkody mi wyskakują. Termin marcowy niestety też odpada bo suczka ma szczenięta i nie wróci do formy za 3 miesiące. Ale.... gdyby ktoś wybierał się do Mołdawii ciut później... to ja bardzo chętnie. Mam swój środek transportu - wystarczy mi możliwość jazdy z tyłu za kimś "na ogonie". Bo w kilka osób zawsze raźniej się podróżuje po "dzikich " krajach... Quote
krzysio Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Na wystawie w Mołdawii jest też krajowa wystawa Macedonii. Do zdobycia 3 championaty: Champion Mołdawii, Grand Champion Mołdawii i Champion Macedonii:roll: Jedziemy grupą 9os. Mamy 2 miejsca wolne:) Info:krzysio40@op.pl Quote
Basia_maja Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Poszukuję transportu do Polski dla 1 psa z tej wystawy. Quote
Pointer11 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Witam .:) My sie zastanawiam czy nie zabrac sie z wami...tylko teraz tak wy jedziecie na kilka dni..? Bo ja mam Pointera VII grupa..a termin przyjmowania zgloszen ..?? do kiedy mozna sie zglosic..?? wogole sa juz jakies info na temat wystawy...?? Quote
panbazyl Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 no tym razem mam w końcu nadzieję na tą Mołdawię. :) Quote
krzysio Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Informacje na temat wystawy na :www.fci.md/ Jeżeli ktoś chciałby z nami się zabrać inf. : krzysio40@op.pl Panbazyl oczywiście miejsce dla Ciebie i młodego masz zarezerwowane:) Quote
panbazyl Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ty wiesz, że ja na Mołdawię szykuję się już od dawna.... I myślę że Młody pokaże swoje wdzięki tak jak trzeba :) Quote
SandraNatan Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Jaką trasą najlepiej jechać?? Jak zrobić Grand CH.Mołdawi i jak Macedonii?? To są dwie osobne wystawy czy jedna?? Quote
krzysio Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Należy zgłosić psa na 2xcacib 1x cac i możesz wtedy otrzymać Champ.Mołdawii i Grand Champ. Mołdawii , na championa Macedonii potrzebujesz 1x cac;) Wszystkie te 4 wystawy odbywaja się w Kisziniowie w hali Moldexpo.:multi: Nie ma dobrej trasy przez Ukrainę całą drogę jedziesz wolno bo jakiekolwiek przyspieszenie grozi awarią nadwozia...:placz: no i w okolicy Lwowa jest dużo patroli mundurowych. Quote
SandraNatan Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Czyli lepiej jechać przez Rumunię czy wolniej,ale przez Ukrainę? Jakie opłaty są za poszczególne wystawy i czy odbywają się w dwóch dniach? Quote
krzysio Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Wszystkie wystawy odbywaja się w dwa dni w jednym miejscu:multi: Opłaty po 15 stycznia 50eu.:placz: My jako grupa mamy zniżki jak ktoś chce to mogę mu zgłosić psa jakoby niby jedzie ze mną -będzie miał parę eu taniej. Opłaty można uiszczać na wystawie- nie doliczają żadnych dodatkowych opłat. Wystawa Cac Macedonii kosztuje 40eu i nie ma tu znizki. Quote
SandraNatan Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Jeżeli zgłoszenie jest grupowe to potwierdzenie przychodzi na zgłaszającego czy na właściciela i w jakim czasie?? Quote
krzysio Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Robimy zgłoszenia grupowe tzn.wszystkie dokumenty /rodowód ew. championaty/ wysyłane są z mojego adresu. W krótkim czasie na mojego maile przychodzi potwierdzenie zgłoszonych psów. Na życzenie robią na każdą osobę oddzielnie lecz też na mojego maila. Jeżeli ktoś nie podróżuje z nami to wtedy rozsyłam potwierdzenia. Quote
panbazyl Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 ja Ci nie wyslałam danych mojego.... upsss. Poprawię się. :) Quote
SandraNatan Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 To ja byłabym chętna na te zgłoszenia grupowe ;) Dane wysyłam na pw. ;) Quote
krzysio Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Wyślij na: krzysio40@op.pl /scany -rodowód , ew. championat, jaka klasa/ i na które wystawy:) Quote
krzysio Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Panbazyl już mam twoje też. Ty też planujesz zrobić,jak zwykle, zapas słodyczy na Ukrainie.Bo moje dzieci już się nie mogą doczekać kiedy pojadę tzn. wrócę:) Mamy jeszcze miejsca na ten wyjazd inf: krzysio40@op.pl Quote
panbazyl Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='krzysio']Panbazyl już mam twoje też. Ty też planujesz zrobić,jak zwykle, zapas słodyczy na Ukrainie.Bo moje dzieci już się nie mogą doczekać kiedy pojadę tzn. wrócę:) Mamy jeszcze miejsca na ten wyjazd inf: krzysio40@op.pl no pewnie, tak troszkę, bo potem im wyjadam no i jestem zła na siebie.... :) Mam taki dość ciekawy sklep-hurtownię w Rawie - nie byliśmy tam wtedy. Mozemy tym razem podjechac i zobaczyc jakie mają ceny. Ta Moldawia juz niedługo :) Pogadamy o tym na wyjeździe do Jarosławia - mam nadzieję, że wpisałeś nas na listę wyjazdową do Jaroslawia? Quote
Recommended Posts