Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Czy to będzie ta wystawa gdzie zdobywając dwa JCAC spełnia się warunki na Młodzieżowego Championa ?
jeśli tak to bardzo proszę o info odnośnie kosztów

Posted

[quote name='Shetanka']Gdzie można znaleźć jakieś informacje o tej wystawie? (obsada sędziowska, opłaty etc.)[/QUOTE]
[url]http://www.fci.md/[/url]

[quote name='krzysio']Tak na tych wystawach za 2xJCAC otrzymujesz tytuł młodzieżowego championa.
Dopiero wróciłem z wystaw w Austrii napiszę Ci prv.:)[/QUOTE]
Czekam :)

Posted

Ja zbieram siły na Mołdawię juz od ponad 2 lat. Wciąż jakieś przeszkody mi wyskakują.
Termin marcowy niestety też odpada bo suczka ma szczenięta i nie wróci do formy za 3 miesiące.
Ale.... gdyby ktoś wybierał się do Mołdawii ciut później... to ja bardzo chętnie. Mam swój środek transportu - wystarczy mi możliwość jazdy z tyłu za kimś "na ogonie". Bo w kilka osób zawsze raźniej się podróżuje po "dzikich " krajach...

• 2 weeks later...
Posted

Na wystawie w Mołdawii jest też krajowa wystawa Macedonii.
Do zdobycia 3 championaty: Champion Mołdawii, Grand Champion Mołdawii i Champion Macedonii:roll:
Jedziemy grupą 9os. Mamy 2 miejsca wolne:)
Info:krzysio40@op.pl

• 3 weeks later...
Posted

Witam .:)
My sie zastanawiam czy nie zabrac sie z wami...tylko teraz tak wy jedziecie na kilka dni..? Bo ja mam Pointera VII grupa..a termin przyjmowania zgloszen ..?? do kiedy mozna sie zglosic..?? wogole sa juz jakies info na temat wystawy...??

Posted

Należy zgłosić psa na 2xcacib 1x cac i możesz wtedy otrzymać Champ.Mołdawii i Grand Champ. Mołdawii , na championa Macedonii potrzebujesz 1x cac;)
Wszystkie te 4 wystawy odbywaja się w Kisziniowie w hali Moldexpo.:multi:
Nie ma dobrej trasy przez Ukrainę całą drogę jedziesz wolno bo jakiekolwiek przyspieszenie grozi awarią nadwozia...:placz: no i w okolicy Lwowa jest dużo patroli mundurowych.

Posted

Wszystkie wystawy odbywaja się w dwa dni w jednym miejscu:multi:
Opłaty po 15 stycznia 50eu.:placz:
My jako grupa mamy zniżki jak ktoś chce to mogę mu zgłosić psa jakoby niby jedzie ze mną -będzie miał parę eu taniej. Opłaty można uiszczać na wystawie- nie doliczają żadnych dodatkowych opłat.
Wystawa Cac Macedonii kosztuje 40eu i nie ma tu znizki.

Posted

Robimy zgłoszenia grupowe tzn.wszystkie dokumenty /rodowód ew. championaty/ wysyłane są z mojego adresu. W krótkim czasie na mojego maile przychodzi potwierdzenie zgłoszonych psów. Na życzenie robią na każdą osobę oddzielnie lecz też na mojego maila. Jeżeli ktoś nie podróżuje z nami to wtedy rozsyłam potwierdzenia.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='krzysio']Panbazyl już mam twoje też. Ty też planujesz zrobić,jak zwykle, zapas słodyczy na Ukrainie.Bo moje dzieci już się nie mogą doczekać kiedy pojadę tzn. wrócę:)
Mamy jeszcze miejsca na ten wyjazd inf: krzysio40@op.pl
no pewnie, tak troszkę, bo potem im wyjadam no i jestem zła na siebie.... :) Mam taki dość ciekawy sklep-hurtownię w Rawie - nie byliśmy tam wtedy. Mozemy tym razem podjechac i zobaczyc jakie mają ceny.
Ta Moldawia juz niedługo :)
Pogadamy o tym na wyjeździe do Jarosławia - mam nadzieję, że wpisałeś nas na listę wyjazdową do Jaroslawia?