Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia Monki u mnie dziś wstawię ;)
Mona jest coraz spokojniejsza, ale kotecek.. jak go zobaczy to wyrywa mi rękę ze stawu po prostu.. :evil_lol:

Tylko jest problem, ona już się do mnie przywiązała, więc dom na już potrzebny..

Posted

Z pewnością ona chce go tylko powąchać..........:evil_lol:
moge wypożyczyć swoja kocicę wagi ciężkiej........nie z takimi psiami sobie radzila na działce.......:lol: w oswajaniu rzecz jasna.
Czy jakaś dobra dusza zrobi nam plakacik? musimy szukać domku choć u Folen tak dobrze jest........:painting::painting::painting:

Posted

Folen, może jednak puść Monę do tego kotka... w przeciwnym wypadku możemy już nigdy się nie dowiedzieć o co tak naprawdę jej chodzi :lol:. Nie pozwól nam trwać w niepewności...

Posted

No nie wiem czy to dobry pomysł :p Chciałabym mieć koteczka w jednym kawałku jednak, i jak Enia zauważyła, bynajmniej o wąchanie nie chodziło Monie :evil_lol:
Enia a jak się ma koteczek wagi ciężkiej do cielątka z którym Mona się chciała "przewitać" ;) ?
Chyba tylko pieseczki wchodzą w grę, ale to sprawdzimy po niedzieli dopiero..

Posted

Właśnie od tej chwili zaczynamy przyjmować zapisy na tę piękną sunię ;).
Proszę się... pchać... bo dla wszystkich nie wystarczy :lol:.

Od Mony dla Folen :loveu:.

Posted

Piekna jest!!! jak lśni jej sierść, pewnie czesalaś ją Folen z pól dnia?
nareszcie swoboda po sześciu miesiącach na metrowym lańcuchu........

Posted

Folen - napisz mi ten tekścik o Monie. tzn o jej charakterze. bo ja wczesniej na allegro miałam taki tekst
Piękna suka MONA po śmierci pana trafila do węgrowskiego schroniska. Rodzina łatwo pozbyła się kłopotu pozostawiając psa wśród stu innych.
Mona to ok. 3-letnia duża, czarna, długowłosa suka. Po przyjściu do schroniska miała piękna, puszystą sierść (patrz zdjęcie) Sunia z dnia na dzień smutnieje. Kochana i rozpieszczana przez pana nie rozumie czemu nagle zostala sama. Jedyne chwile radości w tej okrutnej rzeczywistości to glaski podczas karmienia. Jej smutne oczy wodzą za każdym kto jest w pobliżu.
Łagodna i zrównoważona Mona podaruje swoje pelne milości serduszko temu kto zechce ją pokochać i dać odrobinę ciepla.
MOŻE CZEKA WLAŚNIE NA CIEBIE…….
może ktos ma jakies uwagi co do tekstu....to zmienię

Posted

O Monie można dopisać jeszcze, że jest sunią bardzo spokojną, łagodną i oddaną człowiekowi. Szybko się przywiązuje i pokocha w niedługim czasie swojego człowieka. Nie lubi kotów, lubi długie spacerki i czesanie :)
Można dodać też, że przebywa u mnie w domu tymczasowym.

Ten teks Ola jest dobry jak dla mnie ;)