Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To chyba Dżuma robi bałagan w gabinecie nocą.Często ją przyłapuję na wyskubywaniu waty z kołder. Dziś w nocy dostały nową kołderkę, czyściutkie, mięciutkie koce - no żeby było ciepło. Rano zastałam pobojowisko. Z kołderki nie zostało nic, prócz stosu waty i strzępów materiału. Dziewczyny musiały się nieźle napracować.

Posted

Tak się zastanawiam, Luko, czy to ja nie podrzuciłam Ci to towarzystwo?Bo jak moje robią to samo, to może te Twoje to też są moje?A tak poważnie mówiąc, to moje czorty mają swoje szmatki gdzieś około dwóch dni we względnej całości. A potem tylko słychać darcie materiału.Drą w drobne paseczki.Chyba je nauczę z tego dywaniki wyplatać czy co?

Posted

Dżuma to piękna, mądra i bardzo młoda sunia. Ale też straszna rozrabiara, ciągle coś psoci razem z Myszą. Chciałabym byście zobaczyli gabinet gdy rano tam wchodzę. Właściwie nie ma co się dziwić bo dziewczyny się nudzą zamknięte, ale myśląc pod kątem przyszłej adopcji to muszą to być ludzie wyjątkowo wyrozumiali.

Posted

Cześć, Dżumko.Wszystkiego dobrego w nowym roku.To, co złe,już przeszłaś, to może ten rok przyniesie wymarzony domek.Przecież jesteś piękna, miła i jednym oczkiem patrzysz na świat równie bystro co dwoma. A może jeszcze bystrzej.bo uważnie przyglądasz się nowym ludziom. Niestety, już wiesz, jak mogą skrzywdzić ci "panowie stworzenia".

Posted

Jest bardzo żywiołowa, właściwie razem z Myszą potrafią w kilka minut zrobić taki bałagan, że nie wiem jak się zabrać do naprawiania tego. Spuszczenie ich z oka na parę chwil to tak jakby uwolnić tornado.