Hawanka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Mona']Rok temu było upalnie ;-)[/QUOTE] Oj było było pięknie :) Quote
Agasia Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Powodzenia jutrzejszym! Ja juz modle sie o pogode na niedziele! Quote
M&M&O&I Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Agasia']Powodzenia jutrzejszym! Ja juz modle sie o pogode na niedziele![/QUOTE] dołączam się :) i również mm nadzieje na nie deszczową pogode w niedziele :) Quote
katik Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Powodzenia! Liczę na bogatą fotorelacje z wystawy:) Quote
M&M&O&I Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='Asiaczek']Na GB juz są pierwsze wyniki:) Pzdr.[/QUOTE] a co to GB ? :P Quote
Asiaczek Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Oj, literówka - powinno być FB - Facebook. Juz poprawiłam... pzdr. [U][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2][COLOR=purple][FONT=Arial][SIZE=4][URL="http://www.dogomania.pl/threads/206054-Zagin%C4%85%C5%82-basenji-Warszawa-Mokot%C3%B3w-13.04.2011-r."][U][IMG]http://i55.tinypic.com/htu4jr.png[/IMG][/U][/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/U] Quote
Monalisa4 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [B]kto się wybiera do Opola i będzie jechał od strony Częstochowy ...to niech wezmie poprawkę na czas dojazdu....-pod Opolem /30km / trwają roboty drogowe....jazda koszmar :((((((( [/B] Quote
Yourii Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='Asiaczek']Na FB juz są pierwsze wyniki:) Pzdr.[/QUOTE] o jak szybko hehe :) powodzenia wszystkim ! czekamy na relację :lol: Quote
Agasia Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='Monalisa4'][B]kto się wybiera do Opola i będzie jechał od strony Częstochowy ...to niech wezmie poprawkę na czas dojazdu....-pod Opolem /30km / trwają roboty drogowe....jazda koszmar :((((((( [/B][/QUOTE] Niestety teraz cala trasa Warszawa-Katowice to jeden pas i rozkopane wszystko na okolo. No dzisiaj pogoda dopisala, baaaardzo prosze jeszcze tylko o jutro i potem moze lac caly tydzien! :D Quote
Asiaczek Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='Monalisa4'][B]kto się wybiera do Opola i będzie jechał od strony Częstochowy ...to niech wezmie poprawkę na czas dojazdu....-pod Opolem /30km / trwają roboty drogowe....jazda koszmar :((((((( [/B][/QUOTE] Dzięki za info:) [quote name='Agasia']Niestety teraz cala trasa Warszawa-Katowice to jeden pas i rozkopane wszystko na okolo. No dzisiaj pogoda dopisala, baaaardzo prosze jeszcze tylko o jutro i potem moze lac caly tydzien! :D[/QUOTE] Licze, że Opole nie zawiedzie i będzie ładnie. Oby bez deszczu... Pzdr. [U][B][COLOR=DarkRed][URL="http://www.dogshowhandling.xt.pl/"][U][B][SIZE=5][IMG]http://img546.imageshack.us/img546/8594/wazirbanner.png[/IMG][/SIZE][/B][/U][/URL][/COLOR][/B][/U] Quote
panienkabubu Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Jeśli to jakiś znak to na śląsku leje jak z cebra i grzmi i jest generalnie burza :P Mimo wszystko jedziemy jutro z uśmiechem na ustach i liczymy na CUD :evil_lol: Quote
M&M&O&I Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='panienkabubu']Jeśli to jakiś znak to na śląsku leje jak z cebra i grzmi i jest generalnie burza :P Mimo wszystko jedziemy jutro z uśmiechem na ustach i liczymy na CUD :evil_lol:[/QUOTE] a u mnie właśnie przestało padać i grzmieć :) Quote
Hawanka Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='Asiaczek']Na FB juz są pierwsze wyniki:) Pzdr.[/QUOTE] ??????????????????????? Quote
Asiaczek Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='panienkabubu']Jeśli to jakiś znak to na śląsku leje jak z cebra i grzmi i jest generalnie burza :P Mimo wszystko jedziemy jutro z uśmiechem na ustach i liczymy na CUD :evil_lol:[/QUOTE] O, matko, no i jak tu się spakować...? Czy brac pelerynkę p/deszczową, kurczę, sama sobie musze odpowiedzieć na to pytanie... Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 w Opolu niestety pada ale ja zyje nadzieja ze jutro bedzie ladnie Quote
katik Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 od zachodu ma się rozpogadzać, więc może i do Opola dojdzie ładna pogoda. Quote
cockermanka Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Jadąc A4 od Katowic proponuję kierować się na Strzelce Opolskie - tak jak prowadzą znaki objazdu - droga wygodna i krótsza - jest tylko w jednym miejscu ruch wahadłowy i światła, a poza tym dojeżdża sie dużo szybciej do Opola, a dojazd na wystawę jest bardzo prosty. Pogoda była cudna, przywiozłyśmy res.CACIB dla Cassa, CWC dla Vittki i srebro dla Carrmen. Quote
Klementynkaa Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 durne pytanie - ringi sa w hali czy na powietrzu??? bo nie wiem w co się ubrać!!! Quote
M&M&O&I Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='Elitesse']w Opolu niestety pada ale ja zyje nadzieja ze jutro bedzie ladnie[/QUOTE] nieee, nie dołuj mnie, właśnie psa ładnie wykąpałam, wysuszyłam.. a jak będzie padać to cała moja praca pójdzie na marne, bo zaraz mu wszystkie kłaki odstają :P Quote
Jakaranda Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='Klementynkaa']durne pytanie - ringi sa w hali czy na powietrzu??? bo nie wiem w co się ubrać!!![/QUOTE] I tak i tak. W hali jest kilka ringów, większość pod chmurką Quote
Merrick Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 BALDUR Braterstwo Wilczaków - ocena wybitnie obiecująca, lokata I/II, Najlepsze Baby w Rasie i ..... III BIS Baby :bigcool::multi::cunao: Quote
Recommended Posts