Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pięć miesięcy na łańcuchu bez mozliwości spaceru, łańcuch 1,5 m od kilkunastu dni własna buda dopiero..........:-(
co to za zycie???:-(
choć tymczas jakiś błagamy.........

Posted

Mona to owczarek "prawie" belgijski ;-)
Może też być owczarkiem węgrowskim.
Z resztą możemy do niej dorobić nazwę rasy jaką sobie potencjalny właściciel wymarzy :-)

Posted

becia66 napisał(a):
Czy Mona zaakceptuje drugą sukę wdomu- łagodną domowniczkę? Bardzo ważna informacja!!! Nie może być żadnych wątpliwości!!!

Nie umiem odpowiedzieć i dac żadnej gwarancji, Mona jest w boksie sama, nie wiem jak sie zachowa w domu z druga suczką......:roll:
do ludzi bardzo łagodna i wręcz nachalna na głaskanie.

Posted

becia66 napisał(a):
Czy Mona zaakceptuje drugą sukę wdomu- łagodną domowniczkę? Bardzo ważna informacja!!! Nie może być żadnych wątpliwości!!!

Jeśli chodzi o stosunek do suki to nie jestem pewien na 100% (powiedzmy na 90%). W każdym razie, miałem z Moną okazję przebywać przez godzinę w różnych warunkach (bieganie na smyczy, jazda samochodem, pobyt w nowym domu). Mona jest bardzo mądrą i zrównoważoną sunią. To oaza łagodności. Jeśli pytanie wiąże się z konkretną propozycją adopcji, myślę, że możnaby umieścić ją na próbę z inną spokojną suczka w jednym kojcu (na początku pod nadzorem). W czasie przechodzenia przez schronisko, nie reagowała na inne szczekające psy - to dokładnie zapamiętałem.