Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

6 miesięczny piesek (bokser jak mnie mam) może pokonywać, raczej zaznajamiać sie z torem, byle by nie było to forsujące.
(2 takie same topicki , nu nu nu :mad: :lol::lol: )

Posted

nathaniel napisał(a):
6 miesięczny piesek (bokser jak mnie mam) może pokonywać, raczej zaznajamiać sie z torem, byle by nie było to forsujące.
(2 takie same topicki , nu nu nu :mad: :lol::lol: )

czy coś mi się zdublowało???:oops:

Posted

leemonca napisał(a):
rzeczywiście !!!, a jak mogę usunąć ten pierwszy???:oops:

Obawiam sie że trzeba wysłać prośbę o usunięcie do moderatora działu czyli do PATIszon ;)

Posted

leemonca napisał(a):
Czy może ktoś mi powiedzieć, czy na terenie Wałbrzycha lub najbliższych okolic znajduje się agility??? i czy pies prawie 6-cio miesięczny może już trenować?

czyżby kolejny boksio chce w agility zabłysnąć :cool3: trzymamy kciuki z Bandziorkiem w takim razie :)

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
czyżby kolejny boksio chce w agility zabłysnąć :cool3: trzymamy kciuki z Bandziorkiem w takim razie :)

chcielibyśmy, ale nie wiemy co, gdzie i jak!:shake:

Posted

z tego co wiem to nie ma toru agility na terenie Wałbrzycha. :( najbliższy jest chyba dopiero we Wrocławiu. sama chciałabym trenować i gdyby w Wałbrzychu taki tor istniał to nie byłoby problemu.

Posted

leemonca napisał(a):
chcielibyśmy, ale nie wiemy co, gdzie i jak!:shake:

widzę, że tu już jedna chętna jeszce jest to może cos razem i niedłgo będziemy Was z boksiem na torze podziwiać :) podstawy można chyba samemu opanować (jak my to zrobiliśmy) a potem sie wybrać do kogos kto podpowie i naprowadzi:)

• 1 year later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Jeśli nie będzie jakiegoś ciężkiego kataklizmu (tffu, tffu.....) to będę z fragmentem mojego toru :razz: na Wystawie Psów w Wałbrzychu...
Jeśli Ktoś z Was chciałby poćwiczyć czy wziąć udział w pokazach:diabloti: to zapraszam...
Mam tylko swoje białe dwa ogony lekko agilitowe (+ koleżanka z borderką) i każdy pies jest mile widziany - niech ludzie zobaczą, że w agility może się bawić pies każdej rasy...
Nie tylko "typowe agilitowce" jak moje - czyli bokser i bull terrier:diabloti:

A dla "Wałbrzyskich Agilitowców" byłaby to fajna reklama - może się przydać w negocjacjach ze ZKwP O/Wałbrzych:razz:, "jakby co":razz:

Pozdrawiam
CHI