Monalisa4 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Fotki będą wieczorem ;) bo chwilowo mam problemy z siecią ;( ale na pocieszenie filmik z wyborów Best Puppy http://www.youtube.com/watch?v=VLZ38bVwzc8 Quote
Karma Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Witam i mam serdeczną prośbę .Czy ktoś może mi udostępnić zdjęcie z BIS BABBY z Niedzieli ,Jestem hodowcą od pomeraniana. Ula Quote
Merrick Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Kurczę, tyle zdjęć z niedzieli i filmików a sobota jakaś taka zapomniana :shake: Quote
Patsi Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='izabela.szczepaniak']Witam i gratulacje dla wszystkich a tu mała fotorelacja http://foto.onet.pl/cg53f,1sfh2sgocoo9 :p Mała fotorelacja! :evil_lol: Świetne fotki! Quote
berdi Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Asiaczek'] Bardzo mocno trzymałam za sunię kciuki na BIS Juniorów i cieszę się, że znalazła się na pudle:) Gratulacje! Pzdr.[/QUOTE] Asiaczku dziękuję i gratulacje, ja również Wam mocno kibicowałam:loveu::loveu: [quote name='PodajLape.pl']Uwielbiam Pande - bardzo jej kibicowaliśmy, myśle że przyszłosć jest ogromna przed tym psiakiem !!!![/QUOTE] Bardzo mi miło :oops::oops::loveu: dziękuję za te słowa oraz doping dla naszej małej :loveu: Quote
berdi Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Monalisa4 świetna fotorelacja, dzięki :) :loveu: widzę że moja Panda się załapała, czy można brać fotki? Quote
Monalisa4 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 jasne ze można. Wymiziaj od nas pandę jest CUDNA ! Bardzo mi sie podoba ;)) trzymaliśmy cały czas kciuki za ta piękność ;))) Quote
berdi Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Monalisa4']jasne ze można. Wymiziaj od nas pandę jest CUDNA ! Bardzo mi sie podoba ;)) trzymaliśmy cały czas kciuki za ta piękność ;)))[/QUOTE] Dziękuję!! :loveu: Panda już wymiziana, ona to uwielbia, szkoda że osobiście nie możecie, ale pewnie będzie jeszcze okazja nie raz :) Quote
irishsetters Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Dla Nas Opole było bardzo udane :) Quinniver's Old Time Rock 'N' Roll - ex.I, CAC, CACIB, BOB, BOG ! American Dollar z Arislandu - ex.I, BIS Weteran II ! USS Pensylwania z Arislandu - ex. I, CAC, CACIB Quote
Asiaczek Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='irishsetters']Dla Nas Opole było bardzo udane :) Quinniver's Old Time Rock 'N' Roll - ex.I, CAC, CACIB, BOB, BOG ! American Dollar z Arislandu - ex.I, BIS Weteran II ! USS Pensylwania z Arislandu - ex. I, CAC, CACIB O, nastepni zadowoleni! Gratulacje!!! Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Nikon']Ma ktoś wyniki z obu dni Młodego prezentera?[/QUOTE] Wyniki z soboty Młodsza: 1. Martyna Nowak z gończym szwajcarskim 2. Julia Bunikowska z Bedlington Terrierem 3. Julia Glubińska z mopsem 4. Hania Mazur z owczarkiem australijskim Starsza: 1. Paulina Lisiak z jamnikiem + zw.dnia 2. Tosia Zakrzewska z whippetem 3. Ania Nowicka ze springer spanielem angielskim 4. Kinga Pietrucha z terierem irlandzkim Niedziela Gr. Młodsza: 1. Julia Bunikowska (bedlington terier) + zw. dnia 2. Joanna Turalska (boston terier) 3. Martyna Nowak (seter irlandzki) 4. Weronika Janik (seter irlandzki) Gr. Starsza: 1. Paulina Lisiak (jamnik) 2. Patrycja Woźniak (lhasa apso) 3. Kinga Pietrucha (terier irlandzki) 4. Ewelina Mazurek (whippet) Quote
karola&gacek Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Jeden wielki minus dla wystawy- G*WNA! Przy ringach na trawie (tam koło ONów, BC, dobermanów, BPP) to koszmar normalnie był.... W sobote jeszcze dało się przejść w czystych butach [nie patrząc pod nogi], ale w niedziele to kupa na kupie leżała. Quote
Zuza i Noddy Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='karola&gacek']Jeden wielki minus dla wystawy- G*WNA! Przy ringach na trawie (tam koło ONów, BC, dobermanów, BPP) to koszmar normalnie był.... W sobote jeszcze dało się przejść w czystych butach [nie patrząc pod nogi], ale w niedziele to kupa na kupie leżała.[/QUOTE] To raczej minus dla samych wystawców/właścicieli, niż dla organizatorów. Quote
Recommended Posts