Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dżumka trochę jest podobna do Dosi. Życie na ulicy nauczyło ją walczyć o swoją pozycję. Nie pozwala sobie w kaszkę dmuchać, ale uwielbia jednocześnie psie zabawy, gonitwy z byle czym w pysku i szaleństwa po śniegu.

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć, mała. No, może ten domek by się ruszył w końcu i zabrał cię już do siebie, psino kochana. Tak długo wytrzymuje bez ciebie ten domek?Bo on napewno gdzieś tam jest, tylko marudzi jakoś.

• 2 weeks later...
Posted

A ja dziś widziałam się z Dżumką i dostałam buziaka. Ludzie, to najkochańszy, najmilszy psiak pod słońcem. To, że ma jedno oczko, to nic, ale serduszko wielkie i wspaniałe, otwarte na ludzi i zwierzęta. Proszę, proszę, dajcie jej dom. Ona już tyle przeżyła. Należy jej się wspaniały dom, bo mimo przeżyć jest wesołą, kochającą sunią.:loveu:

Posted

Dżumka to kochane psisko. Bardzo lubi się przytulać, ale bardzo nie lubi się z czarną Myszą. Dlatego dochodzi miedzy nimi do częstych sprzeczek. Niestety czarna Mysza nie wychodzi na tym najlepiej. Dżuma wyraźnie zaczyna ją prześladować.

• 2 weeks later...