enia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Gdzie ten domek??? najlepszy z najlepszych.......:roll: Quote
Olga132 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Oj Mona, Mona - czemu nikt się tobą nie interesuje..... Wędruj na górę !!!! Quote
Olga132 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Czemu MONY nikt nie podnosi??? Enia, Evita, Jomar, Folen:mad: - gdzie jesteście ???? A ona tak czeka na nowy domek....... Quote
Folen Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Mona hopaj po domek, bo tu bęcki się dostają.. Quote
Folen Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Komu Misia czarnego? Nikt nie potrzebuje takiej przytulastej psinki? .. Quote
evita. Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Zrobiłam Monie plakat. Jeśli ktos sobie życzy mogę wysłać. Mój mail ina11@gazeta.pl Quote
enia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Podnosze panienkę, w sobotę spróbuje na spacerek sunie zabrać, obadamy jak na smyczy, sprawdzimy jak z kotkiem, zrobimy zdjęcia i na moim Tz będzie próba jak Mona reaguje na facetów.......:p Ola coś jeszcze mam sprawdzić???? Quote
Olga132 Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 opis pieska tzn.wys.do grzbietu,kastrowana lub nie,ile ma lat,opis charakteru,z jaka rodzina bylyby szczesliwa(Sportowa,seniorzy,dzieci od ilu lat,)moze zostac pare godz.sama,czy zgadza sie z innymi psami,kotami. Czy jest zaszczepiona ,i p/jakim chorobom? .Dlaczego oddali pieska ,Prosze podac powod. Quote
enia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 O matko jak spadla! gdzie sie wszyscy podziali???? Quote
Folen Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Podrzucam Monę ;) Fotki wstawię wieczorem, ale powiem, że Mona miała sesję jak prawdziwa gwiazda ;) Quote
enia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Tak śliczna Mona pozowala do zdjęć z anielską cierpliwością! (prawie) moje uwagi: po wyjściu z boksu szalala z radości i gnala przed siebie, istaniala poważna obawa, że sobie z Folen nie poradzimy utrzymać ją (tak stwierdzil Tomek i Jola), ale dzielna ciotka Enia poszla na pierwszy ogień i starala sie utrzymać sunie w radosnym początku spaceru. Mona to bystra dziewczynka i zorientowala sie , że ciotki mają ochotę pospacerować więc sobie odpuścila i szla grzecznie.Nie wykazala ani razu agresji, ani chęci ucieczki,mijalysmy specjalnie krowę i Mona miala ją w nosie,chciala żeby ją ciągle glaskać, jadla trawkę, i wogole byla super szczęśliwa.Co do kota , to widziala doroslą kotkę i wydawalo się , że jest jej obojętna, ale zaraz napatoczyl sie malutki skoczny kocurek i chyba miala ochotę pobiegać za nim ( wybaczcie ale nie pozwolilam i nie wiemy co by bylo gdyby......) .Folen ocenila ją na ok. 30 kg.mimo pieknego futra jest chuda, sierść jest niewyczesywana i zaczyna być to widoczne niestety.Bardzo lubi stawać na tylnich lapach i przednimi opierać sie o czlowieka.Nie zna polecenia siad, ani daj lapkę ( być może udawala) to cwaniara.Do ludzi jest ok. Tomek mlody facet radzil sobie z nią doskonale, ogolnie zero agresji w schronisku i poza nim.Wychodząc ze schroniska Mona ( niektorzy wiedzą jak to wygląda, potworny jazgot i rzucające sie psy) nie reagowala na żadne zaczepki i próby ataku przez sasiadów. Po spacerku byla bardzo nieszczęsliwa, że wraca do boksu, zwyczajnie nie chciala iść. Uważam , że ona lubi ruch, spacery, kocha towarzystwo ludzi. Quote
enia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Olga , Mona nie jest wysterlizowana , a o szczepieniach nic nikt nie wie , w schronisku nie byla szczepiona póki co.Ma ok. 3 lat, czy zostac sama w domu może tego nie wiem. Pan jej umarl i dlatego jest w schronie. coś jeszcze??? wysokość suni ok. 50 cm . Quote
Folen Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 A ja fotki dodam od siebie i podpisuję się pod wszystkim, co napisała Enia ;) Quote
Folen Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Fotka pięknej sierści ;) Zdjęć jest jeszcze więcej więc ewentualnie mogę jeszcze jakieś wstawić ;) Quote
enia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Folen starczy na razie, bedziemy dawkować jak ktoś sie upomni! mam nadzieje , że znajdzie sie taki ktoś.........:p Quote
Recommended Posts