Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lilek napisał(a):
I to jaki błąd!!!:shake: To naprawdę wspaniały psiak, wesoły, pogodny. I śliczny do tego.

co racja to racja. Potrzebuje tylko trochę ogłady i będzie SUPER PSEM

Posted

No, teraz nie ma juz żadnych wątpliwości. Obie są sliczne i łobuziczne, ale kochane i urocze. Może jednak ktoś zdecyduje się dać domek ślicznej Dżuni, która rozjaśni nawet takie bure dni jak dzisiejszy, swoimi psotkami i buziakami.

Posted

Ona jest psotna. Lubi bawić się z innymi psami, ale przez cały czas obserwuje co ja robię. Jest zawsze tuż przy mnie i zawsze gotowa na głaskanie. Bardzo potrzebuje SWOJEGO człowieka takiego na wyłączność.

Posted

Phi, tam, zaraz stara. Ty tylko Tomcia wrzuciłaś, a ja sobie jeszcze Elvisa posłuchałam i wzruszyłam sie nieco. I kto tu jest stary?Ale przyznaj, głosy to oni mieli, ho,ho.:loveu:

Posted

Ewanka, ona nie tylko fajna jest, ale śliczna też. I wesoła, przytulanka, po prostu wymarzony pies. Czemu nikt tego nie widzi?Dżumka, pokazuj się. Może w końcu ktoś otworzy oczy szeroko i powie "Ojej, ona jest moja przecież."