enia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Monka czeka na milość i swój dom.:roll: Evitka mozesz wstawić te dwa zdjęcia Mony z Kubkiem? Quote
beka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ona jest śliczna szkoda że moje suczydła ( a w zasadzie jedna sucz) takie wredoty. Może ktoś weźmie sliczną monkę na dt Quote
enia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Mona jest cudna, serce mi pęka jak wychodze od niej z boksu.......:-( Quote
Mośka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Mona, gdzie jest to serce co Cie pokocha??? Quote
enia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Tego nie wiem Beka, a czy Mona to owczarek? ja sie nie znam....... Quote
evita. Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Czarny niedźwiadek nadal tkwi samotnie na łańcuchu ...:shake: Quote
enia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Pięć miesięcy na łańcuchu bez mozliwości spaceru, łańcuch 1,5 m od kilkunastu dni własna buda dopiero..........:-( co to za zycie???:-( choć tymczas jakiś błagamy......... Quote
Ania W Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Mona to owczarek "prawie" belgijski ;-) Może też być owczarkiem węgrowskim. Z resztą możemy do niej dorobić nazwę rasy jaką sobie potencjalny właściciel wymarzy :-) Quote
Folen Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Potem wstawię aktualne fotki Mony, ale z tego miśka to już mało jej zostało, śierść w kiepskim stanie :-( Quote
Becia66 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Czy Mona zaakceptuje drugą sukę wdomu- łagodną domowniczkę? Bardzo ważna informacja!!! Nie może być żadnych wątpliwości!!! Quote
enia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 becia66 napisał(a):Czy Mona zaakceptuje drugą sukę wdomu- łagodną domowniczkę? Bardzo ważna informacja!!! Nie może być żadnych wątpliwości!!! Nie umiem odpowiedzieć i dac żadnej gwarancji, Mona jest w boksie sama, nie wiem jak sie zachowa w domu z druga suczką......:roll: do ludzi bardzo łagodna i wręcz nachalna na głaskanie. Quote
gallegro Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 becia66 napisał(a):Czy Mona zaakceptuje drugą sukę wdomu- łagodną domowniczkę? Bardzo ważna informacja!!! Nie może być żadnych wątpliwości!!! Jeśli chodzi o stosunek do suki to nie jestem pewien na 100% (powiedzmy na 90%). W każdym razie, miałem z Moną okazję przebywać przez godzinę w różnych warunkach (bieganie na smyczy, jazda samochodem, pobyt w nowym domu). Mona jest bardzo mądrą i zrównoważoną sunią. To oaza łagodności. Jeśli pytanie wiąże się z konkretną propozycją adopcji, myślę, że możnaby umieścić ją na próbę z inną spokojną suczka w jednym kojcu (na początku pod nadzorem). W czasie przechodzenia przez schronisko, nie reagowała na inne szczekające psy - to dokładnie zapamiętałem. Quote
*Gajowa* Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Jakiej wielkosci jest Mona ? Czy do kolana czy dużo powyzej ? Quote
Folen Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Mona bardzo dobrze, całuski rozdaje i jest uśmiechnięta ;) Dziś czesanko robimy i długi spacerek :p Quote
enia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 To szcześciara jedna, a dla Ciebie Folen wielkie podziekowania za tymczas dla naszej niedźwiedzicy......... Quote
Mośka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Folen, napisz nam jak Mona. I zdjecie jakies mile widziane;) Quote
Recommended Posts