Ewanka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Cześć Dżumka, widzę, że nadal szukasz domku ...trzymam kciuki, żeby jak najszybciej się udało :) Quote
luka1 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 To chyba Dżuma robi bałagan w gabinecie nocą.Często ją przyłapuję na wyskubywaniu waty z kołder. Dziś w nocy dostały nową kołderkę, czyściutkie, mięciutkie koce - no żeby było ciepło. Rano zastałam pobojowisko. Z kołderki nie zostało nic, prócz stosu waty i strzępów materiału. Dziewczyny musiały się nieźle napracować. Quote
Lilek Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Tak się zastanawiam, Luko, czy to ja nie podrzuciłam Ci to towarzystwo?Bo jak moje robią to samo, to może te Twoje to też są moje?A tak poważnie mówiąc, to moje czorty mają swoje szmatki gdzieś około dwóch dni we względnej całości. A potem tylko słychać darcie materiału.Drą w drobne paseczki.Chyba je nauczę z tego dywaniki wyplatać czy co? Quote
Ewanka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 hihihi ... to tak jak nasza Lenka ... też pewnie spokrewniona ;) :) Quote
luka1 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 no dziś żywot kolejnej kołdry się dopełnił. Dziś na noc nie dostały kołderki będą spać na gołym wyrku. Quote
Lilek Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Auć, auć, auć.Zimno będzie.Ale może docenią kołderki.Moje nie doceniają.Może też przydałby im się zimny wychów cieląt.:placz: Quote
luka1 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Dziewczyny dokonały dzieła zniszczenia, wystarczyło dwie godziny mojej nieobecności. Quote
Ewanka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Dzielne dziewczynki :evil_lol: ... skąd ja to znam :p Quote
luka1 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Dżuma to piękna, mądra i bardzo młoda sunia. Ale też straszna rozrabiara, ciągle coś psoci razem z Myszą. Chciałabym byście zobaczyli gabinet gdy rano tam wchodzę. Właściwie nie ma co się dziwić bo dziewczyny się nudzą zamknięte, ale myśląc pod kątem przyszłej adopcji to muszą to być ludzie wyjątkowo wyrozumiali. Quote
elmira Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Dżuma wydaje się na zdjęciach dużo potężniejsza niż jest w rzeczywistości. Quote
Lilek Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Eee tam, potężna. Śliczna, smukła panieneczka.Na kolankach się mieśc bez trudu. A przytulas że ho,ho!:eviltong: Quote
łolkiee Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [video=youtube;e44NPO1tqVU]http://www.youtube.com/watch?v=e44NPO1tqVU[/video] [video=youtube;JIwHETUJyIo]http://www.youtube.com/watch?v=JIwHETUJyIo[/video] Quote
łolkiee Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [video=youtube;G1QCek4qStY]http://www.youtube.com/watch?v=G1QCek4qStY[/video] Quote
łolkiee Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [video=youtube;1oOkezULljo]http://www.youtube.com/watch?v=1oOkezULljo[/video] Quote
luka1 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Dzuma już jest gotowa do adopcji Quote
luka1 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 nowy rok to nowe nadzieje - może ktoś pokocha Dżumkę? Quote
Lilek Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Cześć, Dżumko.Wszystkiego dobrego w nowym roku.To, co złe,już przeszłaś, to może ten rok przyniesie wymarzony domek.Przecież jesteś piękna, miła i jednym oczkiem patrzysz na świat równie bystro co dwoma. A może jeszcze bystrzej.bo uważnie przyglądasz się nowym ludziom. Niestety, już wiesz, jak mogą skrzywdzić ci "panowie stworzenia". Quote
luka1 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Jest bardzo żywiołowa, właściwie razem z Myszą potrafią w kilka minut zrobić taki bałagan, że nie wiem jak się zabrać do naprawiania tego. Spuszczenie ich z oka na parę chwil to tak jakby uwolnić tornado. Quote
Lilek Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Iiii tam,od razu tornado. No, może tornadko. Ale i tak są kochane. Quote
Recommended Posts