Jump to content
Dogomania

LUKSEMBURG 26-27.03.2011- 2x Cacib

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
A możesz napisać tutaj a nie na priv skąd jest wyjazd? I czy sprawa jest nadal aktualna...?

Pzdr.

Asiu wyjazd jest z Lublina,chcesz się załapać?:loveu:

Posted

J.G napisał(a):
Asiu wyjazd jest z Lublina,chcesz się załapać?:loveu:

To pewne?
Jesli Lublin - to musze podziękowac...

Karadhras napisał(a):
A czy woadomo juz kto sędzuje tam? bo na stronie nie ma infor., może ktos ma jakąś ulotkę?

No właśnie. Na stronie - brak jakiejkolwiek info o przyszłorocznej wiosennej wystawie w L.
Karadhras - a Ty jesteś zainteresowana?

pzdr.

Posted

krzysio napisał(a):
Tak my wyjeżdżamy z okolic Lublina ale jedziemy do Warszawy po dwie dziewczyny z pieskami. Jeżeli Asiaczku jesteś zainteresowana to pisz.
krzysio40@op.pl

Teoretycznie jestem zainteresowana, ale dopóki nie ma podanych sędziów - to decyzji nie podejmę...

Pzdr.

Posted

ATHENA napisał(a):
To jest napewno DUOCACIB ?? czy cacib dwudniowy z podziałem na grupy ???
Z tego, co pamiętam z poprzednch lat, to był CACIB dwudniowy z podziałem na grupy. Na pewno nie był to 2xCACIB...

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Mam parę pytań odnośnie tej wystawy, ze względu na to iż to będzie nasz pierwsza wystawa poza granicami kraju to chciałabym upewnić się w paru kwestiach, a przecież kogo miałabym się poradzić jak nie Was :P

[LIST]
[*] Jak to wygląda z językiem? czy osoba sędziująca mówi po angielsku? jeżeli tylko po swoim ojczystym języku jak to wygląda gdy wystawia obcokrajowiec?
[*] I czy w sekretariacie są osoby anglojęzyczne?
[*] Czy numerek zostanie przysłany na adres w Polsce, czy trzeba będzie go odebrać na miejscu?
[*] A na samym ringu, czy jakoś inaczej prezentuje się psa?
[*]Ogólnie jakie jest nastawienie na obcokrajowców? są cierpliwi i wyrozumiali?
[*]I jeszcze proszę o info kiedy można się spodziewać jakiś informacji odnośnie tej wystawy na stronie FCL ([url]http://www.uchl.lu/[/url]) i kiedy miej więcej będzie i czy w ogóle będzie możliwość zapisu on-line
[/LIST]
Z góry dziękuję za odpowiedź :)