Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kati, czy w swoim żywiole? Ciężko to stwierdzić, bo on do wody jest pierwszy, ale jak jest już w wodzie to stoi i patrzy na mnie jakby zastanawiał się co on tam w ogóle robi :roll: Postoi popatrzy i dopiero zaczyna coś robić. To sobie popłynie w jedną stronę, to w drugą, to trochę za patyczkiem... Ale z niego ogólnie bardziej filozof jest :evil_lol:

No, a w ogóle to witam u nas :multi: :multi: :multi:

A ostatnio w centrum spotkałam takiego psiaka :D

Posted

Witaj Monia:multi: dawno mnie tu nie było ale nadrobiłam:oops: :multi: fajny kumpel by był dla mojej dziewczynki:loveu: razem by się taplały w wodzie:loveu: super fotki a Tofik:loveu: mniam:evil_lol: ...śliczny

Posted

*Ania...Niuf* witaj :multi:
Może kiedyś nasze psiaki będą miały okazję razem pobrykać w wodzie, ale te odległości :shake:

A my od wczoraj zaczęliśmy znowu BIEGAĆ :evil_lol: Zrobiliśmy tak na oko ze 2 km, na początek wystarczy, trzeba się troszkę przestawić po zimie :roll:
A od 30 marca ruszają ścieżki biegowe, będzie przynajmniej jakaś motywacja :evil_lol: :evil_lol:

Posted

BBeta, witamy u nas :loveu:

mi się podoba tak jak jest teraz i wciągu kilku poprzednich dni, tzn. kilkakaście stopni ciepełka i słoneczko :evil_lol: Nie cierpię zimy i śniegu, upałów też nie bardzo, a tak jest w sam raz:p

Przestań gadać głupoty o swojej suni! Nasze psy mają po prostu inną budowę i inaczej to wygląda :eviltong:

Posted

monia&Tofi napisał(a):
*Ania...Niuf* witaj :multi:
Może kiedyś nasze psiaki będą miały okazję razem pobrykać w wodzie, ale te odległości :shake:

witaj Monia ja też bym chciała żeby nasz pieski się razem potaplały w wodzie:loveu: ale kto wie może kiedyś ... byłoby super:loveu:

Posted

*Ania...Niuf*, Tofik przesyła buziaki i czeka tylko na okazję :razz:

A my dzisiaj byliśmy na 100% spacerku szkoleniowym i nieskromnie mówiąc jestem pod wrazeniem :cool3: Tofik już nawet przy innych psach nie odwraca się do mnie tyłem, tylko przychodzi :loveu: Zazwyczaj musi chwilę pomyśleć, jak to on, ale jest postęp :razz: Z aportem za to znowu się zepsuło, bo przy kilku pierwszych rzutach nie chce brać w zęby aportu :shake: Ale za to śmiesznie wypluwał aport do ręki :evil_lol: Ogólnie fajnie nam się pracowało. Ze spacerku fotek nie mam, bo i tak mi rąk brakowało, ale mam trochę nowych z domu, tyle że kabelek zniknął gdzieś przy przemeblowaniu :roll:

Posted

monia&Tofi napisał(a):
*Ania...Niuf*, Tofik przesyła buziaki i czeka tylko na okazję :razz:

A my dzisiaj byliśmy na 100% spacerku szkoleniowym i nieskromnie mówiąc jestem pod wrazeniem :cool3: Tofik już nawet przy innych psach nie odwraca się do mnie tyłem, tylko przychodzi :loveu: Zazwyczaj musi chwilę pomyśleć, jak to on, ale jest postęp :razz: Z aportem za to znowu się zepsuło, bo przy kilku pierwszych rzutach nie chce brać w zęby aportu :shake: Ale za to śmiesznie wypluwał aport do ręki :evil_lol: Ogólnie fajnie nam się pracowało. Ze spacerku fotek nie mam, bo i tak mi rąk brakowało, ale mam trochę nowych z domu, tyle że kabelek zniknął gdzieś przy przemeblowaniu :roll:

Och dziękuje buzi dla niego:kiss_2:

Posted

monia&Tofi napisał(a):
BBeta, specjalnie dla Ciebie Tofisko w sepii :p

Dziękuje :) W obu wersjach prezentuje się świetnie :loveu: W kolorze oczywiście też ;)

Posted

Woow :crazyeye: ile osób do nas wpadło :loveu:

bGirl, witamy u nas w galerii :multi: Tofik dziękuje za kmplement :razz:
[SIZE="1"]jak już to rozkoszny :evil_lol:

BBeta, fakt, chyba przyszła pora na coś w kolorze :roll:

*Ania...Niuf*, rzeczywiście, wygląda jak aniołek... do czasu jak się obudzi :evil_lol:

Posted

*Ania...Niuf*, zdjęć Tofika za bardzo nie mam :roll: Ostatnio się intensywnie uczymy, a ponieważ zrobiło się ciepło zmieniłam kurtkę i mam w niej tylko 2 malutkie kieszsonki do których nic nie wchodzi :shake: Dlatego aparat leży sobie w domciu :razz:
Z tych nowszych jeszcze to lubię:

Mogę przejrzeć starsze fotki, ale nie mam pojęcia co już wklejałam, a może dzisiaj jakieś porobię na spacerku? ;)

Posted

monia&Tofi napisał(a):

Z tych nowszych jeszcze to lubię:

Mogę przejrzeć starsze fotki, ale nie mam pojęcia co już wklejałam, a może dzisiaj jakieś porobię na spacerku? ;)

Czekamy na Więcej zdięć przystojniaka..

Pozdrawiamy
[SIZE=1][SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD

Posted

bGirl, *Ania...Niuf* dziękujemy za odwiedzinki :loveu:
Porobiłam trochę fotek, ale wpadłam dosłownie na chwilkę. Zaraz lecę robić ciasteczka wątróbkowe dla psiora na szkolonko :razz: W sobotę się rano na szkolonko wybieramy, w niedzielę na agility, a poniedziałek znowu zajęty. Ale obiecuję kupę fot najpóźniej we wtorek :cool3: Cierpliwości :lol:

Posted

monia&Tofi napisał(a):
bGirl, *Ania...Niuf* dziękujemy za odwiedzinki :loveu:
Porobiłam trochę fotek, ale wpadłam dosłownie na chwilkę. Zaraz lecę robić ciasteczka wątróbkowe dla psiora na szkolonko :razz: W sobotę się rano na szkolonko wybieramy, w niedzielę na agility, a poniedziałek znowu zajęty. Ale obiecuję kupę fot najpóźniej we wtorek :cool3: Cierpliwości :lol:

No to ja poczekam:lol: miłego szkolonka:loveu:

Posted

*Ania...Niuf*, dziękujemy :loveu: Na szkolonku było bardzo fajnie, problemów było trochę z zostawaniem na dłuuuugo w jednej pozycji. Z przywołaniem o dziwo bez problemów :roll: No i jestem chora... Dzisiaj siedze w domu :cool1:

niunia32, proszę bardzo :razz:

:cool3: