Chefrenek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Czy ktoś kto był w zeszłym roku, mógłby mi podać stawkę buldoga francuskiego ale na priva? Quote
aknad Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Jak zgłaszacie swoje psy na tą wystawę? Przyjmują zgłoszenia e-mailem czy wysyłacie pocztą, bo ja mam już swoje 2 dziewczyny opłacone ale nie zgłoszone :) Quote
DogoKika Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Pencia2 napisał(a):My zgłoszeni :D sypiamy w czasie wyjazdów do Francji w Etapie,ale tam nie przyjmują z psami nie wiem jak w Luxemburgu. 2 lata temu spałam w tym hotelu. Mieliśmy w pokoju 5 yorków. Poza tym cały hotel wypełniony był wystawcami z psami :) Quote
Aangel Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Czy jedzie może jakiś handler/ handlerka na tą wystawę, która mogłaby zabrać ze sobą moją suczkę, pogodną i przyjazną 10mies. bulterierkę ? Dokładam się do kosztów paliwa + wynagrodzenie za wystawienie. Jestem z Trójmiasta, ale mogę dowieźć suczkę. Lub ewentualnie szukam transportu dla siebie i psa jeśli jedzie ktoś na 1dzień w sobotę i wraca po wystawie. Pozdrawiam Quote
aknad Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 My już zgoszeni i opłaceni, dostałam już "oficjalne" potwierdzenie na e-maila przyjęcia moich rudzielców :) Zgłaszając psy elektronicznie wysyłaliście rodowód czy nie trzeba- bo mój niemiecki trochę kuleje :) Quote
Recommended Posts