gallegro Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Moną zainteresowała się nawet P.Jadzia :cool3:. Nic dziwnego, przecież dzisiaj jest wtorek :razz:. Quote
Folen Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Zdjęcia Monki u mnie dziś wstawię ;) Mona jest coraz spokojniejsza, ale kotecek.. jak go zobaczy to wyrywa mi rękę ze stawu po prostu.. :evil_lol: Tylko jest problem, ona już się do mnie przywiązała, więc dom na już potrzebny.. Quote
enia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Z pewnością ona chce go tylko powąchać..........:evil_lol: moge wypożyczyć swoja kocicę wagi ciężkiej........nie z takimi psiami sobie radzila na działce.......:lol: w oswajaniu rzecz jasna. Czy jakaś dobra dusza zrobi nam plakacik? musimy szukać domku choć u Folen tak dobrze jest........:painting::painting::painting: Quote
gallegro Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Folen, może jednak puść Monę do tego kotka... w przeciwnym wypadku możemy już nigdy się nie dowiedzieć o co tak naprawdę jej chodzi :lol:. Nie pozwól nam trwać w niepewności... Quote
Folen Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 No nie wiem czy to dobry pomysł :p Chciałabym mieć koteczka w jednym kawałku jednak, i jak Enia zauważyła, bynajmniej o wąchanie nie chodziło Monie :evil_lol: Enia a jak się ma koteczek wagi ciężkiej do cielątka z którym Mona się chciała "przewitać" ;) ? Chyba tylko pieseczki wchodzą w grę, ale to sprawdzimy po niedzieli dopiero.. Quote
BasiaD Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 MONA do góry na 1 stronkę , po domek hopaj! Quote
gallegro Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Właśnie od tej chwili zaczynamy przyjmować zapisy na tę piękną sunię ;). Proszę się... pchać... bo dla wszystkich nie wystarczy :lol:. Od Mony dla Folen :loveu:. Quote
enia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Piekna jest!!! jak lśni jej sierść, pewnie czesalaś ją Folen z pól dnia? nareszcie swoboda po sześciu miesiącach na metrowym lańcuchu........ Quote
beka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ale cudne uśmiechniete pycho. Mona -jestes piękna jak MonaLisa. Quote
Olga132 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Folen - opisz charakter mony. dam ja na allegro. wstawimy nowe zdjęcia !!! musi ktos się nia zainteresować! Quote
Mośka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Nie wierze -nikt nie chce pieknej MONY???????? Quote
Olga132 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Folen - napisz mi ten tekścik o Monie. tzn o jej charakterze. bo ja wczesniej na allegro miałam taki tekst Piękna suka MONA po śmierci pana trafila do węgrowskiego schroniska. Rodzina łatwo pozbyła się kłopotu pozostawiając psa wśród stu innych. Mona to ok. 3-letnia duża, czarna, długowłosa suka. Po przyjściu do schroniska miała piękna, puszystą sierść (patrz zdjęcie) Sunia z dnia na dzień smutnieje. Kochana i rozpieszczana przez pana nie rozumie czemu nagle zostala sama. Jedyne chwile radości w tej okrutnej rzeczywistości to glaski podczas karmienia. Jej smutne oczy wodzą za każdym kto jest w pobliżu. Łagodna i zrównoważona Mona podaruje swoje pelne milości serduszko temu kto zechce ją pokochać i dać odrobinę ciepla. MOŻE CZEKA WLAŚNIE NA CIEBIE……. może ktos ma jakies uwagi co do tekstu....to zmienię Quote
Olga132 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 poszukiwanie dla niej domu to bardzo pilna sprawa - bo ona szybko sie przywiązuje do człowieka.... Quote
Folen Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 O Monie można dopisać jeszcze, że jest sunią bardzo spokojną, łagodną i oddaną człowiekowi. Szybko się przywiązuje i pokocha w niedługim czasie swojego człowieka. Nie lubi kotów, lubi długie spacerki i czesanie :) Można dodać też, że przebywa u mnie w domu tymczasowym. Ten teks Ola jest dobry jak dla mnie ;) Quote
Olga132 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=139402710 Quote
evita. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Jest nowy- uaktualniony plakat Mony uwzględniający wszelkie zmiany jakie ostatnio zaszły w jej życiu :lol: Komu plakacik :cool3: ? Quote
enia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Cioteczki bierzcie plakacik, ja rozwieszam u wetów swoich i w okolicach willowych......... Rozklejajcie bardzo proszę!!!! Quote
Mośka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Mona pragnie milosci..i sowjego domku :razz: Quote
Recommended Posts